madzialena-lublin 21.01.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Firanki ze sklepiku w Szczecinie - Wisan, musiałam je trochę zwęzić Buuuu Myślałam że gdzieś w necie wyszperam Takie same. Albo podobne Czy dobrze widzę że one wiszą na patyczku do zazdrosek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.01.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Madzialeno, przecież Wisan to chyba najpopularniejsza polska firma firankowa Są wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 21.01.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Madzialeno, przecież Wisan to chyba najpopularniejsza polska firma firankowa Są wszędzie Ale ze mnie Czerwony Kapturek Tak to jest jak ktoś szybciej napisze niż pomyśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 02.02.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dla Psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 02.02.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Hi Hi Na tym przedostatnim zdjęciu - ta boska psinka ależ uroczo wygląda Schody piękne !!! Pozdrawiam gorąco bo cosik dawno Cię tu nie było .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.02.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dulunie dzieki;-) jest tak jak myslałam jak ogladałam Twoją galerię, Ty masz kawałek prosto a potem zawijas, a u nas jest bez tego zawijasa i jest problem..Eh pieknie wyszły Wasze schody! a Psiunia extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 03.02.2011 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Widzisz, schody często są problematyczne - nasze także (podobno zgubił się jeden stopień) i tez długo dumaliśmy jak estetycznie rozwiązać zakręt... A psinka - małpa jedna - wchodzi ciągle w kadr:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 03.02.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Duluni, że schody i dom piękne, to już wiesz, ale piesek, maleńka, słodziutka kruszynka! Taki kochany podpachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 03.02.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Taaa! Podpachowiec, poduszkowiec, kanapowiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.02.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Ale słodziaki!!! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.02.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Piękne schody...a psica bardzo fotogeniczna Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 09.02.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Piękne schody.Ja też będę mieć połaczenia drewna i białego.Tylko u mnie drewno będzie miało kolor-orzech. Urocza córunia i psiak Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 chciałam się przywitać i o kominek spytać bo zachwyca jak żaden inny. Takiego dokładnie szukam. Czy mogę spytać z czego on wykonany (ja planuję z piaskowca), jak się sprawdza ten materiał? oczywiście z chęcią poznałabym cenę obudowy (jedynie obudowy, gdyż u mnie będzie eko-kominek) i jeszcze - jaka jest szerokość tego CUDA??? PS Cały dom też zachwyca, oj zachwyca:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phantomka 22.02.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witam. Dom przecudny, właściwie mogę powiedzieć, że mamy identyczny gust:) Musisz mieć naprawdę dobry zmysł wnętrzniarski, bo wszystkie jest takie scalone. Mam pytanie, w jaki sposób były montowane te listwy przypodłogowe? Czy macie tak proste ściany, że dało się to na klej zamontować? I czy one były malowane przed kładzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 01.03.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Dziewczyny przepraszam! Postaram się nadrobić opóźnienia - niestety sezon grypowy w pełni i już czwarty tydzień walczymy z infekcjami... Listwy były malowane przed montażem, ściany nie takie proste więc montowane na śruby, potem szpachla więc nie widać. Obudowa kominka zakupiona na allegro od niejakiego obsydiana - tam też jego cena;) a szerokość to 150 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.03.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Duluni, to od Obsydiana taka samą obudowę zamawiała też Darcy (przyszła uszkodzona więc oddała). Ale już wczesniej go szukałam na allegro i jest, ale ma 0 komentarzy, zero wystawionych przedmiotów. O co chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregory-u 01.03.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 jest to obsydian 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.03.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudusia23 13.03.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 witaj, zauwazylam, ze masz w kuchni mugaty- powiedz, prosze, jak sie sprawuja? Czy impregnowaliscie je jakos specjalnie tuz po polozeniu? na innym watku zadalam pyt odnosnie uzytkowanie i .... troszke sie zaniepokoilam tym, ze strasznie sie brudza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 14.03.2011 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Hmmm... nie impregnowałam moich mugatów, tylko ostatnio w ramach walki z brudnymi fugami na podłodze, zaimpregnowałam przy okazji fugi w kuchni. Moim zdaniem brudzą się jak wszystkie, może tylko z racji ich kształtu czyszczenie jest nieco bardziej pracochłonne, ale tragedii nie ma, a prezentują się cudnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts