Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 473
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Duluni, kiedy tylko się pojawiasz, lecę pędem! Zawsze jestem bardzo ciekawa twoich wnętrz, pomysłów, rozwiązań :) Przecież wiesz, Twój dom działa na mnie oszałamiająco :) A teraz doszedł ogród :) Jest cudownie! Matko, jak ty dbasz o wszystko! Widać delikatną ale stanowczą rękę i we wnętrzach i na zewnątrz :) Bajka...... :)

Duluni witam się i ja bo chyba mnie tu jeszcze nie było :) Ostatnio trafiłam na Twój domek i przejrzałam całą galerię i muszę przyznać, że jest naprawde pięknie! :) Ogród bardzo ładny. Może dasz się namówić na więcej jego fotek? :D

Do tego jesteś moją sąsiadką jeśli chodzi o rejon zamieszkania ;)

Czy mogłabyś mi tylko potwierdzić czy w kuchni masz stół Liatorp z Ikei? :)

• 1 month później...

Duluni,

Gratuluję piękny domek,mam pytanie odnośnie gresu korusa white mamy zamiar go kupić do kuchni i korytarza i mam pytanie jak ci się sprawuje czy jest trudny do utrzymania w czystości, przeczytałam różne opinie o półpolerach i mam wątpliwości.

Jaki kolor i rodzaj fugi zastosowałaś.Jeśli możesz podać cenę za m2, ja widziałam cenę sto 235 zł, może można gdzieś kupić taniej , jak możesz odpisz może być na priv.

Pozdrawiam,

Ps. tapeta u córci obłędna, dachówkę też mamy płaską

anialag dziękuję za miłe słowa... Niestety ceny płytek już nie pamiętam - wiem że były drogie - potrzebowałam ich sporo i jeszcze jechały z Hiszpanii. Fugę wybrałam Mapei, kolor jaśmin. Nadal podoba mi się półpoler - daje naprawdę fajne efekty, za bardzo nie widać natomiast tych delikatnych błyszczących drobinek. Niestety "budowlańcy" mocno zniszczyli mi podłogi - zarówno gres, jak i panele (nie zabezpieczyli ich należycie). Dopiero w trakcie porządków odkryliśmy ciapy z kleju i innych środków. Nie wszystkie udało się usunąć. Walczyłam z podłogą przez wiele tygodni i nie do końca jestem zadowolona z efektu. Może gdybym wybrała inny kolor gresu, byłoby lepiej a tak ciągle widzę na nim plamy i czyści się go dosyć trudno. Jest ładny i robi fajne wrażenie na pierwszy rzut oka, ale dla mnie jest uciążliwy w utrzymaniu.