atija 13.12.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Pokaż koniecznie.Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.12.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 O jak fajnie, nie musiałam długo czekać. Bardzo mi się podobają te płytki w Twojej łazience łazienka taka wielka jak nasza na dole. Tylko umywalka będzie tam gdzie masz grzejnik , Kabina jaka? 80? czy 90? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 14.12.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Cieszę się że Ci się podoba Łazienka maciupeńka 1,7 x 1,6 Kabina 80 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.12.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 moja nie jest wiele większa. Pokaz koniecznie kabinę. A w ogóle to czemu przychodzisz tak późno??? Ja juz uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 16.12.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 kabina prawie identyczna tylko szyba bezbarwna gładka , brodzik też niski i płytki A późno przychodzę bo ostatnio bardzo późno wracam do domu Już padam na twarz , dzisiaj pierwszy dzień od dawna gdzie prosto z pracy jadę do domu Zamówiłam wczoraj płytki do łazienki Musiałam je klepnąć bo już zaczynałam kombinować a tak zamówione i koniec nic już nie można zmieniać , mąż się cieszy bo chyba już miał mnie dość w tej materii jakby nie było to od miesiąca męczę go tą łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.12.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.12.2010 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://img440.imageshack.us/img440/4498/rysunek1x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 23.12.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Pozdrawiamy ciepło na Święta! Już dawno mnie u Was nie było, a tu widzę, idziecie jak burza! Trzymam kciuki za dalsze prace:) A na Święta życzę miłości, ciepła, radości, spełnienia marzeń, bo przecież marzenia się spełniają! http://www.softpedia.com/screenshots/Christmas-Time-Animated-Screensaver_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 23.12.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://www.fotoszok.pl/upload/5ba24ab6.jpg Wesołych Świąt !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 23.12.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Życzenia można składać w wielu językach:Angielski- Merry Christmas & Happy New YearBenglski - Shuvo Baro Din - Shuvo Nabo BarshoCzeski - Prejeme Vam Vesele Vanoce a Stastny novy rokGrecki - Kala Christougenna Ki'eftihismenos O Kenourios ChronosHawajski - Mele Kalikimaka & Hauoli Makahiki HouKoreański - Sung Tan Chuk HaMacedoński - Srekan Bozik I Nova GodinaMandaryński - Kung His Hsin Nien bing Chu Shen TanRosyjski - Pozdrevlyayu s prazdnikom Rozhdestva i s Novim GodomSwahili - Krismas Njema Na Heri Za Mwaka MpyaWłoski - Buon Natale e Felice Anno NuovoŁacina - Pax hominibus bonae voluntatisja zloze prosto po polskuPolskiSZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POWODZENIA W DNIU BOŻEGO NARODZENIA. BECZKĘ PIWA, WIADRAWÓDKI BY ODGONIĆ WSZYSTKIE SMUTKI. 100 CAŁUSÓW NA DODATEK BY SMACZNIEJSZYBYŁ OPŁATEK ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKUŻyczy Arek z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 23.12.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Życzę http://stara.gorpol.pl/choinka01.jpgCi Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.12.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Cześć Aniu, Wpadłam Sie przywitać poświątecznie:D i życzyć szampańskiego Syslw-Sylwestra;) i Pomyślnego Przyszłego i kolejnych Nowych Roków:) w już skończonym pięknym domciu:) pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 30.12.2010 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Witam w naszych skromnych progach Dziękuję za życzenia i tak jak napisałam też mam nadzieję że następny Nowy Rok będę już witać u siebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonce0506 01.01.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Dziękujemy wam bardzo za dziennik budowy:) Jest przewodnikiem dla przyszłych niedoświadczonych, jak my w ów dziedzinie:) My również zamierzamy budować w/w domek. W związku z tym chcielibyśmy zwrócić się do Was z podzieleniem się spostrzeżeniami, mianowicie mamy do Was kilka pytań:1) ile zł wyniósł was stan surowy, z wyszczególnieniem: okna, drzwi, murarz, pokrycie dachu - materiał +robocizna. 2) Jak długo trwałą budowa, począwszy od wykopania fundamentów do przykrycia dachu? Będziemy Wam bardzo wdzięczni:) Z niecierpliwością oczekujemy na odpowiedź!!! Pozdrawiamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.01.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 http://www.missmalini.com/wp-content/uploads/2010/12/Happy-New-Year-2011.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 02.01.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Dziękujemy wam bardzo za dziennik budowy:) Jest przewodnikiem dla przyszłych niedoświadczonych, jak my w ów dziedzinie:) My również zamierzamy budować w/w domek. W związku z tym chcielibyśmy zwrócić się do Was z podzieleniem się spostrzeżeniami, mianowicie mamy do Was kilka pytań: 1) ile zł wyniósł was stan surowy, z wyszczególnieniem: okna, drzwi, murarz, pokrycie dachu - materiał +robocizna. 2) Jak długo trwałą budowa, począwszy od wykopania fundamentów do przykrycia dachu? Będziemy Wam bardzo wdzięczni:) Z niecierpliwością oczekujemy na odpowiedź!!! Pozdrawiamy:) Witaj Słońce Cieszę się że nasz dziennik może wam w jakiś sposób pomóc . Muszę przyznać ze domek nie jest popularny i niestety ciężko znaleźć o nim jakieś informacje w internecie . Na forach roi się od domów w truskawkach , winorośli itp a o APS 98 ani słowa . Oczywiście w miarę możliwości służę pomocą i radą . My domek budujemy systemem gospodarczym co znacznie obniża koszty , przez całą budowę przewinęli się tylko 1 murarz, ekipa od dachu , ekipa od tynków i wylewek reszta własnymi siłami . Domek jest bardzo funkcjonalnie rozmieszczony i jest to dom raczej duży , znacznie większy niż myśleliśmy . My dokonaliśmy klika zmian , PARTER - likwidacja ścianki dzielącej salon i kuchnię - likwidacja bocznego wejścia do kuchni - zrobienie schowka (spiżarki pod schodami ) - otwarty wiatrołap ( jeśli sie nie sprawdzi to go zamkniemy ) - poszerzyliśmy kotłownie o 30 cm kosztem garażu i teraz ma 160 cm szer zamiast 130 cm ) PODDASZE - likwidacja garderoby w pokoju nr 3 ( jest teraz znacznie większy) - powiększenie łazienki kosztem pralni Teraz kiedy dom już stoi widzę że jeszcze kilka rzeczy zrobilibyśmy inaczej Jeśli chodzi o koszty to wysyłam Ci je na priva . Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 04.01.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ładnie Wam to wszystko idzie. Powodzenia w 2011! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 04.01.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ładnie Wam to wszystko idzie. Powodzenia w 2011! Dzięki Staramy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonce0506 04.01.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 DZięki Aniu za informacje na priva. Powiedz mi proszę, ile wydaliście na hydraulikę (super rozwiązanie z ogrzewaniem podłogowym oraz podświetlanymi schodami) oraz elektryka? Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:), owocnego urządzania. Jednak co najważniejsze, to mnóstwo dla Was zdrówka:)Pozdrawiam, Mela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 05.01.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Słońce cały elaborat poszedł do Ciebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts