Pawciuniu 08.11.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Dla Ciebie wszystko Już są Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.11.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Oooo... dziękować, dziękować. Już byłam i widziałam. Sprytni jesteście. I ważne , że RAZEM pracujecie. To bardzo cementuje związek. Płytki pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.11.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 :D:D Rozmowy na szczycie.... no, owocne chociaż były? Ważne , że wełna się trzyma, a sznurki nie muszą być od linijki, ważne, że porządnie założone..Tak fajnie się robi prawda? Góra wyciszona , jeszcze jak przyjdą płyty na sufit, to już w ogóle przytulnie będzie. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 12.11.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Rozmowy owocne, a robota hmmm po drugim prysznicu jeszcze swędziało , ale jakby trochę mniej Choć podobno moja fucha i tak była najmniej dotkliwa bo ja zajmowałam się docinaniem i podawaniem odpowiednich kawałków . Panowie mieli nieco gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.11.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Brrrr...... aż mnie zaczęło wszystko swędzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.11.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 pokaż te inspiracje, natentychmiast.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 03.12.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Aniu w dzienniku jest inspiracja łazienki , co do kuchni to nie mogę skopiować zdjęć które mi się podobają Na chwilę obecną chcę mieć jasna kuchnię , biało- czarną z ewentualnymi dodatkami brązu . Czy ostatecznie tak będzie , to się okaże Tak jak napisałam w dzienniku wykończeniówka będzie jednym wielkim kompromisem Ale nic , damy radę ..............musimy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.12.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Cześć Aneczko Śniegu u Ciebie duuużo, u mnie nie ma nawet połowy i wcale nie tęsknię. Przynajmniej moja droga do pracy czarna i sucha. łazienka, choć nie do końca w moim guście ( nie może wszystkim podobać się to samo , prawda? ) ,bardzo elegancka. Potrzebne są w niej tylko dodatki, najlepiej o intensywnej barwie, żeby nie była taka chłodna. Jeśli chodzi o kompromis.... brrr ja tez go nie lubię, zwłaszcza kiedy to ja muszę ustąpić. A z naszym kontem niestety nie da się negocjować, mówi koniec kasy i koniec i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 05.12.2010 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Fajnie że wyraziłaś swoją opinię na temat łazienki , nie sztuką jest tylko chwalić Zgadzam się z Tobą że nie wszystkim musi podobać się to samo, śmiem twierdzić że nawet nie powinno , bo co to za urozmaicenie jak każdy ma to samo Mnie ta łazienka szalenie się podoba , faktycznie wygląda dość elegancko a jednocześnie ujmuje mnie swoją skromnością . U nas kompromis z kontem wygląda identycznie , ni cholery bestia nie chce ustąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 06.12.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 (edytowane) . Edytowane 6 Grudnia 2010 przez Pawciuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.12.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Aniu, całej masy prezentów życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 13.12.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Co prawda trochę późno ale dziękuję za Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.12.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Gdzieś Ty była tyle czasu? Co tam U Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 13.12.2010 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Na zakupach Nasze życie ostatnio kręci się wokół zakupów , kupujemy wszystko co tylko może leżeć , bo chcemy się rozliczyć jeszcze w tym roku , zwrot Vatu chcemy przeznaczyć na meble do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.12.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 No to chwal się, chwal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 13.12.2010 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Więc tak kupiliśmy drzwi wewnętzne - bo była promocja ościeżnice z listwami , kabinę do łazienki , muszle wc, płytki do kuchni , wiatrołapu , i holu , panele do salonu i pokoju To zdecydowanie najlepszy etap budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.12.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Ale pokaż, Kochaniutka Pokaż , co wybrałaś. Te płytki inne do łazienki- jakie?? Jednak to ACH... jest ważne Jakie drzwi i co to znaczy promocja, znaczy po ile były Wiem , wiem jestem wścibska, ale czekają mnie takie zakupy i zabieram się do nich jak pies do jeża ( do Agi nic nie mam ) Nie wiem kompletnie na co się zdecydować , to podglądam co kupują inni Ech.. żeby nie te cholerne finanse , to poszedłby człowiek do wypasionego sklepu i brał co mu się podoba. Nie patrząc na cenę.A tak ? Tylko te cholerne kompromisy.... wrrrr ... i liczenie każdej złotówki. Wydać , nie wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 13.12.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 A więc drzwi takie najzwyklejsze z castoramy w kolorze orzech z podłużną , mleczna szybką ( nie są to drzwi naszych marzeń ale cena bezkonkurencyjna 128 zł/szt ) więc długo się nie zastanawialiśmy , to właśnie jest ten kompromis o którym kiedyś pisałam . Chociaż obiektywnie nawet mi się podobają. Jeśli dysponujesz teraz środkami to warto podjechać obejrzeć a nóż ci się spodobają i zawsze zaoszczędzisz , były jeszcze fajne za 146 zł/szt Co do naszych zakupów to też nie szalejemy , kupujemy to co musimy , wiadomo że drzwi , czy podłogi trzeba kupić tak czy siak , no i nie kupujemy tego co tak najbardziej nam sie podoba ale to co podoba nam sie z "naszego " przedziału cenowego . Panele do salonu to sykomora jasna do pokoju nie pamiętam , płytki do kuchni takie jasne , a do wiatrołapu i przedpokoju beżowe z domina . Przywiozą mi wszystko w piątek to zrobię fotki , wtedy będziesz mogła zobaczyć . drugie podejście płytek do łazienki Tubądzin Morgina ( tutaj łazienka w tych płytkach ) ciekawe co projektant u mnie wymyśli Moja łazieneczka na dole jest strasznie maleńka i ciężko coś fajnego wymyślić ale jestem dobrej myśli Kabina najzwyklejsza narożna z bezbarwnym szkłem A kibelek wypasiony Jakbyś miała jakieś pytania to służę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.12.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 No to rzeczywiście cena drzwi niezła. Wiadomo jakie są drzwi z marketu, ale wiesz co? mam takie właśnie marketowe w mieszkaniu. Do łazienki, białe i nic się z nimi nie dzieje. Jak ktoś nie zamierza w nie kopać lub walić pięściami to wystarczą .A my nie zamierzamy :)A jak ma się sprawa z futrynami? maja w markecie regulowane? Bo rozumiem, że cena za drzwi nie obejmuje futryn, bo to już by było przegięcie Panele bardzo ładne, myślę, że nie będzie na nich widać kurzu i paproszków. oooo ...powiem Ci , że te nowe płytki... to już prawie ACH...:hug: bardzo mi się podobają, bardzo. Wiesz, może musisz iść na kompromis, kupować w swoim przedziale cenowym, ale za to TRON iście królewski :lol2: Śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 13.12.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Jeszcze tylko berło i korona:rotfl: Ościeżnice oczywiście płacone osobno 126 albo 127 zł ( stałe nie regulowane ) regulowane są bardzo drogie , a tak kupiliśmy listwy maskujęce , zamontuje się je od korytarza i też będzie pięknie . Płytki super wyglądają w tej łazience którą wkleiłam ale u mnie tak nie będzie bo mam inne ustawienie i nie mam wanny . Jak dostane projekt to pokaże co wymyślili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts