Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 473
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nea, claris, Iwek bardzo dziękuję za miłe słowa.

Lutajko gdzie mnie do Twoich klimatycznych wnętrz! Ale dziękuję to komplement dla mnie:rolleyes:

Madzia, Robert blaty kuchenne to laminaty w kolorze śliwa czerwona - firma Pfleiderer

Paty lustro zamówione u szklarza i tam też wybrana rama - niestety tanie nie było...

Jak pisałam salon jest raczej pusty, ale pokażę jedno zdjęcie robione wieczorową porą, stąd nieco przekłamane kolory

http://lh5.ggpht.com/_zP_qxzgzrC8/TEf0uypeIVI/AAAAAAAAClg/fOXhKQHTPu4/s512/22.07.10%20002.jpg

:) dzień dobry ...podziwiam wnętrza .....dużo w nich wyważnej elegancji :) .......lustro....warte swojej ceny .jakakolwiek by nie była ....gratuluje a salon to juz prawdziwa finezja ....zrówno w elegancji i prostocie kominka jak i glamourowej fakturze ścian a ów żyrandol to duża kropka nad i ........(nie moge się od prywaty powstrzymać .zdradzisz gdzie zdobyć to cudo:) ??)

schody .......piekna rysunek drewna ........elegancka biel tralek sprawia że stają sie lżejsze dla przestrzeni a te światełka które z salonu na drugim planie migoczą .......kurcze :jawdrop:...

i swiat małych dam ......dowód na to że może być wytwornie i radośnie w pokoikach naszych maluszków ....

szczerze gratuluje i podziwiam .......i życze samych dobrze się kończących dni w waszej oazie na ziemi :)

Gratuluję przeprowadzki :wave:

Jak u Was już pięknie wszystko wygląda !!! Cudności ! A widok z okien kuchennych - marzenie :) Schody - bajka, salon - miodzio ... ech mogłabym tak bez końca ... :)

Posprzątane tak, że aż mi wstyd ... Kiedy Ty to wszystko ogarnęłaś ? Masz jakiś patent ? dawaj go tu please :D

Pozdrawiam

Konstancjo żyrandol kupiony w LM i tam nosił nazwę Provance, oczywiście potem spotkałam inny piękny bardzo i niestety póki co muszę obejść się smakiem. Szara łazienka była moim marzeniem, potem miałam chwilę zwątpienia (komentarze bliskich i dalekich typu "ochydota"), ale teraz jestem zadowolona.

Kicikici miło mi Cię powitać, jako mieszkankę Szczecina i okolic i właścicielkę kuchni, której ja jestem cichą fanką!

Mycha kurcze u ciebie to jest pięknie i czyściutko, wszystko lśni i masz już coś na ścianach i meble, a u mnie echo grasuje po chałupie aż miło! A sprzątanie staje się moją małą obsesją:bash:

Duluni co Cię tak mój Szczecin zaintrygował?:cool:?

Napisz mi proszę PW kto Wam robił schody i jakie koszty.

Gratulacje za kuchnię przekażę Oficerowi - ja tylko ustalałam kolory...i AGD. Coś mi się wydaje, że się wprowadzimy bez zlewu i blatu...no chyba że z OSB:cool:

Zazdraszczam przeprowadzki okropnie;)