Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz dom ...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 773
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To ja szczęśliwie wstrzeliłam się w te 10% :wiggle:

Mycha dzięki za zdjęcia kinkietu - Lutka napisała, że on ma plastikowy klosz...na zewnątrz ok, ale ja potrzebuję go do holu i tu plastik nad głową nie bardzo mi się widzi :-( Szukam dalej...

Wieszaki do szafy wyszły rewelacyjnie - jestem skłonna złożyć u Ciebie zamówienie :rolleyes: Może się skusisz i się dogadamy :rolleyes:

Witam ! Podziwiam dom z ukrycia i jestem pod dużym wrażeniem. Proszę podaj mi dokładnie jakiej farby i jakiego podkładu użyłaś do pomalowania kominka. szukam dokładnie takiej szarości do drewna i na to biała. to chyba tak jak u ciebie. nie mogę zdecydować się na farbę a wtoja szarość piękna!

Dziewczyny - zaraz wszystkim odpowiem na wszystkie pytania , najpierw jednak coś Wam powiem. Nie wiem właśnie sama czy jestem wredna czy to jest OK - powiedzcie proszę. Otóż - mój kochany miał wczoraj imieniny , moja mama więc zapytała mnie z czego najbardziej by się ucieszył - a ja co powiedziałam ... że z kwiatków w doniczkach :cool: hyhy ... nie wiem czy wiecie o co chodzi ... no kto by się ucieszył z kwiatków w doniczkach ... no kto ? wiadomo, że JA !!! Jak podpowiedziałam - tak moja mamunia uczyniła i moja druga połówka dostała to:

http://img412.imageshack.us/img412/8690/p6300317.jpg

oraz to:

http://img121.imageshack.us/img121/8083/p6300318.jpg

On tego jeszcze nie widział bo jest w pracy. Jak myślicie - źle zrobiłam :rolleyes::rolleyes:?? Ja myślę, że dobrze :D

lasche - kochana - wiem, że Twój dom będzie równie piękny jak Twoje inspiracje - masz jasno sprecyzowane co ci się podoba a to już 99% sukcesu :) Trzymam kciuki, podglądam i czekam na real foto

Anjazzielonego - jak większość moich zakupów - internet (wygodnie a i czasu i nerwów się nie traci ...) . Lampę kupiłam u tego sprzedawcy : http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4917558 . Do niej mam jeszcze lampę stojącą - pokażę jak już salon będzie cały gotowy bo tam będzie jej miejsce. A poza tym bardzo mi miło, że się Tobie podoba :)

panczurka - :lol: poryczałam się ze śmiechu czytając "obskórna" - booooskie !!! masz po prostu wesoło ale z drugiej strony - szkoda, że mąż nie czuje Twoich klimatów. Może jeszcze nie wszystko stracone - wiesz kropla drąży skałę ... pokazuj mu co rusz jakieś fajowe inspiracje - a nuż coś zakuma - czego Ci życzę z całego serca :)

konstancja30 - ha - ja jeszcze nie wiem co to znaczy obcięty transfer bo do tej pory w bloku miałam internet z kablówki - jak będzie teraz - zobaczymy ale domyślam się, że to musi być straszne :eek: aż się boję ... tym bardziej, że moja latorośl jak tylko nie widzę - zabiera mi modem i pyka w jakieś gierki w necie :rolleyes: W każdym razie - czekam na Ciebie z lepszym transferem :D

Beauty - oczywiście internet - u tego sprzedawcy: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=6632767. Kupiłam ich więcej z myślą jeszcze o górnej łazience ale jeżeli ten sprzedawca nie będzie ich miał a Tobie bardzo by zależało - mogę Ci odstąpić moje :)

kicikici - no faktycznie - do domu wewnątrz te kinkiety może niekoniecznie ... szukaj dalej - jakby mi coś wpadło w oko - dam znać . A co do wieszaków - kochana - żadna filozofia - surowe kupujesz i malujesz i tyle :)

katewine - Flugger podkład (Primer) i farba akrylowa też Flugger a kolor to - hmm ... nie wiem co na pudełku oznacza kolor - ale to chyba o to chodzi: UM 208 :) Pozdrawiam

Jedno zdjęcie osłonki ujrzałam w całości ......i deja vu ...bo ujrzałam powtórnie ....(teraz jestem pewna że wiele z nas jest wynikiem genetycznych ekscesów ...bo to musi być spokrewnione DNA nie przypadek :) ) ...kupiłam własnie takie ...znajomo wygladaja ????

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15345&d=1277915707

no i w kwestii prezentu ...znów deja vu .......tyle że przy kadłubku Mistrza miałam zdanie przeciwne do aktualnego ...uważam ze ok ..teściowej nie można negować :p (i co że labilna jestem :) ??????????...............no cóż tylko krowa nie zmienia poglądów :) poza tym właśnie wybija ostatnia godzina ..no rok raczej ostatni przed cztrdziestka to moge ...przeżywać odmiane ..prawda )

cokolwiek robie wklejam dłłluuuugoooo....ale od jutra pełny gaz ...i mam net tylko dla siebie ..juniorka zdobywa swiat :)

wiadereczko z pr&#11.jpg

Edytowane przez konstancja30

konstancja30 - hyhy ... nie no to po prostu jakieś jaja som ... :lol:

... choć w sumie z drugiej strony nawet to logiczne - zaglądamy i zostajemy tam gdzie czujemy podobne klimaty, fluidy czy jak tam to zwą ... a na tą Waszą wannę zachorowałam ... a górna łazienka czeka ... i będzie dopiero robiona a więc kto wie ... kto wie ...

Mycho kochana, otóż mój mąż baardzo jest ze mną zgodny w TYCH kwestiach poza tą jedną, jedyną - robienia z rzeczy nowych starych... A to naprawdę dziwne, bo jest historykiem :) I co ciekawsze, też miał wczoraj imieniny ;) Ja podpowiedziałam mojej mamie wkrętarko-wiertarkę, bo my na razie na etapie składania kuchni jesteśmy hehe :p

P.S. Żebyś nie miała wyrzutów sumienia: zapytałam mojego P czy cieszyłby się z takich kwiatów i odpoweidział 'A dlaczego nie????!!!'

POZDRAWIAM!

:) znalazłam tam lampe do wiatrołapu .........dostałam na urodziny ...dostane jak dojdzie ..bo nie ma i nie ma

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15374&d=1277932308

o sklepach Moniki ...wspominałam już wcześniej u siebie ........

o świetnych czyścicielach kart niewinnie wspomniała Lutajka (konewka ....i że nie wspomne zegara )

jednym słowem oj jest gdzie wydawać ....tylko coooooo:eek:

a to druga stronka deco stylu .... http://showroom.decostyl.pl/

Lampa shabby chic&#32.jpg

dzień dobry, dobry wieczór własciwie - przywitam się w końcu, bo już dłużej nie mogę wytrzymać. Podglądam ukradkiem od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że pieję z zachwytu przy każdym nowym zdjęciu. Jesteś niewątpliwie bohaterką mojej bajki, tak jak kilka innych bohaterek, które pewnie czytając to dobrze wiedzą, że to je mam na myśli :wiggle:

Myszko - pięknie, pięknie, pięknie - zazdraszczam!

Ja właśnie stoję u progu remontu, na który moje Kochanie mówi przebudowa, bo remont to podobno malowanie :eek: i wyborów przede mną jeszcze bez liku, ale m.in. dzięki Tobie zaczynam mieć obraz...

A te osłony na doniczki - to skąd ja je znam? gdzie ja je widziałam ostatnio? aaaa na moim parapecie ;)

I nie mogę się doczekać jak pokażesz efekt końcowy prac nad niby-kominkiem ;)

Pozdrawiam serdecznie

asia

Edytowane przez ragazza