Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego nie mogę umieścić postu

aquarius

Recommended Posts

Pojawia się taki komunikat:

Błędy

Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji

* You specified a tag that was too short. A tag must be at least 3 characters.

* The number of tags you tried to add exceeded the maximum number of tags by 4.

A temat chyba był normalny:

Gruntować gładź, przed wypełnieniem dołków nową porcją tej samej gładzi

A treść chyba też:

Jestem przed malowaniem. Położyłem gładź i po dotarciu w niektórych miejscach są dołki, które chciałbym jeszcze raz wypełnić gładzią. Jest to gładź z hoboka - Cekol A-45. Znajomy powiedział mi, żebym nie gruntował tych dołków, tylko nakładał tą nową gładź bezpośrednio. Co o tym myślicie?

• Odpowiedzi 57
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pojawia się taki komunikat:

Błędy

Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji

* You specified a tag that was too short. A tag must be at least 3 characters.

* The number of tags you tried to add exceeded the maximum number of tags by 4.

A temat chyba był normalny:

Gruntować gładź, przed wypełnieniem dołków nową porcją tej samej gładzi

Dziwne... wygląda na zbyt krótki tytul (tag musi mieć co najmniej 3 znaki), ale ten podany wyżej tytuł jest wystarczająco długi

np. ten temat ma tagi: daczego, mogę, postu, umiescic

Przyjrzę się temu; natomiast jesli zalezy Ci jeszcze na umieszczeniu tematu, dopisz sie tutaj z "pustym" postem (np. z tekstem "do skasowania"), ja wpiszę Twe pytanie i wydzielę jako temat do odpowiedniego działu

• 2 weeks później...
Dlaczego po wejsciu w wiadomosci nie moge wyslać prywatnej odpowiedzi.Wyswietlany jest komunikat o błędach i konieczności zalogowania pomimo iż tego dokonałem,co jest cały czas widoczne.(Znika hasło i login)Jednoczesnie po ponownym zalogowaniu wyswietlana jest zupełnie pusta strona. Często spotyka mnie to również podczas korzystania z "szybkiej odpowiedzi" na tematy forum.

Trudno powiedzieć - informatycy tu nie doradzają, a ja powoli tracę wiarę, że uda się doprowadzić ten nowy skrypt forum do poprawnego działania we wszystkich przeglądarkach, działania bez błędów, bez wylogowywania bez powodu, "wywalania się" stron.

Ze wszystkich przeglądarek forum najlepiej działa w Firefox, choć i tutaj zdarzają się problemy.

Spróbuj jeszcze podać ten komunikat o błędach, oraz jakiej przeglądarki używasz - ale nie obiecuję, że będę potrafił pomóc.

Ja mam podobny problem... Zaczynam edycję odpowiedzi, muszę przerwać, po jakimś czasie kończę odpowiadać, muszę się ponownie zalogować, ale już nie mogę umieścić odpowiedzi, bo mi pisze, że strona została załadowane przed ponownym zalogowaniem. Przeładowanie strony nie pomaga. Muszę wyciąc adres wątku, wczytać w nowej zakładce, ponownie dać "odpowiedz" wyciąć/wkleić co już napisałem i wtedy dopiero się pojawia. Sorry ale pomimo ogromnych chęci to jest trochę nazbyt kłopotliwe... Ja rozumiem, że mnie wyloguje, ale po zalogowaniu żeby takie cyrki były potrzebne?

ponury63 - skoro informatycy tu nie doradzają, to po co jest cały ten dział? Myślałem, że to miejsce gdzie właśnie informatycy zaglądają, żeby uwagi techniczne można było przekazać... A może zaglądają a doradzają to dwie różne rzeczy?

A ja mam taki problem że jak chciałam dzisiaj napisać w moim dzienniku to się okazalo że nie mogę. Po prostu nie ma ramki szybkiej odpowiedzi. a na dole w uprawnieniach mam tylko że mogę edytować swoje posty.

Nie mam pojęcia co się stało ale jestem już bliska łeż...........

Poooooomooooocyyyyyyyy

Drodzy Forumowicze,

przyszedł czas kiedy musieliśmy uporządkować Dzienniki Budowy. Dziś zaimportowaliśmy dzienniki ze starej formuły w strukturę blogów. Tu docelowo będą publikowane dzienniki, tu można uzupełniać treści, zdjecia, komentarze, tu znajdziecie również dodatkowe funkcjonalności....

A propos komentarzy do dzienników - archiwlane komentarze pozostały w starej formule, nowe komentarze bedą publikowane już przy konkretnych blogach.

Pozdrawiam

Redakcja Forum

A propos komentarzy do dzienników - archiwlane komentarze pozostały w starej formule, nowe komentarze bedą publikowane już przy konkretnych blogach.

Proszę o szersze wyjaśnienie, co to znaczy, że archiwalne komentarze pozostały w starej formule. U mnie komentarze były zamieszczane wprost w samym dzienniku. Obecnie ich po prostu nie ma, są same moje odpowiedzi na nie, sprawiając tym samym dość bezsensowne wrażenie. Czy to już tak będzie?

A co w takim razie z dziennikami, które prowadzone były przez więcej niż jedną osobę, np. przez małżeństwo? Teraz będzie tylko pół dziennika, zostaną tylko posty osoby, do której nowy dziennik został przypisany?

J.

Drodzy Forumowicze,

przyszedł czas kiedy musieliśmy uporządkować Dzienniki Budowy. Dziś zaimportowaliśmy dzienniki ze starej formuły w strukturę blogów. Tu docelowo będą publikowane dzienniki, tu można uzupełniać treści, zdjecia, komentarze, tu znajdziecie również dodatkowe funkcjonalności....

Pozdrawiam

Redakcja Forum

Zdajesz sobie sprawę adminie, że to jest już kompletna "orka" na forum ???

Tym bardziej na żelaznym jego elemencie, jakim były dzienniki ???

No to teraz obserwujmy - ilu osobom już się nie będzie chciało nic pisać w dziennikach ...

szkoda, majki

Zgadza się - nawet czytanie sprawia ból. Jak napisałem w innym wątku - to nie forum małoletnich miłośników strzelanek.

Ktoś (admin? ) wybrał skrypt forum który goli, pi...oli, zęby wyrywa i jak trzeba to i ciąże usunie. ALE MY CHCEMY TYLKO łatwo i spokojnie pisać i czytać dzienniki i komentarze.

I żeby po prostu działało

Ja osobiście postaram się zarchiwizować ostatni rok naszego życia na swoim komputerze i chyba dam sobie spokój.

Michał