Pawciuniu 07.11.2011 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Cześć Renia Balkon mamy ocieplony od góry i od dołu Od góry mamy zaizolowany dysperbitem , na to styrodur i wylewka . A od dołu też mamy przeyklejony styropian , i zaciągnięte siatka i klejem , tylko zagruntować zostało . Renia ,a ty już mieszkasz ? Gratuluję super macie A dzieciaki jakie mają kolorowe pokoje , fajna łazienka i kuchnia bardzo przytulnie . Opowiadaj jak się mieszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.11.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dzięki ci śliczne u dzieciaków to tak troszkę po mojemu i po ich ,kolory jakie lubią ,mebelki sami wybierali ,kolory też .My jeszcze nie mieszkamy bo hydraulik nasz troszkę się rozchorował w trakcje prac ale już wrócił i robi dalej ale mamy nadzieję ,że może przez ten długi weekend a jak nie to tydzień później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 06.04.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://img194.imageshack.us/img194/3690/swietaf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 23.09.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Dziękuję za piękny dziennik! Jak to w życiu coś się kończy coś zaczyna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.09.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Hej Aniu ,a ja właśnie wczoraj o Tobie myślałam.My właśnie czekamy na pana od tynków zewnętrznych,sami zagruntowaliśmy ,ja dłubie w ogródku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 25.09.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Cześć Dziewczyny Kwitko , dziękuję za słowa uznania Renia, Super że będziecie mieć piękną elewację, jaki kolor ? myślę ze pochwalisz się zdjęciami My mamy ocieplony i zagruntowany domek , również samodzielnie, i tak czeka sobie na tynkową kołderkę . Może w przyszłym roku się uda położyć puc , w tym trzeba było zrobić inne rzeczy. Ale to już na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.10.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Aniu kolorek się robi no dziś nie bo pada pan obrobił okna i drzwi w sobotę ,jest to taki ekri ,niby żółty jak się zrobi to pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 09.10.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Czekam Renia z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.12.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 hej Aniu obiecane zdjęcia http://forum.muratordom.pl/group.php?gmid=1132150&do=discuss#gmessage1132150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 26.09.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Hej Aniu, przeczytałam Twój dziennik od A do Z i jestem pod wrażeniem. My też dużo staramy się robić sami i z pomocą najbliższych Piękny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts