claris 21.07.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Fantastyczne wnętrza, czysta przyjemność dla oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia,Robert 21.07.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Piękny dom-GRATULUJĘ!Mogę się dowiedzieć co to za blaty kuchenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 21.07.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Gratuluje..................cudowny dom z klimatem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Duluni co to za lustro w holu .............jak można wiedzieć jakiej firmy lub gdzie można taki znaleźć ..............będę wdzięczna na namiary..........i cena ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 21.07.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 dzis powiem tylko tyle: OCH I ACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CUDNIE!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 22.07.2010 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 cześć, mnie nie dziwi wcale, że córeczka się chwali tak pięknym domem:) p.s zazdorszę mieszkania już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 22.07.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 nea, claris, Iwek bardzo dziękuję za miłe słowa.Lutajko gdzie mnie do Twoich klimatycznych wnętrz! Ale dziękuję to komplement dla mnie:rolleyes:Madzia, Robert blaty kuchenne to laminaty w kolorze śliwa czerwona - firma PfleidererPaty lustro zamówione u szklarza i tam też wybrana rama - niestety tanie nie było... Jak pisałam salon jest raczej pusty, ale pokażę jedno zdjęcie robione wieczorową porą, stąd nieco przekłamane kolory http://lh5.ggpht.com/_zP_qxzgzrC8/TEf0uypeIVI/AAAAAAAAClg/fOXhKQHTPu4/s512/22.07.10%20002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 22.07.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 dzień dobry ...podziwiam wnętrza .....dużo w nich wyważnej elegancji .......lustro....warte swojej ceny .jakakolwiek by nie była ....gratuluje a salon to juz prawdziwa finezja ....zrówno w elegancji i prostocie kominka jak i glamourowej fakturze ścian a ów żyrandol to duża kropka nad i ........(nie moge się od prywaty powstrzymać .zdradzisz gdzie zdobyć to cudo:) ??) schody .......piekna rysunek drewna ........elegancka biel tralek sprawia że stają sie lżejsze dla przestrzeni a te światełka które z salonu na drugim planie migoczą .......kurcze ... i swiat małych dam ......dowód na to że może być wytwornie i radośnie w pokoikach naszych maluszków .... szczerze gratuluje i podziwiam .......i życze samych dobrze się kończących dni w waszej oazie na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 22.07.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Duluni, śliczności ten salon, wytworny, klasyczny...... Z nowości - przepiękne świeczniki. A czy ten żyrandol już miałaś (w sensie - czy pokazywałaś), czy nowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 22.07.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Dziewczyny żyrandol wciąż ten sam tylko tak mu się zrobiło od światła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 22.07.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 ja jeszcze na chwilke ...........jak mogłam o zachwycie nad łazienkami nie wspomniec .............zwłaszcza ta szara ujeła mnie .........bardzo ten sam .......a skąd ? on ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 22.07.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Duluni witam się - to ja fanka Twoich schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.07.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Przyszła się przywitać kolejna fanka Schodów, i tapet i lamp itd, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia,Robert 22.07.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Dziękuję za odpowiedź.Jeszcze raz gratuluję pięknego domku : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 22.07.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Gratuluję przeprowadzki Jak u Was już pięknie wszystko wygląda !!! Cudności ! A widok z okien kuchennych - marzenie Schody - bajka, salon - miodzio ... ech mogłabym tak bez końca ... Posprzątane tak, że aż mi wstyd ... Kiedy Ty to wszystko ogarnęłaś ? Masz jakiś patent ? dawaj go tu please Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 23.07.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Konstancjo żyrandol kupiony w LM i tam nosił nazwę Provance, oczywiście potem spotkałam inny piękny bardzo i niestety póki co muszę obejść się smakiem. Szara łazienka była moim marzeniem, potem miałam chwilę zwątpienia (komentarze bliskich i dalekich typu "ochydota"), ale teraz jestem zadowolona. Kicikici miło mi Cię powitać, jako mieszkankę Szczecina i okolic i właścicielkę kuchni, której ja jestem cichą fanką! Mycha kurcze u ciebie to jest pięknie i czyściutko, wszystko lśni i masz już coś na ścianach i meble, a u mnie echo grasuje po chałupie aż miło! A sprzątanie staje się moją małą obsesją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 23.07.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Aha jeszcze widok z okien kuchennych to nasz prywatny ekosystem pełen bardzo, ale to bardzo dziwnych robaków latająco-pełzających,jak np. czarne biedronki w czerwone kropki. Pozostaną z nami przynajmniej do pierwszych mrozów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 23.07.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 sprzątanie staje się moją małą obsesją panią od sprzątania polecam... dużo milej się żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 23.07.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Święte słowa !!! Zaczynam szukać zanim zmienię się w upiorną Putzfrau:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 23.07.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Duluni co Cię tak mój Szczecin zaintrygował?? Napisz mi proszę PW kto Wam robił schody i jakie koszty. Gratulacje za kuchnię przekażę Oficerowi - ja tylko ustalałam kolory...i AGD. Coś mi się wydaje, że się wprowadzimy bez zlewu i blatu...no chyba że z OSB:cool: Zazdraszczam przeprowadzki okropnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 23.07.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Kicikici Ze Szczecinem sprawa ma się tak, że jeszcze kilka dni temu w nim mieszkałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts