Juszczakówka 08.12.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 mycha73 bardzo mi przykro z powodu tych "fachowców" mam nadzieję, że wszystko skończy się pomyślnie i poprawią swoje partactwo....Będzie dobrze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 08.12.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Mycha, my właśnie jestesmy po układaniu listew z mdfu. Sami to rbilismy, a mąz jest zdolana bestia, więc wyszło ładnie. Na górze to napewno jest silikon? Może akryl- akryl można wyrównać a potem ładnie pomalowac na biało. A łączenia- niech sie stolarz weźmie za szpachlę i wyszpalchuje- po pomalowaniu nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 08.12.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 no ale ja nie kumam bazy, jak można tak robić. czy w tym kraju już nie ma fachowców, których można z czystym sumieniem polecić? no porypało ich już wszystkich? No nieee... nie wpadajmy w schizę. Ja mam dobrego elektryka. On po prostu lubi swoją pracę. Ale to rzadkość. (...) ale i wydarłam się parę razy. on wiedział, że u mnie nie przejdzie coś, co mi się nie spodoba, bo już raz z gotową garderobą wyleciał i wrócił z poprawioną (...) No i masz odpowiedź (...)chyba zadzwonię go opierdolić A to na pewno nie zaszkodzi. W końcu mógłby się poczuć odpowiedzialny za robotę i za to, że ktoś mu ufał. My tez mamy takiego poleconego fachowca, że gdyby polecający nie interweniował, to by nic z tej współpracy nie było. W sumie to polecenie nie jest fajne dla polecającego, bo to tak, jakby brał odpowiedzialność za pracę innej osoby. Nawet w najlepszej wierze to robisz, a potem... no różnie bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 08.12.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 no ale kurna. ja mu tyle klientek naganiam, a on MI tu taką kichę odp...la!!! no dobra, wiadomo, że nie wszyscy zawodzą. moi wykończeniowcy-malarze-płytkarze byli i są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 08.12.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witaj Mycha po dłuuuugiej przerwie (należę już do kobiet 'wprowadzonych' stąd moja znikoma aktywność na forum). Ja z kolei patrząc na te listwy myślę sobie: "Co ta dziewczyna od nich chce, u mnie jest identycznie". Tylko u mnie robi wszystko sam mój P. po pracy i przede wszystkim za darmo, więc moje wymagania obniżyłam do minimum.... Już wolę mieć takie, niż żadne... Ale Ty płaciłaś, to masz prawo reklamować. Walcz o swoje. POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 08.12.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Uffff .... dziewczyny .... czyli jednak nie jestem nienormalna, że uważam iż coś jest nie tak z tymi listwami ... Anjazzielonego, kasia_sw, Beauty, Ash5, Juszczakówka , magnolia - dziękuję Wam WSZYSTKIM za słowa otuchy ... zawsze to lżej człowiekowi na sercu ... Póki co - czekam na poprawki w przyszłym tygodniu ... agawi74 - witam Cię serdecznie po raz pierwszy u mnie dziękuję za miłe słowa i otuchę. Zapraszam jak najczęściej aneta s - jak Ty się czujesz kochana ??? i jak maluszek - jeden i drugi ? Pozdrawiam Cię gorąco konstancja30 - Ściskam mocno ... PS. - masz booooooskiego psiaka waderko - widziałam Twoją pracę w domku no szacun pełen !!! Jesteś dla mnie jak Iniemamocni oraz " Tomy Lee Jones w Ściganym ..." BRAWO ! panczurka - to fakt - daaawno Ciebie nie było ... ja też zresztą pojawiam się i znikam ... chroniczny brak czasu ... Ale GRATULUJĘ wprowadzenia się ! I tym razem już się nie wywiniesz - obiecaj, że założysz swój wątek i pokażesz nam swój dom ... Jestem pewna, że jest taki, jak lubię ... OBIECAJ ! Please ... No i teraz przede wszystkim - Monah kochana - proszę Cię - nie dzwoń do niego ... powiedział, że poprawi - to do tego czasu cierpliwie czekam nie robiąc gnoju ... Mam nadzieję, że wiesz iż ABSOLUTNIE nie mam nawet cienia żalu do Ciebie ... Głupio mi było w ogóle do Ciebie pisać w tej sprawie ale musiałam to skonsultować, czy przesadzam i się czepiam , czy faktycznie jest coś nie tak ... Nie znoszę takich sytuacji , nienawidzę siania fermentu i naprawdę daleka jestem od tego ... Jestem Tobie wdzięczna za namiary bo wiadomo, że Twoje intencje były jak najlepsze Widziałam, że pisałaś w swoim wątku o tej sprawie ... ja jednak nie będę tam nic pisać w tej kwestii aby Tobie nie śmiecić i nie rozdmuchiwać tego problemu ... OK ? Na razie czekamy co dalej pan fachowiec zrobi ... Potem będzie można albo dać pozytywa albo ostrzegać ... I tyle ... Na razie zamykam ten temat ... Mam nadzieję, że moje kolejne wpisy będą bardziej pozytywne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 08.12.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 ... boooski psiak ... dorwał mojego kozaczka ... dobrze ja dorwałam psiaka zanim szkody stały się większe ... mam armagedon w domku wszystko chowam ... ale jest kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 08.12.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 No i teraz przede wszystkim - Monah kochana - proszę Cię - nie dzwoń do niego ... powiedział, że poprawi - to do tego czasu cierpliwie czekam nie robiąc gnoju ... Mam nadzieję, że wiesz iż ABSOLUTNIE nie mam nawet cienia żalu do Ciebie ... spoko. ale jak nie poprawi albo źle poprawi i będzie się stawiał, to my z Lutajką się za niego weźmiemy a wtedy po nim! wiem, wiem, że do mnie żalu nie masz, tylko wkurza mnie, że ja kogoś polecam jako dobrego fachowca a on fajansiarstwo jakieś wyczynia. no ale, zobaczymy, co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 09.12.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 No aż mnie zamurowało, jak zobaczyłam i przeczytałam.Kochana jak on ci tych listew nie poprawi....................to uwierz mi bedzie miał problemy, dzwon do niego nawet codziennie- ze ma przyjechac i poprawić!!!!!czekan ma piekne zdjecia poprawionych listew w pięknym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 16.12.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Monah, Lutajko - dzięki Dziewczyny za wsparcie duchowe Mam nadzieję, że jutro będzie już wszystko w porządku bo jutro właśni mają przyjechać panowie i poprawić ... No a teraz trochę przyjemniej Zaczynam powoli przygotowania do Świąt . Na razie zrobiłam to: http://img217.imageshack.us/img217/7991/pc130155.jpg http://img535.imageshack.us/img535/2508/pc130169.jpg http://img593.imageshack.us/img593/123/pc130157.jpg http://img24.imageshack.us/img24/6523/pc130161.jpg http://img683.imageshack.us/img683/7633/pc130162.jpg http://img714.imageshack.us/img714/3268/pc130163.jpg http://img443.imageshack.us/img443/47/pc130164.jpg http://img207.imageshack.us/img207/3/pc130171.jpg http://img88.imageshack.us/img88/989/pc130159.jpg Choinka - już kupiona ale pewnie będziemy ubierali w weekend - jak czasu nam starczy ... W weekend bowiem mamy zaplanowane full do zrobienia ... Kupiliśmy wreszcie zasłony do salonu oraz jakieś tam roletki do łazienki i kuchni - trzeba więc zamontować karnisze itd. Robię galeryjkę zdjęć w salonie - trzeba więc zamontować ramy / ramki ... Mam wreszcie lampy do salonu - też je trzeba zamontować ... Kurna ... a ja raczej z tych co wiertarką (wiartarką ? ...) nie władają ... o wszystko muszę prosić ... wiecie kogo ... a dla niego - wiecie ... są inne priorytety ... ech ... przydałaby mi się jakaś złota rączka ... Ale jak tylko wszystko zrobię (echm ... znaczy się - zrobi ... on ... ) - na pewno Wam pokażę Edytowane 16 Grudnia 2010 przez mycha73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 16.12.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 stroik i stroidełko w którym się zagnieździł wraz z zawieszonymi w powietrzu cudami jest ... no "mychowy" zwyczajnie taki twój ... dreczy mnie nie tylko jego niebanalna estetyka ale i to na tle czego go zademonstrowałas ... cóż to jest ... drzwi ... lustra ... cokolwiek zapowiada sie zbyt dobrze ...no jak juz wpadniesz i wrzucisz to potem zgaga jak nic ... powaznie się zastanawiam nad uszkodzeniem łącza po zapowiedziach bo siły to we mnie nie ma takiej żebym nie wlazła i nie zrobiła sobie kuku ... ... i o co chodzi z tymi krokusami ... bo to krokusy chyba ... to te swieta bo kwiaciarnie fiksują ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.12.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 mycha73 przepiękne stroiki stworzyłaś nie mogę się napatrzeć konstancja30 to nie krokusy....to hiacynty one pięknie kwitną własnie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 16.12.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Konstancjo - to hiacynty ... (nie wiem czy to jest to samo co krokusy ... ? ) Tak mi jakoś przypasowały z tym mchem reniferowym, szyszkami i sztucznym śniegiem ... A to co Cię dręczy - to drzwi - lustra (mój mąż mówi, że wyglądają jak drzwi od szklarni ... ). Były ohydne, brązowo - sraczkowate ale je przerobiłam ... Pokażę je w pełnej krasie - wraz z zasłonami, lampami - całym wykończonym salonem ... A - zapomniałam dodać, że pozbyłam się z salonu znienawidzonego przeze mnie narożnika i mam wreszcie dwie sofy (3 + 2 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 16.12.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 kasia_sw - Dziękuję ... za miłe słowo ... Pisałyśmy w równym czasie ... A hiacynty nie dosyć, że kwitną to pachną na cały dom ... I zbyt szybko rosną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anila2005 16.12.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Piękne poczyniłaś przygotowania doi świąt:) Superrrrrrrrrrrrrr Z listwami się ułoży, zobaczysz, że będzie dobrze:) Nowe zdjęcia mile widziane:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 16.12.2010 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 czytalam o tych listwach..........no troche panowie poszli po bandzie ale bywa, najwazniesze zeby wszystko naprawili moje niby ladnie dociete ale narozniki ( te wypukle ) brzydkie sie zrobily po 2 latach.......wogole to planuje wymiane listew na takie jak masz Ty bo moje maja za duzo frezow i dobija mnie ich szorowanie a co do swiat..............cudownie ....bardzo , badzio ładnie czekam na reszte .........czy mi sie wydaje czy swieta beda biale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.12.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Mnię też mowę odebrało ...drzwi lustra (me marzenie nieustające) ...w życiu swym nie widziałam takiej świątecznej aranżacji ...a łażę i łażę po tych internetowych przestworzach ...bardzo lubię Twój styl i lekkość w urządzaniu/czarowaniu wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 17.12.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Nooo, w końcu są zdjęcia pięknych i wyjątkowych dekoracji!! Prześliczne!! Mycha, teraz to nie masz wyjścia - zaanonsowałaś nowy look salonu, więc dawaj zdjęcia, bo my tu nogami przebieramy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 17.12.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Cudna ta Twoja świąteczna dekoracja. Doskonale dopasowana do wnętrza. I pomysłowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.12.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Idą święta......Przepiekny stroik adwentowy i te hiacynty...cudoTrzyma kciuki za dzisiejsze poprawki....Będzie O.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts