Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 473
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

caly czas podgladam Twoje forum... a zaczelam na etapie budowy mojego domu, a teraz juz w nim mieszkam. bardzo mnie zainspirowalas, wiele podobnych pomyslow podsunelas. miedzy innymi z tapetami do pokoju corki, jednak ja w sklepie zdecydowalam sie na inne ale z tego samego katalogu. a zaczelo sie od tego, ze szukalam na forach osob, ktore rowniez maja drzwi fiordy... za to serdeczne dzieki. Twoje wnetrza sa piekne i harmonijne. i mam kolejne pytanie o lampy w wiartolapie i przedpokoju na suficie czy to halogen Plafon TULIO 1 Paul Neuhaus z 40 zarowka? czy nie jest za ciemno? pozdrawiam serdecznie i kibicuje dalej

caly czas podgladam Twoje forum... a zaczelam na etapie budowy mojego domu, a teraz juz w nim mieszkam. bardzo mnie zainspirowalas, wiele podobnych pomyslow podsunelas. miedzy innymi z tapetami do pokoju corki, jednak ja w sklepie zdecydowalam sie na inne ale z tego samego katalogu. a zaczelo sie od tego, ze szukalam na forach osob, ktore rowniez maja drzwi fiordy... za to serdeczne dzieki. Twoje wnetrza sa piekne i harmonijne. i mam kolejne pytanie o lampy w wiartolapie i przedpokoju na suficie czy to halogen Plafon TULIO 1 Paul Neuhaus z 40 zarowka? czy nie jest za ciemno? pozdrawiam serdecznie i kibicuje dalej

Dziękuję za miłe słowa !

Szczerze mówiąc nie pamiętam jak nazywały się lampy w przedpokoju, kupiłam je w markecie budowlanym - a po obejrzeniu halogenów Tulio 1, widzę, że moje mają inny kształt - są bardziej beczułkowate i chyba w moich halogenkach są żarówki o mniejszej mocy (ale na pewno nie więcej niż 40) i jest jasno. Też obawiałam się, że będą dawały zbyt mało światła, tymczasem jest bardzo jasno i dają fajne efekty specyficznie rozpraszając światło.

Duluni, długo się zbierałam, ale w końcu muszę.....

Do tej pory nie miałam jak, bo (jak to piszemy czasem) zbierałam żuchwę z podłogi :)

Twój dom jest dla mnie IDEAŁEM.... Spędzam w nim ostatnie noce, przechadzam się po Twoich wnętrzach i jestem ZACH-WY-CO-NA!!!! Serdecznie Ci gratuluję!!!! Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze zrobić coś w Leśnym Domku, żeby choć w małej cząsteczce było jak u Ciebie. Naprawdę, ogólnie często się zachwycam, mam wiele ukochanych domków i wnętrz na forum, ale nigdy jeszcze nie miałam objawów choroby z tego powodu :) A teraz tak jest.....

Jestem zauroczona.

Wszystkim.... :)

I cieszę się, że mamy podobne upodobania "lampowe" :)

Uwielbiam świecidełka ;)

Z powodu długości jednej z lamp, o jakiej marzę do sypialni, będę podnosić jętki, bo za nisko mamy teraz sufit (pomyłka górali)

Jeżeli to się uda, zapraszam do obejrzenia.....

Nie wiem, co jeszcze napisać, żeby choć w połowie wyrazić to, co czuję, po obejrzeniu Twojej Galerii (bywam tutaj prawie każdego dnia od czasu jej powstania :))

Zaczarowałaś mnie i nawet o tym nie wiesz ;)

Duluni, pomimo, że muszę wstać o 5.45 rano do pracy to nie mogłam się oderwać i przejrzałam twój dziennik do końca. Dom rewelacyjny....., Ściągnęła mnie tu twoja Werbenowa łazienka. Mój dom będzie całkowice w innym stylu, nie znalazłam innych płytek do górnej łazienki, pierwotnie miały być z Paradyża Hanabi Hiro, ale z różnych względów musieliśmy z nich zrezygnować. Ostatecznie stanęło na Werbenie. Powiedz mi proszę z jakiej kolekcji jest szara/biała mozaika na wannie :)

Pozdrawiam

PRZE- PIĘ_ KNIE!!!!

Oczywiście trafiłam tu przypadkiem, oczywiście wsiąkłam i oczywiście dodaję wątek do ulubionych :)

Gratuluję pięknego domku, gustu i wyczucia. Będę podglądać więc wstawiaj proszę nowe zdjęcia ;)

Powiedz mi proszę gdzie kupiłaś te krótkie firanki do kuchni? U mnie na razie jest "goło i wesoło" ale coś takiego chodzi mi po głowie.