BetaGreta 24.07.2010 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 BetaGreta - witam Elitę serdecznie Bardzo mi miło i dziękuję pięknie za tak miłe słowa Zapraszam częściej Ja zresztą zaraz biegnę do Ciebie ... Jeszcze nikt tak mnie nie witał Fajnie, że do mnie wpadłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 24.07.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Mycha mamy takiego samego kwiatka - tego ala drzewko, bo oczywiście nie mam pojęcia o jego właściwej nazwie:rolleyes: Możesz zdradzić gdzie zakupiłaś manekina - się tak zastanawiam, czy też sobie nie pomalować...chociaż moim faworytem jest cudny szary zakupiony przez Anetę...podglądam tę aukcję cały czas, ale nie ma takiego drugiego:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 24.07.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 kicikici - już gdzieś pisałam - manekina kupiłam u baaaardzo fajnej dziewczyny - tu masz linka: http://allegro.pl/show_user.php?search=belle-maison a tak na marginesie - ona również jest ze Szczecina ... nie wiem o co kaman, że tyle fajowych klimatów jest w tym mieście (wiadomy sklep, wiadome krzesła i ona również ...) Na tego szarego też się czaiłam ale odkąd Aneta go kupiła to już się nie pojawił. Dlatego też jak zobaczyłam tego mojego to bez zastanowienia go kupiłam. Zresztą ta osoba może Tobie zrobić wzór, jaki tylko sobie wymarzysz ... a i meble też cuuuudnie odnawia Śmiało możesz do niej napisać bo widzę, że auktualnie nic nie ma wystawionego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 24.07.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 dziewczyny podrzućcie linka do tego szarego ....nie znam Anety a jak wiecie manekiny mnie ostatnio ............no powiedzmy jenteresują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 24.07.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Konstancjo - nie ma już linka (przynajmniej ja go nie mam ...) bo aukcja już dawno zakończona ... ale to było od tego sprzedawcy: http://allegro.pl/show_user.php?uid=11807646 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 24.07.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 sprzedawca to Aneta ........czy Aneta to forumowiczka ...............?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 24.07.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Aneta - Forumowiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 24.07.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 odzyskałam nadzieje ...jezeli go prezentowała ...to jest jakaś szansa ...tylko ..pamiętasz jaki ma wątek ??? a w nocy ...czytałam sobie ...i co do Felicji ...mam nowego pomysła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 24.07.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Toż to ta Aneta: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?145933-Aneta-dom-inspiracje-i-takie-tam...&p=3586581#post3586581 Pomysł- powiesz ? czy na razie - secret ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 24.07.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 jest u mnie zajrzyj i usune nie chciałam ci śmiecić dzieki ..pokopie moze znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 24.07.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 ... zajrzałam .... u Ciebie odpowiedzieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 24.07.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 (edytowane) ale to jaja som ..........no gdzie chcesz ...ulatamy sie z samego rana .... w końcu nam cypilindry pospadaja Edytowane 24 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 24.07.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 bywam u tej Anety ..manekinka nie widziałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 24.07.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Aneta to też czarodziejka + klimaty norweskie, niestety większość rzeczy ma popakowanych i ich nie fotografuje, bo buduje się na odległość - pozostaje więc nagminne zbiorowe motywowanie jej do szybkiej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 24.07.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 od wczoraj coś mnie zatrzyma i nie moge do ciebie dojść ...ale zakupy widziałam buziak Kicikici:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.07.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 (edytowane) Mycha Ty to niesamowita Jesteś roslinki cudne, ależ pięknie na Twoim tarasie:eek: Dziewczynki manekin jest cudny ale siedzi w pudle i czeka, zresztą jak cały strych, no bo jak ja mam się urządzać jak nie mam listew i drzwi, co? Kici ja jestem baaardzo zmotywowana tylko warunków brak,moi wykonawcy w kulki sobie lecą jak tak dalej pójdzie to się całą czwórką do Teściów zwalimy w marcu na czas nieokreślony;) Edytowane 24 Lipca 2010 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 24.07.2010 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Aneta - jak mogę coś powiedzieć ... ja już mieszkam a też nie mam jeszcze drzwi wew. i listew ... to jest właśnie to coś, co zostało na sam koniec niestety musimy najpierw na to zarobić, niestety pewnie, że wolałabym już mieć tą kropkę nad "i" no ale cóż ... póki co jest jak jest ... ale myślę, że już niedługo ... Pozdrawiam i kibicuję Tobie pełna podziwu Waszego budowania na odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 24.07.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Codziennie zaglądałam i smutną minę miałam, bo Ciebie nie było, a mi się tęskniło... nad morze pojechałam i przerwę krótką miałam, a jak ponownie tu zajrzałam to oniemiałam Wszystko piękne! Wrzosy uwielbiam, wiązankę do ślubu miałam z wrzosami... Panowie apetyczni Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 24.07.2010 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 O Jesssoooo, ragazza - jak Ty pięknie rymem mówisz ! zdolna jesteś niesłychanie :yes: hihi ... jak dotąd nikt - poza moim lubym - wierszem do mnie nie mówił ... Pozdrawiam Cię gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 25.07.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 oj, bo mi się tak rymneło żebym ja jeszcze z taką łatwością podejmowała decyzje remontowe... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts