joliska 23.09.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 (edytowane) Mycho, rozum Ci odjęło a nie mowę Mam zwykłe, szarawe mieszkanko Anegdota okolicznościowa: wszystko miałam już wypucowane, kiedy sąsiadka zaglądając przez otwarte drzwi, wyraziła ubolewanie "ojej, u ciebie wciąż tynki,a my już mamy pomalowane". Mieli, owszem: na pomarańczowo i zielono... Edytowane 23 Września 2010 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.09.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Nadulko - u nas sinusoida ... wieczna ... raz górki raz doły ... A u Was ??? U nas ok,oby tak dalej;) Nie mam problemów "naukowych" z dziećmi,sami sobie doskonale radzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 23.09.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 hahaha :D ... tynki ... dobre Ale jak możesz w ogóle tak powiedzieć " szarawe , zwykłe " to co ? może ja jakieś inne M oglądałam co ??? Masz po prostu tak pięknie ze smakiem wszystko dobrane do siebie że aż aż ... i do tego te akcenty kolorystyczne ... grzeszysz kobieto ... *** To co ? - Czekam wobec tego na Twoją sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.09.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 (edytowane) Widzę na moim oknie Twój świecznik, wiesz? Myszko, szare mieszkanko jest fajne, moje i uwielbiam je, ale kiedy widzę Twoje i jeszcze kilka wnętrz, to mnie ściska ... Edytowane 23 Września 2010 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 23.09.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Nadulka - no to masz skarby w domu !! u mnie nie ma tak lekko ... :rolleyes: ... ale wiesz wolę akurat dziś lepiej nie ciągnąć tematu szkolnego bo właśnie moje dziecię dostało naganę do dziennika klasowego ... za zachowanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 23.09.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 (edytowane) Joliska - który ??? My wszystkie tak mamy, że nas ściska i mnie, i Ciebie, ... i myślę, że inne też ... Edytowane 23 Września 2010 przez mycha73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.09.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ten będący miłością od pierwszego wejrzenia Gdybyś jednak, spojrzawszy na niego drugi raz, odkochała się, to znam dla niego wymarzony dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 23.09.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Dobra - będę mieć na uwadze Masz pierwszeństwo ale może lepiej Ci nie powiem ile kosztował, żeby dodatkowo Cię nie denerwować ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.09.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Napisz na PW, to tylko ja padnę,a reszta będzie trwać w błogiej nieświadomości Serio - jestem ciekawa, ile takie cudo kosztuje, o ile to nie problem dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 23.09.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Jolka - poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.09.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ...no i już się kobiety dogadały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 23.09.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ano Dziewczynki - lecę bo mi się ślipia zamykają ... a jutro znowu 6.15 - pobudka Dobrej nocki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.09.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ja też o 6:00 wstaję. Dobranoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 23.09.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ..a ja gdzieś o 5:00 idę spać... jakże pięknie się różnimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.09.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ...Ooo,to w takim razie,o której wstajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 23.09.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 o 8:00 aby wyprawić dziecię do przedszkola, a następnie albo śpię dalej, albo kończę zlecenie. zależy śpię generalnie mało, dziś na ten przykład ok. 5 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.09.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ...to ja podobnie,tylko chodzę spać między 1:00 a 2:00... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 24.09.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Mycha zazdroszczę Ci tych czaczowych cudów. Ja byłam tak jakiś ponad rok temu i nie przywiozłam NIC. Nie, żeby mi się nie podobało, ale zastrzelili mnie cenami (negatywnie oczywiście). Był o to chyba w czasie, jak się okazało, że jakiś facet kupił szafę - antyk (o czym nie widział czaczowy sprzedający) i szczęśliwiec miał przebitkę o kilka zer na tej szafie... Więc i cała wioska poszła z cenami w górę, bo toż to "antyki" są... Dla osób bliżej Bydgoszczy mieszkających są jeszcze dwa miejsca, w których sprzedają 'wystawki' : Chodzież (tylko jedno gospodarstwo, ale mnóstwo gratów) i Zamość (taka mała wioska obok Bydgoszczy) - tutaj raz na dwa tygodnie facet przyjeżdża tirem i towar rozchodzi się w dwie godziny. Ja jako wieczny pechowiec nigdy jeszcze nie utrafiłam w ten właściwy tydzień, ale może komuś się uda??? Jeszcze raz gratuluję udanych łowów (i męża, który tak Ci pomaga i widzi tak jak Ty potencjał w tych przedmiotach...). POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 24.09.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Mycha,cudne nabytki, jak zwykle.....Ty to umiesz robić zakupy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.09.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Akuś - to co ? kiedy plany odwiedzenia Wielkopolski ?? narazie nici...teraz same wyjazdy lekarzowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts