Duluni 03.01.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Dziękuję WSZYSTKIM za życzenia i życzę tego samego i jeszcze więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
granatowa 11.01.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 caly czas podgladam Twoje forum... a zaczelam na etapie budowy mojego domu, a teraz juz w nim mieszkam. bardzo mnie zainspirowalas, wiele podobnych pomyslow podsunelas. miedzy innymi z tapetami do pokoju corki, jednak ja w sklepie zdecydowalam sie na inne ale z tego samego katalogu. a zaczelo sie od tego, ze szukalam na forach osob, ktore rowniez maja drzwi fiordy... za to serdeczne dzieki. Twoje wnetrza sa piekne i harmonijne. i mam kolejne pytanie o lampy w wiartolapie i przedpokoju na suficie czy to halogen Plafon TULIO 1 Paul Neuhaus z 40 zarowka? czy nie jest za ciemno? pozdrawiam serdecznie i kibicuje dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 12.01.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 piękny salon....gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 12.01.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 caly czas podgladam Twoje forum... a zaczelam na etapie budowy mojego domu, a teraz juz w nim mieszkam. bardzo mnie zainspirowalas, wiele podobnych pomyslow podsunelas. miedzy innymi z tapetami do pokoju corki, jednak ja w sklepie zdecydowalam sie na inne ale z tego samego katalogu. a zaczelo sie od tego, ze szukalam na forach osob, ktore rowniez maja drzwi fiordy... za to serdeczne dzieki. Twoje wnetrza sa piekne i harmonijne. i mam kolejne pytanie o lampy w wiartolapie i przedpokoju na suficie czy to halogen Plafon TULIO 1 Paul Neuhaus z 40 zarowka? czy nie jest za ciemno? pozdrawiam serdecznie i kibicuje dalej Dziękuję za miłe słowa ! Szczerze mówiąc nie pamiętam jak nazywały się lampy w przedpokoju, kupiłam je w markecie budowlanym - a po obejrzeniu halogenów Tulio 1, widzę, że moje mają inny kształt - są bardziej beczułkowate i chyba w moich halogenkach są żarówki o mniejszej mocy (ale na pewno nie więcej niż 40) i jest jasno. Też obawiałam się, że będą dawały zbyt mało światła, tymczasem jest bardzo jasno i dają fajne efekty specyficznie rozpraszając światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 12.01.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 (edytowane) piękny salon....gratulacje!!! A dziękuję - wciąż nad nim pracuję... Pojawiły się nowe meble (na pierwszym planie nasz brytan, który był głuchy na prośby typu: "zejdź, odejdź itd... itp...) Edytowane 23 Listopada 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamiatko 12.01.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Piękny dom. Cieply, przytulny, rodzinny. Idealnie odzwierciedla moje marzenia:) Myślę, ze wiele rzeczy podpatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdamaj 12.01.2011 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 od czasu do czasu zaglądam na forum,żeby podziwiać pięknie urządzony dom. Możesz napisać nazwę kryształowych kinkietów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 13.01.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Też się wkońcu przywitam. Po prostu pięknie powtórzę się po moich poprzedniczkach. Nic tylko pogratulować dobrego smaku. Twoj kominek to mój niedościgniony ideał. Mam nadzieję, ze też się kiedyś takiego doczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 13.01.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 przejrzałam cały watek... straaasznie mi sie u Ciebie podoba zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 13.01.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 od bardzo dawna podglądam twój wątej i zawsze muszę przelecieć wszystkie zdjęcia od nowa, mogę na nie patrzeć milion razy i mi się nie znudzą. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 14.01.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 od czasu do czasu zaglądam na forum,żeby podziwiać pięknie urządzony dom. Możesz napisać nazwę kryształowych kinkietów? Jeżeli tych w łazience, to przepraszam kupione na allegro dawno temu i nie pamiętam nazwy, ale były też w ofercie Leroy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.01.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Hmm, było ślicznie, ale teraz jest prze-ślicz-nie! Mebelki super- widzę, że kolonialne, tak? Też się nad kolonialnymi zastanawiamy. Planujecie jeszcze inne elementy z tych mebli? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.01.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Duluni, długo się zbierałam, ale w końcu muszę..... Do tej pory nie miałam jak, bo (jak to piszemy czasem) zbierałam żuchwę z podłogi Twój dom jest dla mnie IDEAŁEM.... Spędzam w nim ostatnie noce, przechadzam się po Twoich wnętrzach i jestem ZACH-WY-CO-NA!!!! Serdecznie Ci gratuluję!!!! Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze zrobić coś w Leśnym Domku, żeby choć w małej cząsteczce było jak u Ciebie. Naprawdę, ogólnie często się zachwycam, mam wiele ukochanych domków i wnętrz na forum, ale nigdy jeszcze nie miałam objawów choroby z tego powodu A teraz tak jest..... Jestem zauroczona. Wszystkim.... I cieszę się, że mamy podobne upodobania "lampowe" Uwielbiam świecidełka Z powodu długości jednej z lamp, o jakiej marzę do sypialni, będę podnosić jętki, bo za nisko mamy teraz sufit (pomyłka górali) Jeżeli to się uda, zapraszam do obejrzenia..... Nie wiem, co jeszcze napisać, żeby choć w połowie wyrazić to, co czuję, po obejrzeniu Twojej Galerii (bywam tutaj prawie każdego dnia od czasu jej powstania ) Zaczarowałaś mnie i nawet o tym nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awysoki 16.01.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Czy ktoś buduje LK535 w okolicach Siedlec (+/-100-150 km). Proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 17.01.2011 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Nelli Sza dziękuję... Jest mi bardzo miło i właściwie nie wiem co powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorotus1719503897 18.01.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Duluni, pomimo, że muszę wstać o 5.45 rano do pracy to nie mogłam się oderwać i przejrzałam twój dziennik do końca. Dom rewelacyjny....., Ściągnęła mnie tu twoja Werbenowa łazienka. Mój dom będzie całkowice w innym stylu, nie znalazłam innych płytek do górnej łazienki, pierwotnie miały być z Paradyża Hanabi Hiro, ale z różnych względów musieliśmy z nich zrezygnować. Ostatecznie stanęło na Werbenie. Powiedz mi proszę z jakiej kolekcji jest szara/biała mozaika na wannie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 19.01.2011 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 To Costa grafit i bianco Cersanitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 19.01.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 PRZE- PIĘ_ KNIE!!!! Oczywiście trafiłam tu przypadkiem, oczywiście wsiąkłam i oczywiście dodaję wątek do ulubionych Gratuluję pięknego domku, gustu i wyczucia. Będę podglądać więc wstawiaj proszę nowe zdjęcia Powiedz mi proszę gdzie kupiłaś te krótkie firanki do kuchni? U mnie na razie jest "goło i wesoło" ale coś takiego chodzi mi po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 20.01.2011 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 [quote name= Powiedz mi proszę gdzie kupiłaś te krótkie firanki do kuchni? U mnie na razie jest "goło i wesoło" ale coś takiego chodzi mi po głowie.[/quote] Firanki ze sklepiku w Szczecinie - Wisan, musiałam je trochę zwęzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.01.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Witam Duluni! Pięknie,gustownie u Ciebie.Bardzo podoba mi się Twój kącik kominkowy i tapeta :)Podobają mi się również Twoje meble (stól i krzesła) lubię meble kolonialne. Piękne rolety rzymskie.Bardzo mi się u Ciebie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts