panczurka 30.06.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Anjazzielonego ja po prostu myślę, że to typowa reakcja około 90% gatunku męskiego. Kilka okazów z pozostałych 10% trafiło się naszym forumowym koleżankom. Możemy tylko patrzeć, podziwiać i zazdrościć...POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 30.06.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 To ja szczęśliwie wstrzeliłam się w te 10% Mycha dzięki za zdjęcia kinkietu - Lutka napisała, że on ma plastikowy klosz...na zewnątrz ok, ale ja potrzebuję go do holu i tu plastik nad głową nie bardzo mi się widzi Szukam dalej... Wieszaki do szafy wyszły rewelacyjnie - jestem skłonna złożyć u Ciebie zamówienie Może się skusisz i się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katewine 30.06.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam ! Podziwiam dom z ukrycia i jestem pod dużym wrażeniem. Proszę podaj mi dokładnie jakiej farby i jakiego podkładu użyłaś do pomalowania kominka. szukam dokładnie takiej szarości do drewna i na to biała. to chyba tak jak u ciebie. nie mogę zdecydować się na farbę a wtoja szarość piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 30.06.2010 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dziewczyny - zaraz wszystkim odpowiem na wszystkie pytania , najpierw jednak coś Wam powiem. Nie wiem właśnie sama czy jestem wredna czy to jest OK - powiedzcie proszę. Otóż - mój kochany miał wczoraj imieniny , moja mama więc zapytała mnie z czego najbardziej by się ucieszył - a ja co powiedziałam ... że z kwiatków w doniczkach hyhy ... nie wiem czy wiecie o co chodzi ... no kto by się ucieszył z kwiatków w doniczkach ... no kto ? wiadomo, że JA !!! Jak podpowiedziałam - tak moja mamunia uczyniła i moja druga połówka dostała to: http://img412.imageshack.us/img412/8690/p6300317.jpg oraz to: http://img121.imageshack.us/img121/8083/p6300318.jpg On tego jeszcze nie widział bo jest w pracy. Jak myślicie - źle zrobiłam :rolleyes:?? Ja myślę, że dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 30.06.2010 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 lasche - kochana - wiem, że Twój dom będzie równie piękny jak Twoje inspiracje - masz jasno sprecyzowane co ci się podoba a to już 99% sukcesu Trzymam kciuki, podglądam i czekam na real foto Anjazzielonego - jak większość moich zakupów - internet (wygodnie a i czasu i nerwów się nie traci ...) . Lampę kupiłam u tego sprzedawcy : http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4917558 . Do niej mam jeszcze lampę stojącą - pokażę jak już salon będzie cały gotowy bo tam będzie jej miejsce. A poza tym bardzo mi miło, że się Tobie podoba panczurka - poryczałam się ze śmiechu czytając "obskórna" - booooskie !!! masz po prostu wesoło ale z drugiej strony - szkoda, że mąż nie czuje Twoich klimatów. Może jeszcze nie wszystko stracone - wiesz kropla drąży skałę ... pokazuj mu co rusz jakieś fajowe inspiracje - a nuż coś zakuma - czego Ci życzę z całego serca konstancja30 - ha - ja jeszcze nie wiem co to znaczy obcięty transfer bo do tej pory w bloku miałam internet z kablówki - jak będzie teraz - zobaczymy ale domyślam się, że to musi być straszne aż się boję ... tym bardziej, że moja latorośl jak tylko nie widzę - zabiera mi modem i pyka w jakieś gierki w necie W każdym razie - czekam na Ciebie z lepszym transferem Beauty - oczywiście internet - u tego sprzedawcy: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=6632767. Kupiłam ich więcej z myślą jeszcze o górnej łazience ale jeżeli ten sprzedawca nie będzie ich miał a Tobie bardzo by zależało - mogę Ci odstąpić moje kicikici - no faktycznie - do domu wewnątrz te kinkiety może niekoniecznie ... szukaj dalej - jakby mi coś wpadło w oko - dam znać . A co do wieszaków - kochana - żadna filozofia - surowe kupujesz i malujesz i tyle katewine - Flugger podkład (Primer) i farba akrylowa też Flugger a kolor to - hmm ... nie wiem co na pudełku oznacza kolor - ale to chyba o to chodzi: UM 208 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 30.06.2010 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 I wszystkim bardzo dziękuję za ciepłe słowa - jest mi bardzo, bardzo miło i cieszę się, że mój dom podoba się również innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.06.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Mycha, załatwiłaś prezent WAM, bo dom jest wspólny, prawda? Prześliczna ta królewska osłonka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.06.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) Jedno zdjęcie osłonki ujrzałam w całości ......i deja vu ...bo ujrzałam powtórnie ....(teraz jestem pewna że wiele z nas jest wynikiem genetycznych ekscesów ...bo to musi być spokrewnione DNA nie przypadek ) ...kupiłam własnie takie ...znajomo wygladaja ???? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15345&d=1277915707 no i w kwestii prezentu ...znów deja vu .......tyle że przy kadłubku Mistrza miałam zdanie przeciwne do aktualnego ...uważam ze ok ..teściowej nie można negować (i co że labilna jestem ??????????...............no cóż tylko krowa nie zmienia poglądów poza tym właśnie wybija ostatnia godzina ..no rok raczej ostatni przed cztrdziestka to moge ...przeżywać odmiane ..prawda ) cokolwiek robie wklejam dłłluuuugoooo....ale od jutra pełny gaz ...i mam net tylko dla siebie ..juniorka zdobywa swiat Edytowane 30 Czerwca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 30.06.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 konstancja30 - hyhy ... nie no to po prostu jakieś jaja som ... ... choć w sumie z drugiej strony nawet to logiczne - zaglądamy i zostajemy tam gdzie czujemy podobne klimaty, fluidy czy jak tam to zwą ... a na tą Waszą wannę zachorowałam ... a górna łazienka czeka ... i będzie dopiero robiona a więc kto wie ... kto wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.06.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 z powodu wanny małż też sie zaczyna rozkładać ....ale chyba nie tak jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 30.06.2010 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 no - nie powiem ... ciekawe życie mają z nami ... ale to chyba dobrze prawda ? że nudy nie ma i rutynki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.06.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Mycha oby twe słowa były proroctwem no i zła zła jesteś a ja głupia pozwoliłam swojemu kupić PlayStation (że niby dla diabłów naszych) a tu trzeba było walczyć o wannę wolno stojącą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 30.06.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Mycho kochana, otóż mój mąż baardzo jest ze mną zgodny w TYCH kwestiach poza tą jedną, jedyną - robienia z rzeczy nowych starych... A to naprawdę dziwne, bo jest historykiem I co ciekawsze, też miał wczoraj imieniny Ja podpowiedziałam mojej mamie wkrętarko-wiertarkę, bo my na razie na etapie składania kuchni jesteśmy hehe P.S. Żebyś nie miała wyrzutów sumienia: zapytałam mojego P czy cieszyłby się z takich kwiatów i odpoweidział 'A dlaczego nie????!!!' POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 30.06.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Mycha i jak tam, małż zadowolony z prezentu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 30.06.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 No Dziewczynki - mój P. jest bardzo zadowolony powiedział, że właśnie takie kwiaty lubi ... no i git !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 30.06.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 lasche - ja zła ??? a kto te wszystkie cuda pokazuje hę ??? panczurka - wiesz - ja robię stare ze starych ... może to Go przekona ? Karola - mam nadzieję, że z netem coś załatwiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.06.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 lasche jest złem ....weszlam na stronke z oświetleniem i nie tylko ....... no i jest o czym marzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 30.06.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 No właśnie ... ale kochana - ta stronka, którą i Ty zapodałaś u kici - to właśnie to czego szukałam ech ... chyba każda z nas jest po troszce złaaaa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.06.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 znalazłam tam lampe do wiatrołapu .........dostałam na urodziny ...dostane jak dojdzie ..bo nie ma i nie ma http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15374&d=1277932308 o sklepach Moniki ...wspominałam już wcześniej u siebie ........ o świetnych czyścicielach kart niewinnie wspomniała Lutajka (konewka ....i że nie wspomne zegara ) jednym słowem oj jest gdzie wydawać ....tylko coooooo:eek: a to druga stronka deco stylu .... http://showroom.decostyl.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 30.06.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) dzień dobry, dobry wieczór własciwie - przywitam się w końcu, bo już dłużej nie mogę wytrzymać. Podglądam ukradkiem od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że pieję z zachwytu przy każdym nowym zdjęciu. Jesteś niewątpliwie bohaterką mojej bajki, tak jak kilka innych bohaterek, które pewnie czytając to dobrze wiedzą, że to je mam na myśli Myszko - pięknie, pięknie, pięknie - zazdraszczam! Ja właśnie stoję u progu remontu, na który moje Kochanie mówi przebudowa, bo remont to podobno malowanie i wyborów przede mną jeszcze bez liku, ale m.in. dzięki Tobie zaczynam mieć obraz... A te osłony na doniczki - to skąd ja je znam? gdzie ja je widziałam ostatnio? aaaa na moim parapecie I nie mogę się doczekać jak pokażesz efekt końcowy prac nad niby-kominkiem Pozdrawiam serdecznie asia Edytowane 30 Czerwca 2010 przez ragazza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts