Renatamama3 25.05.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 A jeśli chcecie gładkie tynki to tak .Po wyczyszczeniu też zostają jeszcze takie chropowate ale ja właśnie gruntuję i po gruntowaniu już mniej (mam grunt z farbą ) mąż się śmieje co będzie po malowaniu ,chcemy zachować to naturalną strukturę ,mam nadzieję ,że po malowaniu taka zostanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.06.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Hejka .Jak postępy ,gładzie gotowe czy dalej się męczycie? U mnie postępy takie ,że gabinet wymalowany pierwszą warstwą oraz wiatrołap i zaczełam hool a i musiałam posprzątać dół bo w piątek wchodzi pan kafelkowy będzie gruntował podłogi a od soboty zaczyna walkę z układaniem kafli ,musiałam zorganizować grunt ,pan sam kupi klej bo ma 10 % zniżki w składzie a potrzebuje sporo kleju pod podłogówkę a jest dość drogi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 09.06.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Ale super już wszystko wygląda!!!! I psinka zadowolona achhhh zazdroszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 12.06.2011 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Renia gładzi jeszcze nie skończyliśmy , może w tm tygodniu się uda , na samą myśl o nich mam torsje . Za to widzę że wy idziecie pełną parą , super , fajnie że masz konkretnego płytkarza i że jest życzliwy, wiem ile kosztuje klej do podłogówki bo też kupowałam dramat jeden worek kosztuje tyle co 3 lub 4 zwykłe , masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 12.06.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Msdracula cieszę się że ci się podoba , u Ciebie też fajnie bo zaczęliście a jak już będą fundamenty to poleci zobaczysz Najgorzej wyjść z ziemi , dobrej pogody wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.06.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Nie dziwię się ,że dostajej torsji ja szlifowałam cały dół a zaczem, zaczne na górze to musi troszkę czasu upłynąć .A pan fajny ,sami mi zaproponował ,że kupi mi ten klej chyba ,że znajdę jeszcze taniej worek 25 kg kupił mi za 40 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 13.06.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Hmm taniej to raczej nie znajdziesz bo jak my kupowaliśmy to najtańsze były po 50 zł . A dodatkowa zaleta że nie musisz jeździć szukać i tracić czasu na zakupy i pieniędzy na dojazd a to już dużo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.06.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 No kupił dość dobry bo Mapei a oto efekt jego pracy http://images37.fotosik.pl/879/c446d14d46f9aadcmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 13.06.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 wow pięknie wygląda ta twoja podłoga , jak drewniana Klej Mapei bardzo dobry i za 40 zł to naprawdę niedrogi jak my kupowaliśmy to casto był po 58 zł . Renia nie bądź żyła pokaż więcej zdjęć bo ty tak cichutko siedzisz a u Ciebie piękne wnętrza powstają Czekam na obszerniejszą fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.06.2011 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Narazie mam tylko salon i jadalnie i kawałek kuchni ,pan robi u mnie z grzeczności (zna się z moim tatą ) jest zawalony robotą więc to jego jedna sobota i tyle zrobił będzie robił wieczorkami i sobotami a jak padnie to w niedzielę Jużdaję zdjęcia tego co mam . Edytowane 14 Czerwca 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.06.2011 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 http://images38.fotosik.pl/906/114bdcf2e89ac1a2med.jpg to jadalnia na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.06.2011 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 http://images46.fotosik.pl/875/8a42e58edb32eadbmed.jpg a tu widok na przyszły kominek w rogu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 27.06.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 o Matko chyba dawno mnie nie było, Renia gdybyś nie napisała o tych płytkach to bym nie poznała ,pięknie i ściany takie bielutkie . Kiedy planujesz przeprowadzkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.06.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Pawciuniu jak u Ciebie juz pieknie.:yes: i u Reni też. Teraz duzo siły Wam życzę, bo jeszcze pamiętam jaki to maraton przed przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 27.06.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Aniu ,Pawciu dzięki .Ściany pomalowane gruntem śnieżki jeden raz a kolor docelowy jakiś caffe czy coś w tym stylu .A przeprowadzka pewnie wrzesień -październik bo mąż w delegacji od 3.06 wraca 6.08 a od 16 .08 jesteśmy nad morzem prze 2 tygodnie jak wrócimy to pewnie ,panele pozakładamy i gipsy na klatce schodowej .Szafki zamówimy zmontujemy w kuchni no i przeprowadzka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 27.06.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 O teraz zobaczyłam ,że sązdjęcia z meblami ładnie się to wszystko zgrało ,fajnie prosto z gustem dla mnie jeden - nie lubię takich cieniowanym mebli a takto fajnie jasno ,jak przyjdą dodatki to pewnie już wogóle bedzie miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 28.06.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Atijka dziękuję bardzo , siła na pewno się przyda bo już padamy . Renia , Fantastycznie ze już niedługo się wprowadzacie A wakacji nad morzem to nie masz pojęcia jak ci zazdroszczę, my w tym roku nie wyjeżdżamy ale urlop spędzimy już u siebie , przynajmniej tak chcemy , więc mam nadzieję że będę wypoczywać ciesząc się swoim domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.07.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Pawciu ty pewnie wcześniej ,u nas musimy min 2 pokoje na górze zrobić dla dzieciaków a my możemy przez jakiś czas spać w gabinecie .To i tak będzie więcej niż mamy tu .Więc robię co mogę żeby dół wykończyć tzn maluje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.08.2011 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Paaaawciuuuuniuuuuuu :) Czy Wy się może przeprowadzacie, że taka cisza w dzienniczku????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 19.08.2011 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Atija , MIESZKAMY !!!! zdjęcia w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts