Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do APS 98

Recommended Posts

• Odpowiedzi 189
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Aniu w dzienniku jest inspiracja łazienki , co do kuchni to nie mogę skopiować zdjęć które mi się podobają

Na chwilę obecną chcę mieć jasna kuchnię , biało- czarną z ewentualnymi dodatkami brązu . Czy ostatecznie tak będzie , to się okaże

Tak jak napisałam w dzienniku wykończeniówka będzie jednym wielkim kompromisem :roll:

Ale nic , damy radę ..............musimy ;)

Pozdrawiam

Cześć Aneczko :)

Śniegu u Ciebie duuużo, u mnie nie ma nawet połowy i wcale nie tęsknię. Przynajmniej moja droga do pracy czarna i sucha.

łazienka, choć nie do końca w moim guście ( nie może wszystkim podobać się to samo , prawda? :) ) ,bardzo elegancka. Potrzebne są w niej tylko dodatki, najlepiej o intensywnej barwie, żeby nie była taka chłodna.

Jeśli chodzi o kompromis.... brrr ja tez go nie lubię, zwłaszcza kiedy to ja muszę ustąpić. A z naszym kontem niestety nie da się negocjować, mówi koniec kasy i koniec i basta :bash:

Fajnie że wyraziłaś swoją opinię na temat łazienki , nie sztuką jest tylko chwalić :yes:

Zgadzam się z Tobą że nie wszystkim musi podobać się to samo, śmiem twierdzić że nawet nie powinno , bo co to za urozmaicenie jak każdy ma to samo ;)

Mnie ta łazienka szalenie się podoba , faktycznie wygląda dość elegancko a jednocześnie ujmuje mnie swoją skromnością .

U nas kompromis z kontem wygląda identycznie , ni cholery bestia nie chce ustąpić :roll::evil:

Ale pokaż, Kochaniutka Pokaż , co wybrałaś.

Te płytki inne do łazienki- jakie?? Jednak to ACH... jest ważne

Jakie drzwi i co to znaczy promocja, znaczy po ile były

Wiem , wiem jestem wścibska, ale czekają mnie takie zakupy i zabieram się do nich jak pies do jeża ( do Agi nic nie mam :no::D )

Nie wiem kompletnie na co się zdecydować , to podglądam co kupują inni :oops:

Ech.. żeby nie te cholerne finanse , to poszedłby człowiek do wypasionego sklepu i brał co mu się podoba. Nie patrząc na cenę.A tak ? Tylko te cholerne kompromisy.... wrrrr ... i liczenie każdej złotówki. Wydać , nie wydać

A więc drzwi takie najzwyklejsze z castoramy w kolorze orzech z podłużną , mleczna szybką ( nie są to drzwi naszych marzeń ale cena bezkonkurencyjna 128 zł/szt ) więc długo się nie zastanawialiśmy , to właśnie jest ten kompromis o którym kiedyś pisałam .

Chociaż obiektywnie nawet mi się podobają.

Jeśli dysponujesz teraz środkami to warto podjechać obejrzeć a nóż ci się spodobają i zawsze zaoszczędzisz , były jeszcze fajne za 146 zł/szt

Co do naszych zakupów to też nie szalejemy , kupujemy to co musimy , wiadomo że drzwi , czy podłogi trzeba kupić tak czy siak , no i nie kupujemy tego co tak najbardziej nam sie podoba ale to co podoba nam sie z "naszego " przedziału cenowego .

Panele do salonu to sykomora jasna

panele..jpg

do pokoju nie pamiętam , płytki do kuchni takie jasne , a do wiatrołapu i przedpokoju beżowe z domina .

Przywiozą mi wszystko w piątek to zrobię fotki , wtedy będziesz mogła zobaczyć .

drugie podejście płytek do łazienki Tubądzin Morgina ( tutaj łazienka w tych płytkach )

łazienka..jpg ciekawe co projektant u mnie wymyśli :rolleyes:

Moja łazieneczka na dole jest strasznie maleńka i ciężko coś fajnego wymyślić ale jestem dobrej myśli

Kabina najzwyklejsza narożna z bezbarwnym szkłem

A kibelek wypasiony :lol:

misa..jpg

Jakbyś miała jakieś pytania to służę ;)

No to rzeczywiście cena drzwi niezła. Wiadomo jakie są drzwi z marketu, ale wiesz co? mam takie właśnie marketowe w mieszkaniu. Do łazienki, białe i nic się z nimi nie dzieje. Jak ktoś nie zamierza w nie kopać lub walić pięściami to wystarczą .A my nie zamierzamy :)A jak ma się sprawa z futrynami? maja w markecie regulowane? Bo rozumiem, że cena za drzwi nie obejmuje futryn, bo to już by było przegięcie ;)

Panele bardzo ładne, myślę, że nie będzie na nich widać kurzu i paproszków.

oooo ...powiem Ci , że te nowe płytki... to już prawie ACH...:D:hug: bardzo mi się podobają, bardzo.

Wiesz, może musisz iść na kompromis, kupować w swoim przedziale cenowym, ale za to TRON iście królewski :lol2::lol2::lol2: Śliczny

Jeszcze tylko berło i korona:rotfl::rotfl:

Ościeżnice oczywiście płacone osobno 126 albo 127 zł ( stałe nie regulowane ) regulowane są bardzo drogie , a tak kupiliśmy listwy maskujęce , zamontuje się je od korytarza i też będzie pięknie .

Płytki super wyglądają w tej łazience którą wkleiłam ale u mnie tak nie będzie bo mam inne ustawienie i nie mam wanny .

Jak dostane projekt to pokaże co wymyślili