ane3ka1 03.11.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Ja z tesco przegapiłam świeczniki i nie mogę sobie wybaczyć. Troszkę się cieszę że jesteś w domu, bo może częściej pozaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 04.11.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Niewiele się u mnie dzieje (w sensie wnętrzarskim), ale mam trochę jesiennych nowości: http://lh3.ggpht.com/_zP_qxzgzrC8/TKW78XgMrGI/AAAAAAAACqk/rnhl6S5vlQc/s512/01102010%20012.jpg http://lh5.ggpht.com/_zP_qxzgzrC8/TKW77YpS6WI/AAAAAAAACqg/neHjzXGWuWw/s512/01102010%20011.jpg http://lh6.ggpht.com/_zP_qxzgzrC8/TKW7_LHQYpI/AAAAAAAACqs/visY86bCKBI/s640/01102010%20014.jpg http://lh5.ggpht.com/_zP_qxzgzrC8/TKW8Ezswt7I/AAAAAAAACq8/Aa5UCtWbEbw/s512/01102010%20018.jpg Witam Doluni, z miłym okiem znalazłam twój dziennik. Bardzo podobają mi się twoje rolety rzymskie w oknach. Czy możesz zdradzić jaki jest koszt rolet? Jak są one montowane? pozdrawiam i gratuluję ślicznego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiach 10.11.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Witam,jestem nowym użytkownikiem tego forum, ale od kilku miesięcy podglądam poczynania niektórych z was ,kilka dzienników jest dla mnie inspiracją,ponieważ jestem na etapie urządzania domu .Piszę z zapytaniem o obudowę kominka , twój kominek najbardziej przypadł mi do gustu (kształt oraz kolor) ,wiem ,ze jest z piaskowca ,a Pan który ma nam montować wkład straszy nas ,że będziemy mieć problem z utrzymaniem tej obudowy w czystości,czy masz już z tym jakieś doświadczenia? Masz piękny dom, jest w nim bardzo elegancko, przytulnie,jasno i świeżo zarazem ,a moja córka chciałaby zamieszkać w pokoju twojej córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 10.11.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Podglądam od dawna i podziwiam, bardzo klimatycznie u Was w domku. Kominek moje niespełnione marzenie, u nas portal odpada ze względu za usytuowanie kominka. Mam pytanko o baterię prysznicową w werbanowej łazience. Czegoś takiego szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 10.11.2010 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 asiach dziękuję za wszystkie miłe słowa.... Jeżeli chodzi o kominek, to mamy za sobą już chrzest bojowy, mąż dość często w nim rozpala, choć nasz kominek z założenia miał pełnić funkcję raczej ozdobne. Portal zabrudził się przy szybie,na dolnej półce są kropki sadzy - początkowo szorowałam to, ale w tej chwili zostawiłam, nie uważam zeby był to jakiś straszny mankament. Portal był kilkukrotnie zaimpregnowany, a ostatecznie można go przeszlifować i będzie jak nowy. Na górze nie brudzi się nic, nie licząc oczywiście wszechobecnego kurzu... Wylał się też wosk ze świecy i wszystko dało się usunąć. Zatem na razie nie narzekam, ale nie wiem jak byłoby przy bardziej intensywnej eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 10.11.2010 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Michał i Magda wszystkie baterie Deante, ale za nic w świecie nie przypomnę sobie co to za model:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 11.11.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Przyczłapałam za łazienką bo mnie zaintrygowała a tu sie okazuje że cały domek jest przepiękny! Będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 11.11.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 A dziękuję!!! Przyznaję, że do Ciebie też zaglądam i współczuję zabaw z ekipą - też to przeżyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 16.11.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Duluni, jak się miewa "nakrapiana" Marysia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 16.11.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 A dziękować, fiolet powoli schodzi, ale przed nami jeszcze tydzień w domu - przyplątał się jakiś podły kaszel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 16.11.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 :/ szperając po forum stwierdziłam, że teraz jakiś okres ospowy... Szybkiego powrotu Małej do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 20.11.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Witam,mam pytanie na temat większej łazienki, a dokładnie prysznica - czy taki układ drzwi od prysznica i drzwi do łazienki jest funkcjonalny? W naszym domku będzie właśnie tak samo - drzwi prysznicowe będą się otwierać w stronę drzwi wejściowych do łazienki i mam wątpliwości, czy to jest dobry pomysł... Czy u Was się to sprawdza?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 22.11.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Cześć! U nas w dużej łazience drzwi przy prysznicu to drzwi do garderoby, ale większych mankamentów tego rozwiązania nie zauważyłam, chociaż nie wiem jak byłoby w przypadku drzwi do łazienki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 23.11.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 DuluniPowiem szczerze, nie jest to mój klimat, ale mimo to jestem zauroczona wnętrzami, masz przepięknie w domu, wszystko znakomicie ze sobą gra!gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 23.11.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Zatem, tym bardziej dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 06.12.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 (edytowane) Pierwsze ozdoby adwentowo-świąteczne... Edytowane 23 Listopada 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.12.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Duluni BOSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.12.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Pięknie ,klimatycznie i świątecznie u Ciebie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 07.12.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Skarpetuchowa girlanda wydaje mi się bardzo znajoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 07.12.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Skarpetuchowa girlanda wydaje mi się bardzo znajoma oj znajoma, znajoma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts