Anjazzielonego 25.07.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Duluni, a jaki to inny piękny żyrandol po niewczasie znalazłaś? Podziel się info, bo w kwestii lamp nadajemy na tych samych falach.Ja na razie zbieram info - co, gdzie, za ile. Już nie wytrzymałam i kupiłam jeden żyrandol kryształowy:) - konkretnie: Laguna L.9133-5P Italux Ale jak pisałam, chomikuję informacje o innych pięknych egzemplarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 25.07.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Tak późno tu trafiłam, a tu takie cuda... wszystko mi się podoba, a Twój żyrandol salonowy już dawno upatrzony miałam... kłaniam się zatem gospodyni nisko i podglądactwo zapowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta_S 25.07.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 witam i nieśmiało przyznam: najpierw spodobały mi się lampy, w miarę postępów prac szara łazienka, potem jadalnia - jest śliczna w swojej prostocie, ale ściany, podłoga w jadalni i kominek z fototapetą i żyrandolem - wprost mnie zachwycił, gratuluję takiego gustu! jak dla mnie idealnie pozdrawiam i na pewno będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 26.07.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam Tyle się naszukałam płytek werbena grafit a tu proszę tak blisko taka piękna łazienka w tych kaflach. śliczne są.Proszę powiedz mi jakie są w dotyku. moze to śmiesznie i dziwnie zabrzmi ale niewidząc ich na oczy zamówiłam na górną łazienkę. troche to dziwne bo my kobitki lubimy sobie najpierw towar pomacac przed kupnem a tu ciach tak mnie urzekły ze zamówilam. wiem ze troche jest inny ich obraz na zywo wiec troche sie obawiam. dlatego te pytanie do ciebie jakie sa na zywo ? czy jeszcze ładniejsze ? ps. boskie są Twoje łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 27.07.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Gdzieś mi się kliknęło i zajrzałam do ciebie... i zostanę jak pozwolisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 27.07.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam Bardzo, bardzo, bardzo ładne wszystko! Na prawdę chce się przysiąść na krzesełku i pobyć choć chwileczkę. Fiolet mnie zachwycił - uwielbiam ten kolor. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 28.07.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 chopinetka ja fioletowy zawsze ! (Podobno uspokaja skołatane nerwy;)) martaibartek, ragazza Aneta_Sdziękuję i zapraszam!!! Perłóweczka przyznam, że płytki w pierwszym momencie od położenia poraziły mnie swoją szarością - teraz jest już dobrze. Podobają mi się, a deklory zwłaszcza te białe są naprawdę ładne. Anjazzielonego nie mam bladego pojęcia jak nazywa się ten żyrandol, ale wisi sobie w jednym sklepie w Szczecinie i mnie kusi - podobny ma u siebie Mycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesa35 28.07.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Baaardzo ładnie, jak pozwolisz zaglądnę sobie jeszcze. Poszło Wam expresowo a u mnie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 29.07.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 O kurcze dlaczego ja tutaj wcześniej nie trafiłam, moje klimaty i przede wszystkim takie okna jakie chcę mieć. Ja wiem, że domek z zewnątrz na razie może się ładnie nie prezentuje, ale może jednak wrzucisz parę fotek muszę się przyjrzeć tym oknom i pokazać mężulkowi, że takie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 29.07.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Duluni a glazura w łazience i kuchni jaką nazwę i cenę posiada? stosowałaś do niej jakąś specjalną fugę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 30.07.2010 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Duluni a glazura w łazience i kuchni jaką nazwę i cenę posiada? stosowałaś do niej jakąś specjalną fugę? To Mugat Blanco, cena ok. 100 zł, kupione przez internet. Fuga zwykła, biała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 30.07.2010 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 (edytowane) O kurcze dlaczego ja tutaj wcześniej nie trafiłam, moje klimaty i przede wszystkim takie okna jakie chcę mieć. Ja wiem, że domek z zewnątrz na razie może się ładnie nie prezentuje, ale może jednak wrzucisz parę fotek muszę się przyjrzeć tym oknom i pokazać mężulkowi, że takie chcę Okna, niestety zasadniczo brakuje mi zdjęć zewnętrznych... Edytowane 24 Października 2011 przez Duluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 31.07.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Duluni, jaki Ty masz piękny dom! Nie będę wymieniała po kolei co mi się podoba - bo i tak bym wszystko wymieniła.Z czego masz schody? W sensie co to za gatunek drewna? Moje się właśnie robią na warsztacie - z dębiny, zamówiłam lakierowanie matem, choć wahałam się czy na biało ich nie pomalować. Teraz zobaczyłam Twoje i znów mam dylemat. To dąb jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.08.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Gratulacje dla gospodyni... przepiękny domek !!! A mogę prosić o namiary na tapetę w salonie oraz duże lustro na korytarzu? Z góry dziekuję!Pozdrawiam:)Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 10.08.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Duluni, jaki Ty masz piękny dom! Nie będę wymieniała po kolei co mi się podoba - bo i tak bym wszystko wymieniła. Z czego masz schody? W sensie co to za gatunek drewna? Moje się właśnie robią na warsztacie - z dębiny, zamówiłam lakierowanie matem, choć wahałam się czy na biało ich nie pomalować. Teraz zobaczyłam Twoje i znów mam dylemat. To dąb jest? Witaj serdecznie, dziękuję za miłe słowa - tak na schodach dębina, która pod wpływem lakieru dość mocno ściemniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 10.08.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Gratulacje dla gospodyni... przepiękny domek !!! A mogę prosić o namiary na tapetę w salonie oraz duże lustro na korytarzu? Z góry dziekuję! Pozdrawiam:) Ala Cześć!. Tapeta Rasch zakupiona w LM, a lustro jak pisałam wcześniej u szklarza w Szczecinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 10.08.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witaj Duluni. Dawno Cię nie było. Jak się mieszka? Sprzątasz cały czas, że nie zaglądasz? Czy coś się zmieniło w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.08.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Cześć!. Tapeta Rasch zakupiona w LM, a lustro jak pisałam wcześniej u szklarza w Szczecinie:) Dziekuję ci bardzo ! Pamiętasz może nazwę lub numer wzoru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 10.08.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witaj Duluni. Dawno Cię nie było. Jak się mieszka? Sprzątasz cały czas, że nie zaglądasz? Czy coś się zmieniło w domku? Cześć!!! Wróciłam z krótkiego urlopu - każdego roku z przyjaciółką na tydzień zamykamy się w leśnej głuszy coby się wygadać Małżon w tym czasie walczył ze śmieciami po budowie i takimi tam... Kilka małych rzeczy się zmieniło, ale nie mam na razie zdjęć - za to u Ciebie łazienka Werbenowa wygląda super, aż mię ukłuło w serce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 10.08.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Dziekuję ci bardzo ! Pamiętasz może nazwę lub numer wzoru? Chyba Luxor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts