ane3ka1 23.08.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Ja jestem wiernym śledziem A psina i tak najpiękniejsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.08.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Duluni, kiedy tylko się pojawiasz, lecę pędem! Zawsze jestem bardzo ciekawa twoich wnętrz, pomysłów, rozwiązań Przecież wiesz, Twój dom działa na mnie oszałamiająco A teraz doszedł ogród Jest cudownie! Matko, jak ty dbasz o wszystko! Widać delikatną ale stanowczą rękę i we wnętrzach i na zewnątrz Bajka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 23.08.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Dziewczyny !!! Jesteście niezastąpione ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 23.08.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 I ja podgladam i czekam na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.08.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Duluni witam się i ja bo chyba mnie tu jeszcze nie było Ostatnio trafiłam na Twój domek i przejrzałam całą galerię i muszę przyznać, że jest naprawde pięknie! Ogród bardzo ładny. Może dasz się namówić na więcej jego fotek? Do tego jesteś moją sąsiadką jeśli chodzi o rejon zamieszkania Czy mogłabyś mi tylko potwierdzić czy w kuchni masz stół Liatorp z Ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 23.08.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 jaka trawka-dywanik:eek:..fajnie zobaczyć takie zestawienie przed i po....ja jestem niestety cały czas na etapie przed..taka psia pchełka przepadłaby z kretesem w tych moich chaszczach ... obrazeczki bardzo ładne.Duluni, zaglądaj częściej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 23.08.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Duluni fajna metamorfoza przed i po.Powiedz co to za trawe masz na rabatach przed domem ,widze, że szybko rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 23.08.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Czy mogłabyś mi tylko potwierdzić czy w kuchni masz stół Liatorp z Ikei? Tak, to ten stół, zresztą sporo u mnie ikeowych mebli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 23.08.2011 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Duluni fajna metamorfoza przed i po. Powiedz co to za trawe masz na rabatach przed domem ,widze, że szybko rośnie. Rośnie aż za szybko, a niestety botanik ze mnie marny... Mąż zakupił, posadził i za nic nie pamięta co to było. Gdyby ktoś znał odpowiedź będę wdzięczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.08.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Tak, to ten stół, zresztą sporo u mnie ikeowych mebli... Ale to bardzo dobrze! Chętnie bym taki widziała u siebie, ale nie wiem jak przekonać męża, że nasz kupiony kilka miesięcy wcześniej zupełnie już mi do koncepcji nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.08.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Mnie tez sie bardzo podoba! i chyba ogrodzenie, znaczy sie przesla bedziemy miec podobne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 24.08.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Rośnie aż za szybko, a niestety botanik ze mnie marny... Mąż zakupił, posadził i za nic nie pamięta co to było. Gdyby ktoś znał odpowiedź będę wdzięczna:) Ja również :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anialag 04.10.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Duluni,Gratuluję piękny domek,mam pytanie odnośnie gresu korusa white mamy zamiar go kupić do kuchni i korytarza i mam pytanie jak ci się sprawuje czy jest trudny do utrzymania w czystości, przeczytałam różne opinie o półpolerach i mam wątpliwości.Jaki kolor i rodzaj fugi zastosowałaś.Jeśli możesz podać cenę za m2, ja widziałam cenę sto 235 zł, może można gdzieś kupić taniej , jak możesz odpisz może być na priv.Pozdrawiam,Ps. tapeta u córci obłędna, dachówkę też mamy płaską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 05.10.2011 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 anialag dziękuję za miłe słowa... Niestety ceny płytek już nie pamiętam - wiem że były drogie - potrzebowałam ich sporo i jeszcze jechały z Hiszpanii. Fugę wybrałam Mapei, kolor jaśmin. Nadal podoba mi się półpoler - daje naprawdę fajne efekty, za bardzo nie widać natomiast tych delikatnych błyszczących drobinek. Niestety "budowlańcy" mocno zniszczyli mi podłogi - zarówno gres, jak i panele (nie zabezpieczyli ich należycie). Dopiero w trakcie porządków odkryliśmy ciapy z kleju i innych środków. Nie wszystkie udało się usunąć. Walczyłam z podłogą przez wiele tygodni i nie do końca jestem zadowolona z efektu. Może gdybym wybrała inny kolor gresu, byłoby lepiej a tak ciągle widzę na nim plamy i czyści się go dosyć trudno. Jest ładny i robi fajne wrażenie na pierwszy rzut oka, ale dla mnie jest uciążliwy w utrzymaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 05.10.2011 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) A tak w ogóle, to prawie za mną pierwszy remont:bash: Wyrywaliśmy kibelki ze ścian i wycinaliśmy dziury w kominku...Za to dziecię ma plac zabaw Edytowane 24 Października 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 05.10.2011 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) A, to jeszcze pokażę moje gołoborze i szafeczkę w kuchni Edytowane 23 Listopada 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 05.10.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A, to jeszcze pokażę moje gołoborze Duluni co to za żywopłot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.10.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ja też śledzę z ogromną przyjemnością :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 05.10.2011 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Duluni co to za żywopłot? Sąsiada:) a tak serio to jest bodajże żywopłot grabowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 05.10.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Duluni,zawsze z ogromną przyjemnością wracam do Twojego domu, jest piękny, magiczny, pełen światła!!!Szafeczka rewelacyjna - pięknie się komponuje.Bardzo podoba mi się Twój ogród i otoczenie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts