Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

glowac

Lampa w naszej sypialni to Leitmotiv Pineapple, o taka:

http://lh4.ggpht.com/_zP_qxzgzrC8/S-cpRtCSqaI/AAAAAAAACVw/tyFhtHq-cII/1_50648eafe511.jpg

(Zakupiona zresztą z myślą o łazience na dole, i nie wiadomo czy tam nie wróci). Na żywo prezentuje się świetnie, to jeden z moich lepszych zakupów internetowych.

dardurdka

Marianowe łóżeczko to najzwyklejsze Minnen z Ikei

elenka

Przepraszam, ale umywalki o nazwie Elisa kupione w sklepie internetowym (okazyjnie) o takie:

http://lh5.ggpht.com/_zP_qxzgzrC8/S-cSZHAVIqI/AAAAAAAACPQ/bjwIJSSX1Lk/s640/HEbGaAhhRTEjQGXXGAbb.jpg

Wanna, to chyba jakiś model asymetryczny z Koła (wybierał ją mąż, więc nie zapamiętałam) :oops:

Edytowane przez Duluni

• Odpowiedzi 473
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Coraz piękniej:)

Też uwielbiam lampy w Twoim klimacie, albo kryształkowe, albo „ retro wycinanki” – w związku z tym proszę napisz, gdzie kupiłaś lampy do kuchni i sypialni, i w jakich cenach?

Cały dom zapowiada się bajkowo – elegancki, pełen światła:)

Wrzucaj więcej zdjęć!!!!

Anjazzielonego lampy najpierw oglądane w internecie, potem kupowane w wielu różnych miejscach, na pewno ta srebrna wycinanka "Afrodyta" w LM, Pineapple na stronie fnak.pl :)

glowac

Czy o ten kinkiecik pytasz?

http://lh3.ggpht.com/_zP_qxzgzrC8/S-cTVY5KzyI/AAAAAAAACU4/ZeV3OCrBDls/s128/085902_Siena.jpg

Nazywa się Siena, firma Lampgustaf, na pewno są jeszcze w wersji z czarnym abażurem, ale chyba nie ma innych lamp w kolekcji:)

Witaj Duluni!

Cieszę się, że widzę tu Twoją galerię, że zdecydowałaś się pokazać swój śliczny dom. Czekam na dalsze zdjęcia. Swoją drogą bardzo ambitny plan na przeprowadzkę. Ja zaczęłam budowę dokładnie miesiąc po Tobie - 6 czerwca, ale na takie efekty jak u Ciebie raczej liczyć nie mogę.

Pozdrawiam

glowac Lilosa - śliczności!!

karola&artur dziękuję, Twoje wnętrza, a szczególnie kuchnia są piękne ! :yes:

ane3ka1 galeria powstała dzięki Twoim sugestiom :D

Normalnie teraz się czerwienię... :) Fajnie oglądać tu Twój domek. Pochwal się jeszcze tym cudownym kominkiem, bo jakoś nie widzę w galerii. PS: w mojej dolnej łazience pojawią się "Twoje" płytki Cersanit Werbena :) Wybrałam je już dawno, u Ciebie mogę podziwiać na ścianach.