Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz dom ...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 773
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/jawdrop.gifhttp://forum.muratordom.pl/../images/smilies/jawdrop.gifhttp://forum.muratordom.pl/../images/smilies/jawdrop.gif

Mycha, jestem zachwycona Twoimi zdobyczami!!! Tak pięknie u Ciebie!!!

Singer jest boski, o świeczniku nie wspomnę :) Czyli trzeba założyć skarbonkę z napisem CZACZ :)

my do Czaczu mamy 240km tez sporo... a szafy i krzesła i biurka wywioze stamtad? oj bo jesli tak to sie zastanowie;-))

Piekne nabytki!!

Ale tak patrze... maszyna taka sama stoi u rodziców, miedziaki walaja sie w garazu, siwcznik podobny ale mały tez gdzies sie walał... oj chyba przeprosze sie z niektorymi rzeczami, bo Wy nadajecie im jakies inne znaczenie, wyglad, jakosc..... eh kto by pomyslał.....

Witaj Mycha73 !

przejrzałam cały Twoj wątek i jestem urzeczona :D Pięknie u Ciebie ! Kuchnia cudna, łazienki zresztą również ! Wszystko tak pięknie ze sobą współgra, kazdy dodatek. Gratuluję takiego gustu i podziwiam !

A zakupy ehhh nie wiem co powiedzieć... Chciałabym posiadać umiejętność wyszukiwania takich cudeniek, choć moj domek w innym klimacie, to jak bym go urządzała jeszcze raz pewnie byłby zbliżony klimatem do Twojego :rolleyes:

Mycha piękny masz dom. A wybranie takich cudeniek na wielkim targowisku to też talent :), ja kiedyś byłam na jednym takim i niby to mi się podobało tamto, ale jakoś wirtualnie nie umiałam ich umiejscowić w domu i wróciłam durna z prawie niczym - potem żałowałam,,, generalnie ja zawsze się cykam z zakupami a widzę, że trzeba iść za ciosem jak jest okazja:)

Twój konik na kominku mnie powala, szukam takiego, raz widziałam na allegro a jak już się zdecydowałam to nie ma:(

gratuluję wyczucia, smaku, tego że nie masz "katalogowo" a WYJĄTKOWO - pięknie!!!!!!!

Nadulko - to fakt ... Twoje latarenki PIĘKNĘ są !!! Dobrze, że je kupiłaś :)

Kaama - Dziękuję za miłe słowa :) w wolnej chwilce zajrzę do Ciebie ... a co do urządzania od nowa -- hmm ... ja już bym pewne rzeczy zmieniała ... :rolleyes: To chyba domena większości z nas ... tak myślę :rolleyes: coś nam się podoba ... a za chwilę już coś innego ... i weź tu nadążaj ... ja sama za sobą nie daję rady :D

Akuś - to co ? kiedy plany odwiedzenia Wielkopolski ?? :D

Juszczakówka - myślę, że Tobie również udałoby się upolować trochę fajnych nabytków ... tylko te 500 km ... chyba bym się nie odważyła :confused:

Wandeczka - :oops::oops::oops: żem się zawstydziła ... ale baaardzo mi miło usłyszeć tyle ciepłych słów ... Konik mój - a jakże - z allegro. Ale powiem Ci tak : jak mój tata zobaczył tego konika to powiedział - cytuję : "Aśka - ale wyjątkowe bamberstwo sobie postawiłaś ... " :o ... poległam ... (wyjaśniam - bamberstwo - po poznańsku - szczyt kiczu ...). Gusta są różne :rolleyes:

A co do zakupów - ja mam raczej problem w drugą stronę - kupuję impulsywnie a potem często żałuję ... więc myslę sobie, że z dwojga złego - Twoja opcja lepsza - przynajmniej grubszy portfel zostaje :D

Wiesz Nadulko czego mam najwięcej ... ???

Ciuchów kupowanych o rozmiar mniejszych ...

.... bo przecież schudnę ...

... ta ...

... nie muszę dodawać, że leżą na najgłębszym dnie szafy ... obawiam się, że na zawsze ...

porażka ... albo może jakaś choroba ?

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kochana - ... o butach to już nawet nie chciałam wspominać ...ale skoro wywołałaś wilka z lasu ... co chwilę kupuję jakieś na obcasie bo pięęekne i .... leżą w szafie ... ja nie umiem chodzić na obcasach ... no durna jestem i tyle ...

joliska - ożesz ... nie chciałam ... :rolleyes: :D

Muszę w wolnej chwilce wpaść do Ciebie jeżeli nie masz nic przeciwko :)

Wpadaj, Mycho, wpadaj :D Lecę ogarnąć odrobinę kąty ...

M.in. pod wpływem Twoich wnętrz, zwłaszcza świecznika (zdradzisz na PW cenę tego cuda?), postanawiam sypialnię (w galerii sprytnie ominęłam całościowy jej widok) urządzić w stylu shabby glamour :)

Edytowane przez joliska

No Joliska .... i po co ja to zrobiłam .... po co ja zaglądałam ... ???

aż mnie serce zabolało ... Ależ P I Ę K N I E u CIEBIE !!!!

Matko święta - masz krzesła, które chciałam ale mi za drogo wychodziło ... masz lampkę i kinkiet Munkebo, którą chciałam ale przestali je produkować ...

o Dżisas ... :jawdrop:

Wiem, wiem ... nie wychodzę teraz na zbyt rozgarniętą intelektualnie ale ... po prostu mnie zamroczyło i mowę odjęło ...

Skąd to wyczucie smaku, te zestawienia kolorystyczne ???

No skąd to wszystko - gadaj !

Jestem porażona ...

... i tyle ...