Pawciuniu 11.05.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Renia wysłałam Ci na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.05.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Dzieki śliczne dam znać co i jak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.05.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Dziś zadzwonię do niego bo wczoraj miałam odbiór kamienia na drogę a dziś też nie lepiej z czasem rano pan od wyceny schodów ale warto było wkońcu cena normalna a później jadę oglądnąć płytki do Wieliczki w 2 gatunku ale cena 70 % taniej więc może są ok jak twierdzi sprzedawca ale trzeba je zobaczyć bo i tak 50 zł m2 .Synek ma biały tydzień poprostu Horror mam w tym tygodniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 12.05.2011 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 No to faktycznie masz urwanie głowy . Jakie schody będziesz robić z drewna ? i jak ci je wycenili bo ja właśnie będę musiała niedługo zamówić. A po te płytki to do Paneluxu może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.05.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 (edytowane) Schody drewniane dębowe ,11 stopnic prostych 3 zabiegowe i jeden duży stopień ,barierka i tralki 2800 ale do samodzielnego malowania i montażu ma mi wycenić ile z robocizną .A Płytki w Hebanie przed Wieliczką pan tak mi podał w pierwszej rozmowie telefonicznej ,że w Wieliczce on z Zakopanego więc wybaczam mu ,płytki ogladnełam są ok .Powiem Ci ,że żona tego kafelkarza jakaś nawiedzona odbiera i wię wydziera do telefomu o jakiś zdradach i rozłancza może jeszcze jutro spróbuję. Edytowane 13 Maja 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.05.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Cześć dzwonił twój fliziarz do mnie ,że coś połączyć się znim nie mogłam umówiliśmy się na środę .Coś wspominał o tobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 15.05.2011 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Cześć , fajnie że udało Ci się skontaktować , bo bo Twoim ostatnim wpisie rozmawiałam ze szwagrem i on mu przekazał że dałam numer do niego w sprawie flizowania ale nie udało Ci się porozumieć z jego żoną . I z tego co wiem to miał oddzwonić do Ciebie. W takim razie życzę owocnych rozmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.05.2011 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Oddzwonił i będziemy jutro rozmawiać miał by troszkę pracy u mnie lazienka ,wiatrołap ,kuchnia ,jadalnia i salon zobaczymy najbardziej chodzi mi o łazienkę .Jak tam prace idziecie do przodu ja wczoraj zaczełam układać u córy w garderobie płytki m powiedział ,że jak na pierwszy raz to nawet poziomy czymałam dziś kończę ale najgorsze bo docinanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 17.05.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Jak będziesz po rozmowie to daj znać czy się dogadaliście , ciekawa jestem co Ci powie . My walczymy cały czas głównie z gładziami masakra jakaś ale już tylko został do położenia jeden pokój i wiatrołap . Oczywiście wszystko do czyszczenia , ale pocieszam się że jak już zrobimy gładzie to będzie z górki . Malowanie idzie szybko Widzę że ty też zdolna bestia jesteś jak nawet płytki kładziesz , Super ! Renia tak nic nie mówię ale jakieś fotki mogłabyś wrzucić bo sam opis to jednak nie to samo A chętnie zobaczę wasze postępy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.05.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 A powiedz mi czy od razu podał Ci cenę za zakres prac zleconych ,wiedziałaś przed .No układam u córy jeszcze docinki ale kurcze nie spytałam jak się tnie tą masznką i klops więc ,że miałam rozrobiony klej poszłam układać naszą garderobę też zostały tylko docinki muszę zabrać aparat ,żeby pstryknąć zdjęcia ,może jutro bo dziś popołudniu jadę odebrać płyteczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 17.05.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Cenę za pracę znałam oczywiście wcześniej , w końcu po to się z nim umawiasz żeby zobaczył co miałby robić i omówić wszystkie szczegóły . Ja nie uznaję takiego czegoś ze podaje ci cenę za metr a przychodzi do wypłaty to okazuje się ze jeszcze za zabudowę , jeszcze za dekory i nie wiadomo za co jeszcze . A tak podaje Ci cenę za wszystko i ona nie ma prawa się zmienić . Mi nie podał od razu tylko chyba za dwa dni bo mówił że musimy sobie to przeliczyć na spokojnie . Ale jestem z całości bardzo zadowolona . Co do kładzenia płytek to też trochę położyłam na ścianach w kotłowni i pralni ale docinki robił mąż , ale widzę ze ty podeszłaś do tematu full profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.05.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 No właśnie mój sąsiad tak się przejechał za metr 35 zło obliczył za łazienkę 800 zł a oni do niego 1900 więc oczy wystawił ,powiedzieli mu wiercenie na jeden kontakt 15 ma ich kilka ,stelaż osobno wanna itd .Muszę .Bo malować będę sama mąż na 2 mc wylatuje 3 czerwca mam nadzieję ,że zrobimy skosy w płytach i zagipsujemy .Ja przez te 2 mc poczyszczę tynki z tych grubszych drobinek piasku zagruntuje i pomaluje zakładam ,że min 3 pokoje dzieciaków klatkę i korytarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.05.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Bu nie zadzwonił poczekam jeszcze jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 19.05.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Hmmm........ To nie fajnie jeśli się umówił i ani nie przyjechał ani nie zadzwonił , nie znoszę niesłownych ludzi , jak się nie odezwie to zadzwoń i go opier.....ol A jak nie jest zainteresowany pracą to mógł powiedzieć od razu Czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.05.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Hej do dziś nic a mi jakoś odechciało się dzwonić do jego żony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 24.05.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Kurcze przykro mi bardzo Jakbym wiedziała że tak Cię wystawi to w życiu bym Ci go nie polecała. Mam nadzieję że nie masz do mnie żalu . Z drugiej strony masz rację że nie dzwonisz , prosić się za ciężkie pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.05.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 No coś Ty na Ciebie a za co ?Myślałam ,że przyspieszę sobie roboty bo mam zaklepanego pana ale on ma czas dopiero koło 15 lipca ale widocznie niektórzy mają za dużo kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 24.05.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 No właśnie ze względu na tą kasę się dziwię , bo mówił że potrzebuje dużo roboty bo kasa mu potrzebna . No ale widocznie jemu kryzys jest obcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.05.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 No widocznie jeszcze kryzys do niego nie doszedł .A czemu robicie gładzie ? Ja też mam tynki cementowo-wapienne ale gładzi bym nie dawała na naturalne tynki .Ja tylko ścieram taką siatką te grupsze drobiny piachu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 24.05.2011 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Gładzie robimy bo chcialiśmy mieć gładkie ściany a jednak tynki cementowo-wapienne nawet po ich wyczyszczeniu z piachu nie są gładkie (przynajmniej te nasze), No i tak gładzimy te nasze ściany już kilka ładnych tygodni , no ale jak się chce mieć gładko to trzeba się urypać Chociaż prawdę mówiąc już rzygamy tymi gładziami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts