Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz dom ...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 773
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pięknie u Ciebie

ja zasuszylam hortensje jakis czas temu ( narwalam sobie ich u mojej ciotki, bo moich mi szkoda hehehe )

ale posluchalam tesciowej i zrobilam tak jak ona to robi czyli dalam je do wazonu ( wazu w moim przypadku ) i tak zostawilam bez wody, po paru dniach byly sztywne :)

pięknie u Ciebie

ja zasuszylam hortensje jakis czas temu ( narwalam sobie ich u mojej ciotki, bo moich mi szkoda hehehe )

ale posluchalam tesciowej i zrobilam tak jak ona to robi czyli dalam je do wazonu ( wazu w moim przypadku ) i tak zostawilam bez wody, po paru dniach byly sztywne :)

Witam

Ja zrobiłam tak samo z tą różnicą, że to była odmiana hortensji bukietowej. Całą zimę cieszyła moje oczy.

pozdrawiam

Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna za miłe słowa :)

Mój taras ... hmm ... mam tylko ten taras póki co ...

.... nie chciałybyście zobaczyć otoczenia mojego domu ... m a s a k r a :(

rogbog - dziękuję za wizytę u mnie i za bardzo miłe słowa :) w wolnej chwilce pozwolę sobie odwiedzić i Ciebie :)

konstancja30 - ech tam ... wywracają ... Twój tarasik to dopiero miodzio :yes: a co tam słychać u Felicji naszej szanownej ??? bardzo ciekawam ...

betib - no też bym chętnie u takiej cioci narwała :D ... moich było mi mega żal ...

anila2005 - leniuszek powiadasz ??? oj ty ... oj ty ... :rolleyes: ... całuski również ślę i ja :)

Rokoko - jak stolarz ją malował to dokładnie nie wiem ... na pewno nie pędzlem ... i z tego co wiem to jest to lakier samochodowy bo taki chcieliśmy ... no chyba , że ... zrobił innym a my żyjemy w błogiej niewiedzy i nam się tylko wydaje ... :eek::rolleyes: :D

lasche, Konstancjo - obawiam się , że przeceniacie moją wiedzę ... nie bardzo wiem co to jest ... podobało mi się więc kupiłam ... :D

chopinetka - dziękuję za informację ... wykorzystam następnym razem bo ja moje hortensje zaraz po ścięciu zawiesiłam i już wolę ich lepiej teraz nie ruszać ...

Nadulka - dziękuję :) miło, że komuś też się podoba ... Pozdrawiam gorąco :)

Felicja ...od miesiąca nabiera gładzi ...małż położył na ten sfatygowany styropian juz chyba tone gipsu ...teraz szlify ...czyli ragazza ...witam w pyle bo pod decou musi być szklanka ...przyszły róże i lepimy ...tylko czas ...ja zawsze miałam czas ...no pracuje w czynie społecznym ale czas to zawsze miałam a teraz jakaś paranoja ...ja czasu nie mam ...to musi zostac opanowane ...

Nie martw się ... ja też czasu nie mam teraz ... w ogóle ... :(

... zaczęła się szkoła - u nas 4 klasa ... nowi nauczyciele, nowe wymagania ... po przeprowadzce mamy do szkoły 30-40 min samochodem zamiast dotychczasowych 5 ... codziennie lekcje od 8-15 ... już mają zadania domowe ....

..... ojj ... ja chcęęęęęę wakcji :cry::cry::cry: