Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Duluni,

a jaki to inny piękny żyrandol po niewczasie znalazłaś?

Podziel się info, bo w kwestii lamp nadajemy na tych samych falach.

Ja na razie zbieram info - co, gdzie, za ile.

Już nie wytrzymałam i kupiłam jeden żyrandol kryształowy:) - konkretnie:

Laguna L.9133-5P Italux

Ale jak pisałam, chomikuję informacje o innych pięknych egzemplarzach.

• Odpowiedzi 473
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam :) i nieśmiało przyznam: najpierw spodobały mi się lampy, w miarę postępów prac szara łazienka, potem jadalnia - jest śliczna w swojej prostocie, ale ściany, podłoga w jadalni i kominek z fototapetą i żyrandolem - wprost mnie zachwycił, gratuluję takiego gustu! :D jak dla mnie idealnie :) pozdrawiam i na pewno będę zaglądać

Witam ;)

Tyle się naszukałam płytek werbena grafit a tu proszę tak blisko taka piękna łazienka w tych kaflach. śliczne są.Proszę powiedz mi jakie są w dotyku. moze to śmiesznie i dziwnie zabrzmi ale niewidząc ich na oczy zamówiłam na górną łazienkę. troche to dziwne bo my kobitki lubimy sobie najpierw towar pomacac przed kupnem :rolleyes: a tu ciach tak mnie urzekły ze zamówilam. wiem ze troche jest inny ich obraz na zywo wiec troche sie obawiam. dlatego te pytanie do ciebie jakie sa na zywo ? czy jeszcze ładniejsze ?

ps. boskie są Twoje łazienki.

chopinetka ja fioletowy zawsze ! (Podobno uspokaja skołatane nerwy;)) martaibartek, ragazza Aneta_Sdziękuję i zapraszam!!!

Perłóweczka przyznam, że płytki w pierwszym momencie od położenia poraziły mnie swoją szarością - teraz jest już dobrze. Podobają mi się, a deklory zwłaszcza te białe są naprawdę ładne. Anjazzielonego nie mam bladego pojęcia jak nazywa się ten żyrandol, ale wisi sobie w jednym sklepie w Szczecinie i mnie kusi - podobny ma u siebie Mycha:)

O kurcze dlaczego ja tutaj wcześniej nie trafiłam, moje klimaty i przede wszystkim takie okna jakie chcę mieć. Ja wiem, że domek z zewnątrz na razie może się ładnie nie prezentuje, ale może jednak wrzucisz parę fotek muszę się przyjrzeć tym oknom i pokazać mężulkowi, że takie chcę

basiaimirek napisał:
O kurcze dlaczego ja tutaj wcześniej nie trafiłam, moje klimaty i przede wszystkim takie okna jakie chcę mieć. Ja wiem, że domek z zewnątrz na razie może się ładnie nie prezentuje, ale może jednak wrzucisz parę fotek muszę się przyjrzeć tym oknom i pokazać mężulkowi, że takie chcę

Okna, niestety zasadniczo brakuje mi zdjęć zewnętrznych...:rolleyes:

Edytowane przez Duluni

Duluni, jaki Ty masz piękny dom! Nie będę wymieniała po kolei co mi się podoba - bo i tak bym wszystko wymieniła.

Z czego masz schody? W sensie co to za gatunek drewna? Moje się właśnie robią na warsztacie - z dębiny, zamówiłam lakierowanie matem, choć wahałam się czy na biało ich nie pomalować. Teraz zobaczyłam Twoje i znów mam dylemat. To dąb jest?

wadera napisał:
Duluni, jaki Ty masz piękny dom! Nie będę wymieniała po kolei co mi się podoba - bo i tak bym wszystko wymieniła.

Z czego masz schody? W sensie co to za gatunek drewna? Moje się właśnie robią na warsztacie - z dębiny, zamówiłam lakierowanie matem, choć wahałam się czy na biało ich nie pomalować. Teraz zobaczyłam Twoje i znów mam dylemat. To dąb jest?

Witaj serdecznie, dziękuję za miłe słowa - tak na schodach dębina, która pod wpływem lakieru dość mocno ściemniała.

ane3ka1 napisał:
Witaj Duluni. Dawno Cię nie było. Jak się mieszka? Sprzątasz cały czas, że nie zaglądasz? Czy coś się zmieniło w domku?

Cześć!!! Wróciłam z krótkiego urlopu - każdego roku z przyjaciółką na tydzień zamykamy się w leśnej głuszy coby się wygadać;)

Małżon w tym czasie walczył ze śmieciami po budowie i takimi tam... Kilka małych rzeczy się zmieniło, ale nie mam na razie zdjęć - za to u Ciebie łazienka Werbenowa wygląda super, aż mię ukłuło w serce;)