Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do APS 98

Recommended Posts

A jeśli chcecie gładkie tynki to tak .Po wyczyszczeniu też zostają jeszcze takie chropowate ale ja właśnie gruntuję i po gruntowaniu już mniej (mam grunt z farbą ) mąż się śmieje co będzie po malowaniu ,chcemy zachować to naturalną strukturę ,mam nadzieję ,że po malowaniu taka zostanie .

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 189
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hejka .Jak postępy ,gładzie gotowe czy dalej się męczycie? U mnie postępy takie ,że gabinet wymalowany pierwszą warstwą oraz wiatrołap i zaczełam hool a i musiałam posprzątać dół bo w piątek wchodzi pan kafelkowy będzie gruntował podłogi a od soboty zaczyna walkę z układaniem kafli ,musiałam zorganizować grunt ,pan sam kupi klej bo ma 10 % zniżki w składzie a potrzebuje sporo kleju pod podłogówkę a jest dość drogi .

Renia gładzi jeszcze nie skończyliśmy , może w tm tygodniu się uda , na samą myśl o nich mam torsje :evil:.

Za to widzę że wy idziecie pełną parą , super , fajnie że masz konkretnego płytkarza i że jest życzliwy, wiem ile kosztuje klej do podłogówki bo też kupowałam dramat jeden worek kosztuje tyle co 3 lub 4 zwykłe , masakra.

:jawdrop: wow pięknie wygląda ta twoja podłoga , jak drewniana :yes:

Klej Mapei bardzo dobry i za 40 zł to naprawdę niedrogi jak my kupowaliśmy to casto był po 58 zł .

Renia nie bądź żyła pokaż więcej zdjęć bo ty tak cichutko siedzisz a u Ciebie piękne wnętrza powstają :D

Czekam na obszerniejszą fotorelację :yes:

Narazie mam tylko salon i jadalnie i kawałek kuchni ,pan robi u mnie z grzeczności (zna się z moim tatą ) jest zawalony robotą więc to jego jedna sobota i tyle zrobił będzie robił wieczorkami i sobotami a jak padnie to w niedzielę Jużdaję zdjęcia tego co mam . Edytowane przez Renatamama3

• 2 weeks później...

Aniu ,Pawciu dzięki .

Ściany pomalowane gruntem śnieżki jeden raz a kolor docelowy jakiś caffe czy coś w tym stylu .A przeprowadzka pewnie wrzesień -październik bo mąż w delegacji od 3.06 wraca 6.08 a od 16 .08 jesteśmy nad morzem prze 2 tygodnie jak wrócimy to pewnie ,panele pozakładamy i gipsy na klatce schodowej .Szafki zamówimy zmontujemy w kuchni no i przeprowadzka .

Atijka dziękuję bardzo , siła na pewno się przyda bo już padamy .

Renia ,

Fantastycznie ze już niedługo się wprowadzacie

A wakacji nad morzem to nie masz pojęcia jak ci zazdroszczę, my w tym roku nie wyjeżdżamy ale urlop spędzimy już u siebie ,

przynajmniej tak chcemy , więc mam nadzieję że będę wypoczywać ciesząc się swoim domkiem :yes:

• 1 month później...