mycha73 03.09.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ano ... muszę wozić ... to znaczy rano zawozi mąż a ja odbieram, ... potem obiad, lekcje , do kąpieli, do spania ... w międzyczasie pranie, posprzątanie domu (i w tym momencie mam dosyć mojego metrażu ... po przeprowadzce z 50 na 250 ... masakra jakaś ... ) a potem .... po prostu padam ... Ale która z nas tego nie zna ? Toż to chyba uroki życia większości z nas ??? czyż nie ? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Mycha, tak pięknych kompozycji wrzosowych to nie widziałam nawet na Międzynarodowej Wystawie Szkółkarskiej!!! Absolutnie odlotowe!!!:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.09.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ano ... muszę wozić ... to znaczy rano zawozi mąż a ja odbieram, ... potem obiad, lekcje , do kąpieli, do spania ... w międzyczasie pranie, posprzątanie domu (i w tym momencie mam dosyć mojego metrażu ... po przeprowadzce z 50 na 250 ... masakra jakaś ... ) a potem .... po prostu padam ... Ale która z nas tego nie zna ? Toż to chyba uroki życia większości z nas ??? czyż nie ? :rolleyes: Tak...tak.. Ale powiem Ci,że bez tego byłoby nam nudno..czasem sobie pomarudzimy ,bo my kobiety to już tak mamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 03.09.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ja nie woże ...a czasu nagle brak ...robie tablice ...z porządkiem dnia albo co ... ale to chyba nic nie pomoże ...metraż mam mniejszy a i tak czuje sie jak "Marysia" bez zawartości cukru w cukrze jednakze ja nawet juz nie prasuje ...tzn prasuje jak mi potrzebne ...dawniej nie do pomyślenia ...na szafce nocnej Weranda z sierpnia nie ruszona !!!! bo zasypiam tłukąc tym drogocennym pismem małża ...złoty człowiek że jeszcze tego nie podarł w .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 03.09.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 :oops: ... nie no rasia - tak pięknych komplementów to mi nawet ślubny nie sprawił ... aż się herbatką zachłysnęłam przy monitorze ... :cool: i gęba mi się uchachała ... dziękuję http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 03.09.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 zastanawiałam sie przez chwile czy zadac to pytanie ...ale zadam bo mam dzis chyba dobry dzień na odkrycia na skale wow!!!....czy zauwazyłyscie aby w waszych domach ktoś inny niż wy same wymył tzw wc ...no poza ewentualną Marysia ...jeżeli takowa isnieje ????....bo ja nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 03.09.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 wrzosy i to wrzosopodobne włochate ...zaprawdę w kompozycji godnej uwagi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 03.09.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Tak Nadulko ... chyba coś dzisiaj jestem maruda ... ale tak, jak mówisz - w gruncie rzeczy to w sumie lubię to zamieszanie ... bo najprzyjemniej jest jak wieczorem się wreszcie położę do łóżka ... to wtedy czuję, że odpoczywam ... Konstancjo - ja też nie prasuję ... prasuję tylko to co właśnie akurat mam zamiar założyć ... cała reszta leży odłogiem ... a co ! a dzisiaj nawet poleciałam w niewyprasowanej bluzie i też się świat nie zawalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 wrzosy i to wrzosopodobne włochate ...zaprawdę w kompozycji godnej uwagi:) Widzę tam jeszcze tawułki, ale tego włochatego nie znam... więc przezornie pominęłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 03.09.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Konstancjo - znowu piszemy w tym samym czasie ... ... chyba nie wpuściłabym nikogo, żeby mi umył moje wc ... najpierw sama bym je umyła, żeby było czyste ... ... to jaki sens ... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 03.09.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 bluz i dresowatych absolutnie nie prasuje ...ceremonia wieszania trwa ...schną dłużej ale mucha nie siada ...i nie prasuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.09.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Dziewczyny,ja z tym prasowanie to też tak...ehh..dopiero jak coś trzeba to prasuję.....zupełnie nie mogę się zmobilizować ,ale dobrze ze nie tylko ja tak mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 03.09.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Widzę tam jeszcze tawułki, ale tego włochatego nie znam... więc przezornie pominęłam... ... Co jednak "OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu... " to "OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu... " Jedyna , co wiedziała http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a075.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a075.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a075.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 03.09.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 (edytowane) mówiąc o kims miałam na myśli domowników ....małża np ...wiem ...wiem ..nie zwiedzałam budowy ...nie dostałam pustakiem ...tak sobie tylko przysiegę przypominam i ja tego mycia na siebie NIE brałam ... a mam .... Edytowane 3 Września 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ja nie prasuję nic... większość załatwia za mnie suszarka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 03.09.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Mycha tawułki to i ja widziałam ...i zachodze w głowe czemu po moich kwiatach śladu nie ma a u ciebie jeszcze są ......oświecona:) może wiesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 03.09.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Nadulko i Konstancjo - dobrze wiedzieć , że nie jestem jedyna ... taka .... hmmm ... powiedzmy - nieprzejęta kwestią niewyprasowanych rzeczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.09.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Dziewczyny ulżyło mi, myslałam że to ja tylko na nic czasu nie mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 03.09.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 rasia - no takiej to dobrze ! ... ale teraz wyjdę na głupeczka ... nie wiedziałam, że z suszarki od razu jest wyprasowane ... możecie się śmiać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 03.09.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 no to śmiejemy sie ...bo w moim przekonaniu powinno być bardziej wygniecione ...jesuuuuuuuu...widziałam taką wypasioną co to męskie koszule pierze i prasuje ...wyglądał jak dmuchany facet ...ale to chyba tylko na koszule było ...nawt jeden mój znajomy chciał kupić ale zauwazył defekt i nie kupił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts