Pawciuniu 07.05.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Gdyby ktoś chciał się podzielić swoimi uwagami to zapraszam Tu można pytać ,komentować i dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 18.06.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam Pozwoliłem sobie poczytać wasz dzienniczek. fajnie ze znowu coś się u was dzieje oraz podziwiam ze tyle także robicie sami ja jak na razie ograniczyłem się do wizyt na budowie ale mam zamiar zrobić sobie ogrodzenie TYMI RĘCAMI Pozdrawiam życzę dobrej pogody i nie omieszkam zaglądać do dziennika jak u was prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 18.06.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 A witam pierwszego gościa , miło że ktoś zagląda w nasz dziennik i śledzi nasze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 05.07.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witam wpadam z rewizyta. I jak tam wciąganie więźby na dach. może prace już rozpoczęte jak tak to dawaj fotki fotki fotki...... hmmm ja tez chce już więźbę u siebie ale niestety będę musiał jeszcze trochę poczekać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 06.07.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Prace przy dachu co prawda jeszcze nie rozpoczęte ale......... wczoraj rozmawialiśmy z ekipą i jeśli wszystko sprawnie pójdzie to zaczną jeszcze w tym tygodniu jeśli nie to dopiero w przyszłym , ale nie jest źle. Jutro przyjeżdża dachówka, za 2-3 tygodni mają być okna więc zamknięcie domu coraz bliżej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.07.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 witam szczęśliwych inwestorów:) Wiem jak bardzo szczęśliwych , bo niedawno miałam tak samo, a teraz jest już coraz lepiej Okienka i dach miód malyyna Będę zaglądać i kibicować w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.08.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 :) Witam Gratuluję drugiej stronki. Drinki smakowicie wyglądają ... mnniaam Mogę ten czerwony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 02.08.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 :) Witam Gratuluję drugiej stronki. Drinki smakowicie wyglądają ... mnniaam Mogę ten czerwony? A dziękuję Co do drinków to absolutnie się nie krępuj Jako że my kobitki lubimy kolorowe drinki wyszukałam jeszcze coś takiego , na pewno się skusisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.08.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Teraz dla odmiany zielony:)A jutro ból głowy, w pracy...!!!Ale co tam pychota:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.08.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Hejka Pawciuniu. Zdolna bestyjka jesteś. fajnie , że prace w domku posuwają się do przodu. A urlopu zazdroszczę. U nas w tym roku był stacjonarny. Mam nadzieję , że w przyszłym uda się gdzieś pojechać. pozdrawiam i podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 26.08.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Hej ,Hej Dzięki za uznanie , nieskromnie przyznam że nawet mi się udało jak się ma ograniczony budżet to człowiek odkrywa w sobie niesamowite pokłady przeróżnych talentów Co do urlopu to rzeczywiście się udał i był nam potrzebny żeby się zregenerować . Ale dość o mnie, teraz pędzę do Ciebie bo po powrocie z urlopu wyczytałam że u Ciebie od poniedziałku tynki się będą robiły Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 27.08.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Pięknie tam u Was! Domek położony w super miejscu. Nam brakuje narazie zieleni wkoło.Podoba mi się bryła domu, ale ciekawa jestem samego rozkładu pomieszczeń. Możesz wkleić jeszcze raz plan domu, bo nie widzę go w Waszym Dzienniku?Dzięki! Aaaa... i dziękuję za odwiedziny u nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 27.08.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Aniu na twoją prośbę rzut parteru rzut poddasza zmiany jakie wprowadziliśmy to : PARTER - likwidacja ścianki dzielącej salon i kuchnię - likwidacja bocznego wejścia do kuchni - zrobienie schowka (spiżarki pod schodami PODDASZE - likwidacja garderoby w pokoju nr 3 ( jest teraz znacznie większy) - powiększenie łazienki kosztem pralni Układ pomieszczeń jest rzeczywiście bardzo funkcjonalny mam nadzieje że będzie się dobrze sprawdzał w użytkowaniu . P.S. Tak patrzę i zauważyłam że u mnie goszczą prawie same Anie Pozdrawiam kobitki Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 29.08.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Dziękuję za rzuty. Jeśli mogę coś doradzić a propos połączenia salonu z kuchnią, to dokładnie przemyślcie wybór lodówki (my kupiliśmy lodówkę z no-frost, ma wbudowany wentylator, który niestety jest dość głośny) oraz własną wrażliwość na kuchenne "hałasy" podczas oglądania tv. Co prawda nie zamieniłabym naszego układu salonu z kuchnią, ale do niektórych hałasów musimy się z Bartkiem przyzwyczaić Układ bardzo funkcjonalny, na pewno sprawdzi się łazienka na dole, no i spiżarka. A jakie macie duże sypialnie? po ile m2? Trzymam mocno kciuki za Waszą budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 30.08.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Aniu , dziękuję za rady co do kuchni , na pewno wybór sprzętów dokładnie przemyślimy zwłaszcza jeśli dotyczy do ich "hałaśliwości" . Obecnie mieszkamy w domu w którym jest zamknięta kuchnia, więc też mamy trochę obaw jeśli chodzi o całkowite otrawcie kuchni na salon , ale zawsze marzyliśmy o takim otwartym układzie i mamy nadzieję że będziemy zadowoleni z tej decyzji . Jeśli zaś chodzi o metraż sypialni to wg rzutu poddasza i numerów pomieszczeń wychodzi odpowiednio - pok 3 (11 m2) - pok 4 (15,8 m2) - pok 5 (14,7 m2) Generalnie pokoje są dość spore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrButton 04.09.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Bardzo ładny domek. Widzę że prace idą pełną parą ale najtrudniejsze jeszcze przed wami. Stawianie ścian to nic w porównaniu z wykończeniówką, ja sie już powoli poddaję i oddaje inicjatywę mojej żonce ... przynajmniej zawsze to będzie na kogo zwalić winę. Na kiedy planujecie sprowadzanki? Pozdrawiam GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 06.09.2010 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Bardzo ładny domek. Widzę że prace idą pełną parą ale najtrudniejsze jeszcze przed wami. Stawianie ścian to nic w porównaniu z wykończeniówką, ja sie już powoli poddaję i oddaje inicjatywę mojej żonce ... przynajmniej zawsze to będzie na kogo zwalić winę. Na kiedy planujecie sprowadzanki? Pozdrawiam GG Witaj , Cieszę się ze domek Ci się podoba . Masz rację z tym że budowa stanu surowego jest dopiero mniejszą połową drogi do domu. Co prawda na razie jesteśmy na etapie instalacji , ale mamy świadomość pracy i kosztów jakie nas czekają . Póki co w sobotę hydraulicy skończyli swoja pracę , więc możemy się pochwalić rozprowadzoną instalacją wodno- kanalizacyjną oraz rozprowadzeniem grzejników . Dalej walczymy z elektryką . A w planach na ten rok ......no cóż , bardzo chcemy zrobić tynki , wylewki ,podłączyć wodę i ocieplić dach ale zobaczymy co z tego wyjdzie . Na razie cieszymy się z każdych postępów Jeśli chodzi o przeprowadzkę to bardzo byśmy chcieli się wprowadzić w przyszłym roku , życie zweryfikuje nasze marzenia ..... Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.09.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 A dasz jakieś fotki ? Pozdrowienia przesyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 07.09.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 A dasz jakieś fotki ? Pozdrowienia przesyłam:) Będą fotki obiecuję , dzisiaj postaram się zrobić i jutro wkleję . Co prawda może rurki , stelaże itp nie są nazbyt interesujące ale co tam mi baardzo się podobają Pozdrawiam ciepło Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.09.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Pewnie , że są interesujące. A jakie piękne, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts