siekieramotyka 07.05.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Niedługo mam zacząć budowę szeregowego domku. Mam się dołączyć do stojącego już domku i stworzyć zabudowę szeregową. Teraz pytanie, mój kierbud mówi, że fundamenty i ławy połączone ze stojącym budynkiem trzeba zalewać etapami. Przy tym trzeba zacząć od rogów i iść do środka. Tak powinno się robić ? Jak wykopie od razu całe i zaleje to coś się stanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 07.05.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Dlaczego chcesz łaczyc ławe z istniejąca ława ? Czy czasem nie robisz lawy poniżej tamtych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 08.05.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Niedługo mam zacząć budowę szeregowego domku. Mam się dołączyć do stojącego już domku i stworzyć zabudowę szeregową. Teraz pytanie, mój kierbud mówi, że fundamenty i ławy połączone ze stojącym budynkiem trzeba zalewać etapami. Przy tym trzeba zacząć od rogów i iść do środka. Tak powinno się robić ? Jak wykopie od razu całe i zaleje to coś się stanie ? Ad czerwone. Z grubsza rzecz biorąc sąsiedni domek może wpaść do wykopu... przy okazji HURRAAA zaczeło wszystko działać przy pisaniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts