ekonoma 10.08.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Chcę wyremontować salon i zastanawiam się czy lepiej położyć gres czy kafle? Panele już skreśliłam bo widać na nich kurz i sierść zwierzaków. Jakie są wasze doświadczenia z podłogą w salonie? Salon ma ok 25 m2 więc nawet jest na czym popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidi 11.08.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 hm, a nie wolisz drewna, wydaje sie cieplejsze, no chyba ze wygrywaja wzgledy praktyczne;)wiem, ze niektore gresy dosc trudno sie czyszcza, a wiec jesli jakis ci sie spodoba to musisz tro sprawdzic jakos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 11.08.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 chcemy założyć ogrzewanie podłogowe więc w grę wchodzą tylko płytki bądź gres właśnie. No nad tym czyszczeniem zastanawiam się właśnie. Ale przecież nie kupię jednej płytki i nie będę jej w domu testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidi 12.08.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 no, ale moze jakos w sklepie sprawdzic, lub kupic mala ilosc bo nie wiem czy mozna na sztuki kupowac:Pwarto pobrudzic i sprawdzic, na prawde bo slyszalam glosy, ze potem jest meka panska;)skoro macie ogrzewanie podglogowe to faktycznie mozecie spokojnie zamontowac plytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 12.08.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Nie stać mnie na takie kupowanie płytek, żeby tylko sprawdzić czy uda mi się je wyczyścić Pod ogrzewanie podłogowe nadają się tylko albo płytki albo gres i to jest właśnie to co mnie nurtuje bo nie wiem co wybrać ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidi 13.08.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 kupienie kilku plytek, albo nawet jednej jesli mozna to bardzo maly koszt. mozna wydac 20zl, zeby potem nie przeklinac swojego wyboru. zawsze mozna tez cos w sklepie pobrobowac z jakas szmatka. a jakie kolory cie w ogole interesuja? ciemniejsze, jasniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 13.08.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Coś w odcieniach szarości, jakiś grafit raczej. Do tego chcemy w salonie postawić czerwone skórzane sofy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
El_majster 13.08.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Albo po prostu kupić jakieś fajniejsze fototapety czy też jakieś ciekawsze zdjęcie wbite w obraz. Moim zdaniem całkiem przyzwoicie by wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 14.08.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/affron zastanawiam się nad tym gresem. W sumei to nie kuchnia więc za dużo brudu tu nie będzie. A na ścianach też raczej jakieś zdjęcia i obrazy, ale najpierw musi być podłoga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidi 14.08.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 fajny, ale wnetrze do takie podlogi musi byc dosc nowoczesne, te czewrone akcenty beda fajnie wspolgrac.j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
własciciel mondeo 15.08.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 a czy taki dosyc npowoczesny wystroj bedzie Ci pasował do reszty pokoi , bo sam tez sie zastanawiam nad podobnymi ale remont narazie tylko w kuchni a w innych pokojach mam dywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 16.08.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ja bym ten kaloryfer po prostu zdemontował (chociaż nie wiem czy to się nie wiąże z jakimiś większymi problemami z całą instalacją). Po ciula on tam w ogóle jest na klatce schodowej i to jeszcze na takiej wysokości - jakiś projektant bez wyobraźni to wymyślił. I tak nie będzie spełniał swojej funkcji jak go pozasałaniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 16.08.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 kaloryfer można tak obić, że będzie miał wywietrzniki i będzie działać jak trzeba i spełniać swoją funkcję tylko mi generalnie to to nie bardzo się podoba. Ja w kuchni miałam kaloryfer tak, że mi szafki zasłaniały;/ A teraz remont to zostanie zdemontowany! Po co w kuchni kaloryfer jak i tak ciągle się gotuje i jest gorąco :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
własciciel mondeo 16.08.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 niby w kuchni kaloryfer nie potzrebny ale w zimie moze sie przydac, albo bedzie gdzie mokry recznik po myciu naczyn powiesic, moja prosba- http://www.paradyz.com.pl/Collection/kitchen/ebony-wood-kuchnia jak wam sie podoba wystroj do męskiej kuchni ??? najbardziej rozchodzi sie o płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidi 17.08.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Ja bym ten kaloryfer po prostu zdemontował (chociaż nie wiem czy to się nie wiąże z jakimiś większymi problemami z całą instalacją). Po ciula on tam w ogóle jest na klatce schodowej i to jeszcze na takiej wysokości - jakiś projektant bez wyobraźni to wymyślił. I tak nie będzie spełniał swojej funkcji jak go pozasałaniasz. jesli koszta nie sa jakos mocno ograniczone to mozna pomyslec nad nowym grzejnikiem, sa teraz tak oryginalne wzory, ktore moga swietnie i oryginalnie wygladac, ale wiem, ze nie sa tanie. oklejanie faktycznie jest srednie, wtedy moze faktycznie lepiej go zdemontowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidi 17.08.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 niby w kuchni kaloryfer nie potzrebny ale w zimie moze sie przydac, albo bedzie gdzie mokry recznik po myciu naczyn powiesic, moja prosba- http://www.paradyz.com.pl/Collection/kitchen/ebony-wood-kuchnia jak wam sie podoba wystroj do męskiej kuchni ??? najbardziej rozchodzi sie o płytki plytki sa ok, w ogole taka stylizacja jest bardzo klasyczna i bedzie pasowac do meskiej i damskiej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 17.08.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Płytki faktycznie całkiem ładne ale szafki z tej stylizacji okropne! Okropne drewno czy okleina brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
El_majster 18.08.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Ja bym jakoś zagospodarował ściany. Fajnie wygląda coś przyklejonego na stałe na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidi 18.08.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Płytki faktycznie całkiem ładne ale szafki z tej stylizacji okropne! Okropne drewno czy okleina brrr... no co ty:p moim zdaniem sa na prawde spoko;) pasuja do tych kafelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
własciciel mondeo 18.08.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 nie niepatrzcie na szafki, nie calkiem inne, ale ciesze sie ze moj gust nie jest taki zly ;] teraz tylko zamawiac plytki, a ogolnie to uwazacie ze to mocne plytki,nie popekaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts