Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz dom ...

Recommended Posts

Mycho, rozum Ci odjęło a nie mowę :D Mam zwykłe, szarawe mieszkanko :) Anegdota okolicznościowa: wszystko miałam już wypucowane, kiedy sąsiadka zaglądając przez otwarte drzwi, wyraziła ubolewanie "ojej, u ciebie wciąż tynki,a my już mamy pomalowane". Mieli, owszem: na pomarańczowo i zielono... Edytowane przez joliska

• Odpowiedzi 773
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hahaha :D :D

... tynki ... :D

dobre :D

Ale jak możesz w ogóle tak powiedzieć " szarawe , zwykłe "

to co ? może ja jakieś inne M oglądałam co ???

Masz po prostu tak pięknie ze smakiem wszystko dobrane do siebie że aż aż ...

i do tego te akcenty kolorystyczne ...

grzeszysz kobieto ...

:D

To co ? - Czekam wobec tego na Twoją sypialnię :wiggle:

Widzę na moim oknie Twój świecznik, wiesz? :evil:

Myszko, szare mieszkanko jest fajne, moje i uwielbiam je, ale kiedy widzę Twoje i jeszcze kilka wnętrz, to mnie ściska ...

Edytowane przez joliska

Mycha zazdroszczę Ci tych czaczowych cudów. Ja byłam tak jakiś ponad rok temu i nie przywiozłam NIC. Nie, żeby mi się nie podobało, ale zastrzelili mnie cenami (negatywnie oczywiście). Był o to chyba w czasie, jak się okazało, że jakiś facet kupił szafę - antyk (o czym nie widział czaczowy sprzedający) i szczęśliwiec miał przebitkę o kilka zer na tej szafie... Więc i cała wioska poszła z cenami w górę, bo toż to "antyki" są... Dla osób bliżej Bydgoszczy mieszkających są jeszcze dwa miejsca, w których sprzedają 'wystawki' : Chodzież (tylko jedno gospodarstwo, ale mnóstwo gratów) i Zamość (taka mała wioska obok Bydgoszczy) - tutaj raz na dwa tygodnie facet przyjeżdża tirem i towar rozchodzi się w dwie godziny. Ja jako wieczny pechowiec nigdy jeszcze nie utrafiłam w ten właściwy tydzień, ale może komuś się uda??? Jeszcze raz gratuluję udanych łowów (i męża, który tak Ci pomaga i widzi tak jak Ty potencjał w tych przedmiotach...). POZDRAWIAM!