Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz dom ...

Recommended Posts

ano ... muszę wozić ... to znaczy rano zawozi mąż a ja odbieram, ... potem obiad, lekcje , do kąpieli, do spania ... w międzyczasie pranie, posprzątanie domu (i w tym momencie mam dosyć mojego metrażu ... po przeprowadzce z 50 na 250 ... masakra jakaś ... ) a potem .... po prostu padam ...

Ale która z nas tego nie zna ? Toż to chyba uroki życia większości z nas ??? czyż nie ?

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:D

• Odpowiedzi 773
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ano ... muszę wozić ... to znaczy rano zawozi mąż a ja odbieram, ... potem obiad, lekcje , do kąpieli, do spania ... w międzyczasie pranie, posprzątanie domu (i w tym momencie mam dosyć mojego metrażu ... po przeprowadzce z 50 na 250 ... masakra jakaś ... ) a potem .... po prostu padam ...

Ale która z nas tego nie zna ? Toż to chyba uroki życia większości z nas ??? czyż nie ?

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tak...tak..

Ale powiem Ci,że bez tego byłoby nam nudno..czasem sobie pomarudzimy ,bo my kobiety to już tak mamy;)

ja nie woże ...a czasu nagle brak ...robie tablice ...z porządkiem dnia albo co ...;) ale to chyba nic nie pomoże ...metraż mam mniejszy a i tak czuje sie jak "Marysia" bez zawartości cukru w cukrze jednakze :)

ja nawet juz nie prasuje ...tzn prasuje jak mi potrzebne ...dawniej nie do pomyślenia ...na szafce nocnej Weranda z sierpnia nie ruszona !!!! bo zasypiam tłukąc tym drogocennym pismem małża ...złoty człowiek że jeszcze tego nie podarł w ....

Tak Nadulko ... chyba coś dzisiaj jestem maruda ... ale tak, jak mówisz - w gruncie rzeczy to w sumie lubię to zamieszanie ... bo najprzyjemniej jest jak wieczorem się wreszcie położę do łóżka ... to wtedy czuję, że odpoczywam ... :)

Konstancjo - ja też nie prasuję ... prasuję tylko to co właśnie akurat mam zamiar założyć ... cała reszta leży odłogiem ... a co ! a dzisiaj nawet poleciałam w niewyprasowanej bluzie i też się świat nie zawalił :D

Widzę tam jeszcze tawułki, ale tego włochatego nie znam... więc przezornie pominęłam...;)

... Co jednak "OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu... " to "OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu... "

Jedyna , co wiedziała http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a075.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a075.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a075.gif

:D

no to śmiejemy sie ...bo w moim przekonaniu powinno być bardziej wygniecione ...jesuuuuuuuu...widziałam taką wypasioną co to męskie koszule pierze i prasuje ...wyglądał jak dmuchany facet ...ale to chyba tylko na koszule było ...nawt jeden mój znajomy chciał kupić ale zauwazył defekt i nie kupił ...;)