pug 03.02.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Jak w temacie - proszę budujących z MAX-a klasa 150 - grubość 25 cm (ściana trójwarstwowa MAX-wełna-półmax(czy jak się ta cholera nazywa ) o podzielenie się informacją jaki materiał kupili (producent) - oczywiście prosiłbym o opinię jak się sprawdził - i po jakiej cenie - jak z terenów Warszawy to poprosiłbym również o adres (nazwę) hurtowni. Start budowy - jak najszybciej po roztopach Z góry dziękuję. Ernest K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konradk 03.02.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Ja mam jopka z dolnego ślaska a dokładniej w Środzie Śląskiej po taniości kupowałem bo w promocji rok temu .Nieco krzywy ale murarzy miałem zdolnych i wyglada ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts