ane3ka1 30.06.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Duluni, jest ślicznie. U nas jest problem, bo ta ostatnia tralka na górze, która u Ciebie jest przymocowana do ściany, jest w świetle drzwi. Ktoś tak wspaniale zrobił projekt a my nie dopatrzyliśmy tego w trakcie realizacji. Przeszukałam cały wątek o schodach i nikt nie ma tak jak u nas. No ale coś się wymyśli... (mam nadzieję). U nas schody są jesionowe i liczę na to, że białe tralki nie będą się jadły ze schodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 30.06.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Wiesz co, straaaaaaaasznie mi się u Ciebie podoba. Te białe listwy i ten kominek, i tapetka i te tralki na schodach i ta kuchnia. Normalnie czułabym się jak u siebie w domu. Wpraszam się na kawkę http://i123.photobucket.com/albums/o309/limabeanlover/Food/coffee_and_cake.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 30.06.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Zapraszam seeeeeerdecznie !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 30.06.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 pięknie!!!Przyszłam się podpytać skąd te piękne motylki w pokoju córci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 30.06.2010 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Trochę motyli (właściwie dużo) na tapetach Lola firmy Caselio oraz najnowsze to naklejki ze sklepu przyklejka.pl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 30.06.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 ślicznie dziękujęproszę napisz mi jeszcze czy wzięłaś dwa komplety motyklów w różnych kolorach ?jeśli tak to jakie to były kolory jeśli pamiętasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 30.06.2010 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Tak było dwa komplety w jedynie słusznych (zdaniem mojej córki) kolorach: różowy i jasno różowy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 30.06.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 widzę, że nasze pannice (moja w sierpniu skończy 4 latka) mają podobny gust Tylko u mnie dwie ściany będą amarantowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 30.06.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Ha! Mojej (4 lata w październiku) z trudem wyperswadowałam amarantową wykładzinę w serduszka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 30.06.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 pięknie, coraz piękniej kominek cudniasty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 02.07.2010 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Witam Cię Duluni z samego rańca... Przyznam się bez bicia, że przychodzę w interesie. Mam gorącą prośbę. Jak będziesz w domku czy mogłabyś przemierzyć dla mnie ościeżnice z drzwi. Chodzi dokładnie o te opaski kątowe przychodzące na ścianę. Jeśli możesz to zmierz ile zachodzą na ścianę - byłabym BAAAARDZO wdzięczna. A druga sprawa to listwy przyścienne. Zdaje mi się, że mamy chyba takie same i gdzieś doczytałam, że kleiliście je do ściany. A można wiedzieć jakim klejem. My myśleliśmy o przykręcaniu, ale będzie z tym trochę zachodu, bo potem dziurki trzeba zaszpachlować i pomalować... Pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 02.07.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Duluni, a jaka jest wysokość listew?Montaż na klej też mnie interesuje, u nas, gdy pytałam w sklepach sprzedających listwy, kręcili nosami, że polecają jednak przykręcane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 02.07.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 :sick:Dziewczyny!!! Bardzo przepraszam, mieli je kleić do ściany (nawet kilka przykleili) ale się okazało, że jest kiepsko i jednak przykręcają, szpachlują i malują. Mąż zeznaje, że listwy mają 11 cm wysokości. ane3ka1 opaski zmierzę, ale niestety dopiero po łykendzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 02.07.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 ane3ka1 zmierzone!!! Opaski zachodzą na ścianę 6 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 02.07.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Duluni, czyli nie ma zaślepek, tylko szpachla.Nie widać w ogóle zaszpachlowanych miejsc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 02.07.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 ane3ka1 zmierzone!!! Opaski zachodzą na ścianę 6 cm Duluni, bardzo bardzo dziękuję za odpowiedź. Z klejeniem listw spodziewałam się, że mogą być problemy. Może i lepiej przykręcane - więcej roboty, ale pewne. U mnie mają wysokość 9,7cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
granatowa 06.07.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 a ja mam pytanko odnośnie lampy w korytarzu, czy to jest lampa BIZANCJUM z LM? 60W? zastanawiam się jakie daje światło, czy nie jest za ciemno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 07.07.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Anjazzielonego szpachli nie widać, listwy wyglądają bardzo dobrze. granatowa to jest ta lampa, daje jasne światło. Wbrew pozorom klosz jest przezroczysty i daje rozproszone światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 21.07.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 (edytowane) Witam wszystkich i z radością donoszę, że od tygodnia mieszkamy!!! Jest jeszcze baaaardzo dużo do zrobienia i jeszcze więcej zakupów przed nami, ale jest cudownie, a najbardziej cieszy się moja córka, która zaprasza do nas każdą napotkaną osobę Łazienka: Edytowane 23 Listopada 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 21.07.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 (edytowane) Marianowy pokój: Schody: Korytarz: Edytowane 23 Listopada 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts