Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje wnętrza i prośba o pomoc :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja bym ten kaloryfer po prostu zdemontował (chociaż nie wiem czy to się nie wiąże z jakimiś większymi problemami z całą instalacją). Po ciula on tam w ogóle jest na klatce schodowej i to jeszcze na takiej wysokości - jakiś projektant bez wyobraźni to wymyślił. I tak nie będzie spełniał swojej funkcji jak go pozasałaniasz.

kaloryfer można tak obić, że będzie miał wywietrzniki i będzie działać jak trzeba i spełniać swoją funkcję tylko mi generalnie to to nie bardzo się podoba. Ja w kuchni miałam kaloryfer tak, że mi szafki zasłaniały;/ A teraz remont to zostanie zdemontowany! Po co w kuchni kaloryfer jak i tak ciągle się gotuje i jest gorąco :0

niby w kuchni kaloryfer nie potzrebny ale w zimie moze sie przydac, albo bedzie gdzie mokry recznik po myciu naczyn powiesic, moja prosba- http://www.paradyz.com.pl/Collection/kitchen/ebony-wood-kuchnia jak wam sie podoba wystroj do męskiej kuchni ??? najbardziej rozchodzi sie o płytki

Ja bym ten kaloryfer po prostu zdemontował (chociaż nie wiem czy to się nie wiąże z jakimiś większymi problemami z całą instalacją). Po ciula on tam w ogóle jest na klatce schodowej i to jeszcze na takiej wysokości - jakiś projektant bez wyobraźni to wymyślił. I tak nie będzie spełniał swojej funkcji jak go pozasałaniasz.

jesli koszta nie sa jakos mocno ograniczone to mozna pomyslec nad nowym grzejnikiem, sa teraz tak oryginalne wzory, ktore moga swietnie i oryginalnie wygladac, ale wiem, ze nie sa tanie.

oklejanie faktycznie jest srednie, wtedy moze faktycznie lepiej go zdemontowac.

niby w kuchni kaloryfer nie potzrebny ale w zimie moze sie przydac, albo bedzie gdzie mokry recznik po myciu naczyn powiesic, moja prosba- http://www.paradyz.com.pl/Collection/kitchen/ebony-wood-kuchnia jak wam sie podoba wystroj do męskiej kuchni ??? najbardziej rozchodzi sie o płytki

plytki sa ok, w ogole taka stylizacja jest bardzo klasyczna i bedzie pasowac do meskiej i damskiej kuchni.