ane3ka1 04.10.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Witaj Duluni! U Ciebie jak zwykle pięknie. Też myślę o roletach rzymskich w oknach w salonie, ale póki co trzeba na nie nazbierać. Teraz chyba tylko zasłony na półokrągłe okno. psosin! Ubiegnę nieco odpowiedź Duluni. Jak dobrze sobie przypominam, to ma listwy te same co u mnie, czyli z tej firmy co myślisz. Osobiście mogę polecić - świetnie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 04.10.2010 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 ane3ka1 dziekuję za odpowiedź - prawda, że listwy są udane? A rolety to niestety duuuuży wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.10.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Dzieki Anetka, my cały czas chcielismy drewniane i pomalowac sobie nawet.. ale nagle ktos nam odradził ze zawsze, predzej czy pozniej sie poskrecają albo porozsychają.. i ze MDF lepszy. Ale mdf jak sie stuknie, uderzy to widac a drewniane sie przetrze papierkiem podmaluje i juz.. A jakimi farbami malowaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.10.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Moje są malowane Dekoralem Akrylux do drewna i metalu. Ja jestem zdania, że od drewna nie można wymagać, żeby wyglądało jak plastik. Jeśli się decyduje na drewno trzeba się liczyć z tym, że gdzieś pęknie, gdzieś nie będzie równo. Ale jest za to naturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.10.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 ane3ka1 dziekuję za odpowiedź - prawda, że listwy są udane? A rolety to niestety duuuuży wydatek. Duluni, ja jestem bardzo zadowolona z listw, mimo, iż jak to drewno gdzieś tam się rozejdą, gdzieś widać słoje. Rolety... cóż, na razie pozostają w zasięgu marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.10.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 oki dziewczyny to w takim razie chyba bede namawiac meza na drewniane tym bardziej ze chyba to wychodzi troche taniej... ok 10zł za metr a mdf około 20zł... no fakt ze trzeba farbe kupic i ktos musi pomalowac;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 06.10.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Ja jaeszcze w kwestii zasłonek w kuchni, suppper! Na czym sa zamontowane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 07.10.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 A na takich rurkach zwanych zazdrostkami (tymczasowo; czekam na lepsze rozwiązanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 07.10.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 tak, tak, wiem, ze na takich drutach, ale gdzie je kupiłaś i jak sa mocowane do onka, masz okna plastikowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 07.10.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 okna plastik, rurki i mocowanie z Castoramy (mocowanie na klej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 07.10.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 super, dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 28.10.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Witaj Duluni, dawno Cię coś nie było. Co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 01.11.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Duluni,nie zaglądasz ostatnio na forum, brakuje Cię tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 03.11.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Cześć Dziewczyny!!! Miło, że jeszcze ktoś o mnie pamięta. Niestety, nie specjalnie mam co pokazywać, a i czasu było mało. Wczoraj jednak moje młode stało się młodym szczodrze nakrapianym (ospa wietrzna), toteż przede mną przynajmniej dwa tygodnie w chałupie - bez możliwości podjęcia szerszych peregrynacji po sklepach.... Ale w ostatnich tygodniach zmontowałam sobie lampeczkę: http://lh6.ggpht.com/_zP_qxzgzrC8/TNFDxY3362I/AAAAAAAACsQ/dSiLNo9VcjY/s512/03.11.2010.%20011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 03.11.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 (edytowane) A mój tzw salon wygląda mniej więcej tak: Edytowane 23 Listopada 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 03.11.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Ehhhhh, ale u Ciebie ślicznie. Podziel się Duluni, skąd lampka i skąd poduchy na sofie i fotelach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 03.11.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 (edytowane) Jak widzicie straszne tam pustki, doskwiera mi absolutny brak czegoś na ścianach. Może mi podpowiecie w co uderzyć: zdjęcia,landszafty, architektura? Nie mam pomysłu, a czas już coś powiesić. A tak w chwili obecnej wygląda nasza - także pusta - sypialnia: Oczywiście nieszczęsne sosnowe łóżko jest do wymiany w bliżej nieokreślonej przyszłości... Edytowane 24 Października 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 03.11.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Duluni, współczuję gorąco ospy..... U Ciebie jest po prostu pięknie, Twój kominek nieustannie mnie zachwyca... Co do ścian, nie wiem, może Wasze zdjęcia?Zależy co lubisz.... A czy świeczniki to ze sklepu na I? Cudne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 03.11.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Ehhhhh, ale u Ciebie ślicznie. Podziel się Duluni, skąd lampka i skąd poduchy na sofie i fotelach? dziękuję!!!! Lampka trochę z allegro (podstawa) i trochę z Almi Decor (abażur), poduchy z wyprzedaży w BRW oraz z LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 03.11.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Duluni, współczuję gorąco ospy..... U Ciebie jest po prostu pięknie, Twój kominek nieustannie mnie zachwyca... Co do ścian, nie wiem, może Wasze zdjęcia? Zależy co lubisz.... A czy świeczniki to ze sklepu na I? Cudne są. Świeczniki trochę ze szwedzkiego sklepu, a trochę z... tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts