mirela99 07.05.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Widziałam ostatnio w AGACIE piękną kuchnię, białą z cudnym bakłażanoym blatem. Czy ktoś z was spotkał się z takim blatem? Nie wiem nawet gdzie szukać (wyceniona była na ... 40 tyś) a zależy nam na tym kolorze, bo wypoczynek chcemy też mniej więcej dobrać w podobnej tonacji. Macie może jakieś zdjęcia ? A może ktoś u siebie ma takie cudo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
formalina 14.05.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Corian, staron, itp. - kolorów jest cała masa, na pewno fiolety też są w wielu odcieniach. Albo przykład z netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ader1719506945 17.05.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Bardzo szeroką gamę kolorystyczna oferuje firma Colours of Corian - bakłażan też jest w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.06.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Jetsem w punkcie wyjścia. Sprawdzałam i coriana i wszystkie inne pochodne dostępne w necie i nigdzie nie znalazłam bakłażana. Czy może być tak, że mają więcej kolorów niż na ich stronie internetowej (mówię o colurs of corian) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts