mycha73 03.09.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ... ja też myślałam, że bardziej wygniecione ... a ciekawe jaki koszt jest takiej prasującej suszarki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.09.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Kochane a ja nawet z takiej wypasionej dmuchanej korzystałam, pomyłka. Koszulę trzeba nałożyć pozapinać klamrami mankiety, kołnierzyki, i nie wiem jak się fachowo nazywa to z dziurkami i guzikami...mi wyprasowanie koszuli zajmuje ok 6 minut, zapięcie i odpiecie koszuli z dmuchawca nieco więcej, tak więc nie chcę nic poza dobrym żelazkiem. No może kiedyś kupię sobie mały magiel jak wygram w totka, bo uwielbiam spać w wyprasowanej poscieli ale nie mam czasu na taki luksus;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Śmiejcie się ze mnie śmiejcie... kible w całym domu myję, podłogi odkurzam i szoruję, ale niczego, no niczego bardziej nie cierpię jak prasowania!!! I dlatego od 14 z hakiem lat użytkuję suszarkę... żeby było niewygniecione też się trzeba trochę namęczyć, bo jedno pranie trzeba wysuszyć w co najmniej dwóch, trzech kupkach... wiele rzeczy tylko podsuszam przez 10 minut i takie rozprostowane ale jeszcze wilgotne wrzucam na wieszak i do garderoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 03.09.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ja też nie znooooszę prasowania ! I jeszcze nigdy nie znosiłam wycierania naczyń jak jeszcze zmywarki nie były ogólnie popularne ... A my nie śmiejemy się z Ciebie ino z siebie, że takie niewyedukowane jesteśmy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 03.09.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Anetko ...pościel ...prasuje ...dobrowolnie ...samodzielnie ...len albo płótno lekko podkrochmalone ...i pryskam lawendą ... nawet gdybym miała prasować do 2 w nocy i spać godzinę ...na tym punkcie świruje ... ...nawet na wczasy zabieram swoją ...jak to mówia każdy ma jakiegos bzika bo w wymiętej kiecce na ulicę wyjde a poduszka musi mieć to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 03.09.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Mycha ...sorki ale to prawie wnętrzarsko jest ...jak naciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 03.09.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Absolutnie jest wnętrzarsko !! I nawet naciągać nie trzeba ... Tak myślę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 03.09.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 mam wielkie plany na jutro ...zamierzam cos zrobić w domku ....poza spacerem ... obrazki czekają zatem dziewczynki podejmuje męską decyzje i idę spać ...do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.09.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Konstancjo dobrej nocki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 03.09.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Dobrej nocki Tobie życzę A pochwalisz się jutro co zrobiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 03.09.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 i tak się trudno rozstać ... pochwale sie ...ale to gotowe wydruki a projekt juz pokazałam ...to dużej niespodzianki nie bedzie miłych snów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ... i karaluchy pod poduchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 03.09.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 No to tak na zakończenie debaty: jakie-to-ciężkie-jest-moje-życie-kobiety , wklejam zdjęcie panów, którzy się na peeeewno prasowaniem, sprzątaniem itd. ... nie przejmują ... a na pewno nie w tym momencie: http://a.imageshack.us/img715/3913/fo85061.jpg :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.09.2010 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 To ja się przywitać przyszłam:) Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.09.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 No Mycha ciężkie tematy (prasowanie brrrr...) i dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 04.09.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Dzień dobry Nadulko i Lasche Wszystkim życzę udanego dnia U nas dziś pięęęękne słońce - wreszcie po ostatnich okropnych dniach ... znów zapachniało latem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.09.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Cześć mycha:) Przyszłam się przywitać i zapytać co u Ciebie?Długo się nie odzywasz... Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.09.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Ja też wpadłam się przywitać...z poranna kawką http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/kapuccino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.09.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Nadrabiam wielomiesięczne zaległości w lekturach i westchnieniach nad domami - trafiłam więc i tu Zerknęłam na (chyba) drugi post - było o bieli, czerni, szarości i wariacjach ich temat, więc czytałam dalej. I warto było! Diabeł tkwi w szczegółach - jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 14.09.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 mycha73 co u Ciebie taka cisza, wiem, że masz czwartą klasę ( ja też z młodym siedzę dłużej, nauka całą parą.... czytamy Akademię Pana Kleksa tzn. on czyta ) kurcze skończyło się już lelum polelum... Nie wiem jak Wy, ale my mieliśmy już egzamin z matematyki sprawdzający wiedzę wyniesioną z poprzednich lat . A co z nowości...pozdrawiam gorąco chociaż pogoda nie jest zbyt łaskawa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts