Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz dom ...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 773
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mycha mamy takiego samego kwiatka - tego ala drzewko, bo oczywiście nie mam pojęcia o jego właściwej nazwie:rolleyes:

Możesz zdradzić gdzie zakupiłaś manekina - się tak zastanawiam, czy też sobie nie pomalować...chociaż moim faworytem jest cudny szary zakupiony przez Anetę...podglądam tę aukcję cały czas, ale nie ma takiego drugiego:cry:

kicikici - już gdzieś pisałam - manekina kupiłam u baaaardzo fajnej dziewczyny - tu masz linka: http://allegro.pl/show_user.php?search=belle-maison

a tak na marginesie - ona również jest ze Szczecina ... nie wiem o co kaman, że tyle fajowych klimatów jest w tym mieście (wiadomy sklep, wiadome krzesła i ona również ...) :rolleyes:

Na tego szarego też się czaiłam ale odkąd Aneta go kupiła to już się nie pojawił. Dlatego też jak zobaczyłam tego mojego to bez zastanowienia go kupiłam. Zresztą ta osoba może Tobie zrobić wzór, jaki tylko sobie wymarzysz ... a i meble też cuuuudnie odnawia :yes: Śmiało możesz do niej napisać bo widzę, że auktualnie nic nie ma wystawionego

:)

Mycha Ty to niesamowita Jesteś:jawdrop: roslinki cudne, ależ pięknie na Twoim tarasie:eek:

Dziewczynki manekin jest cudny ale siedzi w pudle i czeka, zresztą jak cały strych, no bo jak ja mam się urządzać jak nie mam listew i drzwi, co?:rolleyes:

Kici ja jestem baaardzo zmotywowana tylko warunków brak,moi wykonawcy w kulki sobie lecą:bash: jak tak dalej pójdzie to się całą czwórką do Teściów zwalimy w marcu na czas nieokreślony;)

Edytowane przez aneta s

Aneta - jak mogę coś powiedzieć ... ja już mieszkam a też nie mam jeszcze drzwi wew. i listew ... to jest właśnie to coś, co zostało na sam koniec niestety :rolleyes: musimy najpierw na to zarobić, niestety :rolleyes:

pewnie, że wolałabym już mieć tą kropkę nad "i" no ale cóż ... póki co jest jak jest ... ale myślę, że już niedługo ...

Pozdrawiam i kibicuję Tobie pełna podziwu Waszego budowania na odległość :)

Codziennie zaglądałam i smutną minę miałam,

bo Ciebie nie było, a mi się tęskniło...

nad morze pojechałam i przerwę krótką miałam,

a jak ponownie tu zajrzałam to oniemiałam ;)

Wszystko piękne! Wrzosy uwielbiam, wiązankę do ślubu miałam z wrzosami...

Panowie apetyczni ;)

Pozdrawiam gorąco :cool: