dziuba 29.04.2002 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2002 Jeżeli nie jest sklejone stroną piaskowaną do "wewnątrz" każdy odcisk palca lub inne odciski są już praktycznie na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ga 28.06.2002 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2002 A spotkałęś się z folią imitującą piaskowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 12.01.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2003 Potwierdzam, nie tylko odcisk palca, ale jakakolwiek kropla zostawia trwały ślad. Ja mam z tego drzwi wewnętrzne i psa w domu Wygląda jednak chyba i tak ładniej niz niezabrudzone szkło przeźroczyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Szkło piaskowane nie ulegnie żadnym zabrudzeniom, jeśli zostanie pokryte specjalnym płynem uszlachetniającym. Jest to dość kosztowne, ale myślę, że warto. Istnieją także folie imitujące piaskowanie - jest ich kilka rodzajów i doskonale się w tej roli sprawdzają, ale tylko pod warunkiem, że folią pokryta jest całą powierzchnia szyby. Nie można w takich przypadkach wycinach wzorów na folii - cała szyba pozostaje matowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 15.01.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Anonimie koniecznie daj namiary na ten płyn - cena bez znaczenia. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 18.01.2003 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2003 Ja też chętnie poproszę o namiar na ten cudowny płyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 18.01.2003 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2003 Anonim chyba zwiał i już się tu nie pojawia. Szkoda, bo nie można nawet wysłać priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.01.2003 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 swego czasu wyklejalem szyby taką folią efekt jest bardzo zadowalający. Jeżeli ktoś jest z Wrocka to niech obejzy sobie szklo dookola wind w domu handlowym Howell... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 20.01.2003 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Dzięki dobrzykowice, a nie wiesz gdzie ja kupić - jestem z wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 20.01.2003 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 3M ma fajną folię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts