kotek999 08.05.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Nie wiem gdzie się zwrócić o pomoc, ale chyba tu Dach mamy lekko pokręcony, strop drewniany (płyty gipsowo-kartonowe, ocieplenie stropu (wełna), a nie dachu. Jak otewieramy drzwi od jakiegokolwiek pomieszczenia słychać jakby zasysanie powietrza - wkurza mnie to trochę i nie wiem jak to wyeliminować. Proszę o pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.05.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Otwórz okna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 08.05.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Za szczelna chałupa. Dopuść powietrze , będzie zdrowiej. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 10.05.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 - 25 na dworze a ja mam otworzyć okna???? Dlaczego za szczelny dom??? nic mi to nie wyjaśnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts