Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz dom ...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 773
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mycha ,ale nakupiłaś:jawdrop:Doskonałe zakupy i też nie chcę wiedzieć za ile ,bo mnie szlag najjaśniejszy trafi.Musze się w końcu tam wybrać ,mam co prawda 173 km ,ale to jest pikuś mając na uwadze cel podróży. Na ten stojący duży świecznik ,to już nie mogę patrzeć ,bo oczy wysiadają od wlepiania w niego oczu.AAAa tam ,idę już ,bo mam nerwa ........;)

Mycha, pięknie tu u Ciebie! kolory przecudowne, smak i gust, który widać w każdym najdrobniejszym dodatku!!! aż miło wpaść na kawkę i pocieszyć oko różnościami, przy najpiekniejszym stole jaki kiedykolwiek widziałam!!! jeśli więc pozwolisz czasem wpadnę na filizankę małej czarnej:)

Cudny, piękny, zachwycający dom. Zachwycam się jak tylko wchodzę na ten dzienniczek. Już od dawna mam go w 'ulubionych'. Mycha Ty to masz gust. Nie ma bata-łazienkę ściągnę troszkę -nie obrazisz się prawda? :) Tylko zamiast szarości nad płytkami dałabym granatowy, albo jakiś inny niebieski. Dzisiaj cały dzień zamiast pracować, szukałam w necie podobnej umywalki. Bossssssko .

• 3 weeks później...
Mycha tu pół forum wirusa łapie a ciebie jak nie było tak nie ma ... nie podoba mnie sie to :) ..yhm ...jak masz zamiar obkupić sie po raz kolejny i dopiero wtedy się pokazac z góry mówię że moge tego nie znieść ... a parasolnik już widziałam to zniose jak mu dokładniejszą sesję zrobisz :) ... wracaj :)

Oj - kochaana Ty moja :D szpiegu jeden booooski :D

Jutro - a właściwie to już dzisiaj - tylko rankiem ... no - przedpołudniem dla ścisłości ... się pojawię bo teraz to tylko wpadłam jak przeciąg ...

Ale miło mi baaaardzo, że o mnie pamiętacie :D

Jutro wszystkim odpowiem na każde pytanie i napiszę , gdzie byłam jak mnie nie było ...

Aj promes :D

Pozdrowionka

Moje Forumki kochane :hug:

Byłam po prostu zalatana, zapracowana - co ja mówię - zaharowana !

Dopadły nas rodzinne choróbska ... potem nadrabiane zaległości ...

W międzyczasie - najazdy gości ... rodzinne imprezy ... i full pracy ...

W wolniejszych chwilkach - wpadałam do Was ale chyba ostatnio coś mi się mózg zlasował, że nie miałam specjalnie nic mądrego do powiedzenia ... :rolleyes:

Z nowości zakupowych - zero, null, nothing, niczewo ....

Cała wolniejsza kasa ostatnio poszła na drzwi wewnętrzne (wreszcie !) oraz na .... ciuchy :D a co ! w końcu mi też się coś należy, nie ? :D

Aha - byłabym zapomniała co robiłam - otóż pomalowałam wreszcie do końca moje schody na biało (tzn. poręcze i tralki ) :D

A teraz postaram się odpowiedzieć każdej z Was z osobna:

panczurka - a gdzieś Ty się podziewała ??? bo Ciebie również dawno nie było ... co u Ciebie ?? Pozdrawiam :)

Anjazzielonego - ech tam zaraz umiesz robić zakupy ... jestem pewna, że też byś umiała :yes: A tak w ogóle to przypominam, że czekam i na Twój dziennik/galerię .... Bardzo ciekawam Twoich wnętrz bo wiem, że lubujemy się w podobnych klimatach ... Dalej - do roboty !

aka z Ina - wyjazdy lekarzowe :eek: ... oj ... to nieciekawie ... ale czy już wszystko w porządku ? Pozdrawiam gorąco

karola&artur - trzymaj się kochana ... mam nadzieję, że wszystko się u Was ułoży ... :hug:

ragazza - oj... żeby Cię nie strzykło za mocno ... :D

Beauty - to może jakaś meliska na nerwa :D i nie gadaj tak więcej, bo przecież u Ciebie to dopiero cuda są ... !

pinkmaggituz - witam Cię serdecznie :) wpadaj na kawkę jak tylko będziesz miała ochotę - zapraszam ! Dziękuję za miłe słowa ...

dagajot - witaj :) moje płytki to Vives Mugat Blanco a kupowałam je na : www.domzbajki.pl

Ash5 - już chyba gdzieś pisałam, że ta lampa to zakup w sklepie Prowansja Dekor w Poznaniu ale ... tego sklepu już nie ma ... niestety ...

Andzia84 - ojej ... ojej ... dziękuję za tyle komplementów ... łazienkę - a jakże ściągaj - sobie do woli :) Oczywiście granatowy / niebieski nad płytkami będzie super - stworzy z pewnością inny klimat ... a umywalka moja to Cifial Plaza - fajna a i cena do zaakceptowania (w przeciwieństwie do np. Duravitu serii 1930 ... )

joliska - to był raczej sen przedzimowy ... a świecznik faktycznie - sam jak palec ... :D

yole - dziękuję za miłe słowa i za te trzymane kciuki bo będą jeszcze potrzebne ... Pozdrawiam

konstancja30 - kochana - no taka wredna to nie jestem, żeby się tylko cudami chwalić ... a skoro takaś dzielna - to potem cyknę fotki parasolnika i wrzucę ... P.S. -przecudowne pokazałaś u siebie te uchwyty ... marzenie ... skąd takie wytrzasnąć ?

:D