ocia79 05.10.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 aaaa sąsiada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 05.10.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Duluni, Twój domek niezmiennie zachwyca. Skąd taka urocza szafeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 06.10.2011 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Aniu, kupiłam ja już dość dawno na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.10.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Duluni no pieknie - jak zawsze:). Szafeczka urocza, a mini plac zabaw rewelacja. Napisz prosze - kupiliscie gotowy czy tez sami go komponowaliscie. My u siebie tez planujemy, w tym roku juz odpuscimy ale wiosna musimy od tego zaczac bo Mlody nam w przeciwnym razie nie wybaczy i tak sie zastanawiam czy samemu cos probowac majstrowac czy tez kupic wsio gotowe a planujecie piaskownice? a moze juz macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 06.10.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Aneto Plac zabaw wybraliśmy jako gotowy produkt (wybór między kilkoma opcjami) u miejscowego producenta i otrzymaliśmy stertę nieoznakowanych desek. Mąż do spółki z moim tatą konstrukcję scalili i posadowili, a potem pomalowali - tak więc niby gotowe, a bardzo praco i czasochłonne. Piaskownica natomiast jest trudnym tematem, odkąd mąż zajmuje się trawnikiem z niechęcią podchodzi do zagadnienia, ale fizycznie piaskownica drewniana i zamykana jest (choć bez piasku) i leży na tzw. drugim tarasie.Mała uwielbia zjeżdżalnie i wspinaczkę po drabinkach, więc o piaskownicę się mocno nie upomina - zobaczymy, co będzie wiosną.Tak na marginesie musisz wiedzieć, że masz piękny dom - nie ujawniam się ale oglądam i podziwiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 11.10.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Szafeczka piękna,łanie sie z całością kompnuje.Plac zabawa też fajny,musimy pomyśleć na przyszły rok o jakimś,tylko u nas mało miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 28.11.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Trochę nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 28.11.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Bardzo pięknie udomowiony Dulunidom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.11.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Piękne te lampy w salonie i super ekspozycja na kominku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 28.11.2011 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Dziękuję! O lampach marzyłam od dawna - ogólnie nadal lubię srebro i blask Marzę natomiast o zmianie koloru kanapy i foteli, a to na razie mało realne... W kuchni dorzuciłam sobie mugatów i śliczne obrazki na ścianę (przez które to miałam w domu ciemność, a w konsekwencji gigantyczną dziurę w ścianie - przewiercony kabelek:yes:), niestety żeby pokazać kuchnię po liftingu muszę zrobić lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.12.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Spokoju i radości, tylko miłych gości! Smacznej Wigilii i całusów moc - w tę najpiękniejszą w roku noc! Szczęścia kilogramów, ze śniegu bałwanów! Życzliwych ludzi wokół, żadnej łezki w oku. Przyjaciół jakich mało. Przez życie idźcie śmiało! Niech miłość bez ustanku Was dotyka. A w Nowym roku szczęście spotyka! życzy Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.12.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img845.imageshack.us/img845/3231/img2626x.jpg Uploaded with ImageShack.us Pełnych spokoju, rodzinnego ciepła, wypełnionych miłością i pokojem Świąt Bożego Narodzenia życzy Aneta z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.12.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 29.12.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Serdecznie dziękuję za wszystkie życzenia i tego samego życzę Wam i Waszym Rodzinom!!! U mnie Święta wyglądały tak (w realu znacznie przyjemniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 29.12.2011 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.12.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Przepięknie Duluni A czy możesz pokazać większe fotki kuchni i tej witrynki w niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 29.12.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 :rolleyes:Jasne, tylko muszę je zrobić w lepszym świetle i lepszym sprzętem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 31.12.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Upojnego Sylwestra oraz pomyślności i szczęścia w Nowym Roku 2012 życzy Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.02.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 o jak tu piękniehttp://emotka.net/emots/h/mdleje.gif, chociaż wpadłam na ostatnią stronę, nie wiem jak mógł mi umknąć TAAKI wątek:o lecę nadrabiać a i witam się u Ciebie Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 06.02.2012 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Dziękuję i witam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts