Jędrzejczak 07.05.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Witam Zalałem strop Teriva i zrobiłem zbyt mały otwór pod komin / powinien być szerszy o ok. 8 cm a tam już jest zbrojenie. Proszę o podpowiedź co z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msp 07.05.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 napisz czy jest to komin wentylacyjny( tak mi się wydaje) czy spalinowy, napisz czy ceglany czy systemowy, no i najważniejsze pytanie czy jesteś inwestorem, wykonawca, czy inwestoro-wykonawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek9000 07.05.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 moim zdaniem, to jest nieprawidłowo nawet bez tego poszerzonego komina. Belkę teriva ktoś uciął nie dając strzemion podwieszających, a wisi to tylko na tej marnej kratowniczce (być może jest to wystarczające, ale prawdę mówiąc nie wygląda ), strzemiona (czy raczej to coś co ma przypominać strzemiona) są za rzadko w wymianie. Ogólnie jakaś kaszana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msp 08.05.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Wyszło jak wyszło , ale faktycznie teriva powinna być troszkę lepiej podwieszona niż na jednej belce z czterech fi 12 . Na głowę spaść nie powinno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędrzejczak 11.05.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Ma to być komin systemowy. Robiłem to sam. Kierownik oglądał i nie zanegował.Ale co z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędrzejczak 11.05.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Sorry - Zapomniałem napisać, że spalinowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędrzejczak 14.05.2010 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 msp - odezwij się w mojej sprawie / może e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts