Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz dom ...

Recommended Posts

tak Mycha ... zawsze mi to robisz ... długa cisza a potem sru:bash: ... jazda bez trzymanki ... :Dchoinka ... galeryjka że o tym co pod galeryjką nie wspomnę a tymi roletami zwłaszcza kuchnia (bo mi na cito potrzebna taka ) to mnie dobiłas ... oczywiście że wszystko idealne ... oczywiście że konsekwencja w utrzymaniu tonacji robi wrażenie i to jakie ... lampeczka w kuchennym oknie uroczo stylowa :) ... ale okna to chyba nie otwieramy .. :lol2:co :):):) (moje otwiera się z lekkim wysiłkiem ale na skutek kompromisu w wyborze baterii ) ...

... a przede wszystkim wyłowiłam ten cudny dzban pod galeryjką ... :hug:

• Odpowiedzi 773
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Konstancjo - a wiesz, że się za Tobą stęskniłam ... i nawet do Ciebie dziś zaglądałam :D

Lampeczka w kuchni - surowizna kupiona na allegro i pomalowana przez mła ... klosik - Leroy M.

A okno ... hmm ... uchyla się górą i otwiera bokiem aż nie napotka na drodze swej baterii :lol2:

A dzban - Vox ...

A co tam u Ciebie słychać ???

bo za wiele to też ostatnio nie piszesz ...

:hug:

weekendowo może nadrobie :) ... wiesz gwiazdka była bardzo lieracka i wpadłam w szał czytania bo po natłoku prac końca roku początek jest tak rozkosznie leniwy :) ... piesa mi zgryzła moje zegarowe uchwyty i nadgryzła bynamniej nie zębęm czasu wiatrołapową komódkę ... trudno naprawi się ... piesa urocza to jej wybaczam :) ... i mam zamiar też weekendowo pożegnać beż ścian w kuchni ... trochę się miotam co dalej bo cała ja pragnie dewnianych bielonych półeczek i obrazków (postaery Mimi z galerii "camomille" ... myslałam o tych pastelowych z makaronikami i kilka paryskich kamieniczek itd) ... z drugiej strony (że też zawsze musi być druga strona) nie ma być broń mnie estetyko ... słodko ... dlatego industrialu chcę wcisnąć ... i teraz problem jak połączyć i to jeszcze jak zmieścić w braku budżetu bo w zasadzie budżet dawno znikł :) ... no widzisz ... czyli normalka ... po staremu mogłam napisac ... :)

eee - nie takie znów po staremu :D

zapowiadają się zmiany :lol2::lol2::lol2:

i widzę, że i Ciebie również dopadło jakieś noworoczne nicnierobienie ...

już myślałam i się bałam, że tylko ja tak mam ...

... a o budżecie to nawet teraz lepiej nie mówmy :(

będę zaglądać do Ciebie bom bardzo ciekawa zmian :D

ja też ... bardzo jestem ciekawa ... zapomniałam to nicniechcenie będące powodem nicnierobienia tak mnie zdenerwowało, że zrobiłam rzecz dziwną ... wykupiłam sobie kartę sportu ... i tu każdy kto mnie zna lepiej wyje ... tarza sie po podłodze i jest w stanie zagrożenia życia na skutek długiego niepohamowanego smiechu i niedotlenienia ... bo ja mam do sportu stosunek odwrotnie proporcjonalny ... ale wybrałam takie bardzo spokojne ... pilates ... joga ... i sauna i nie mów mi że sauna to nie sport ... założe adidasy będzie sportowo :) ...

Anetko - trzymam kciuki za Ciebie i całą Waszą rodzinkę :D Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała być na Twoim miejscu ... Czy dobrze rozumiem, że nie rodzisz w Polsce ?

Konstancjo - absolutnie masz rację - adidasy załatwiają sprawę :lol2:

Lasche - kto jak kto - ale Ty taką galeryjkę machniesz lekką rączką ... jestem pewna :D

Wokół mnie jest ostatnio dużo znajomych, którzy tak jak Wy - mają starszego chłopca i właśnie urodziła się dziewczynka . I jest Super !!! Są bardzo opiekuńczymi braciszkami ... co prawda są trochę starsi od Waszego Okruszka ... Ale jestem pewna, że jesteście mądrymi rodzicami i odpowiednio mu pomożecie zaakceptować nową sytuację ...

:)

Mycha,

w końcu jesteś!

Długo Cię nie było, wiesz?

Stęskniłyśmy się za Tobą i STANOWCZO domagamy się nie porzucania nas na długie miesiące!!!

Pięknie u Ciebie - klasycznie, spokojnie, elegancko....

Świetnie komponujesz taki retro glamour.

Syn - przystojny chłopak!! Mikołaj też!:)

Bardzo podoba mi się choinka i galeryjka!

A co z salonem??

Edytowane przez Anjazzielonego

Jestem :D

Melduję się :D

Nie przepadłam na wieki :D

Anjazzielonego - wywołałaś mnie u Kici - a więc mówisz - masz :D

Ale wpadam tylko na chwilkę jak przeciąg bo mam urwanie głowy w pracy ... i szkole młodego

Dziękuję Ci kochana za miłe słowa ...

Salon pokażę może po weekendzie jak pstryknę jakieś sensowne fotki ...

Mam nadzieję, że się nie rozczarujesz ...

Ale będę miała dla Ciebie jeszcze coś ... górną łazienkę ... płytki już som :wiggle:

A tak w ogóle - to może wreszcie i Ty założysz galerię , hę ????

Nadulka - to miód na moje matczyne serce usłyszeć komplementa o synalku mym :D dziękuję :hug:

A wywołany Jegomość skończył w grudniu całe dziesięć lat ...

Pozdrawiam gorąco

joliska - gdzież bym śmiała kopać ... :no::no::no: czy mogę wnioskować, że dobrze rozplanowałam ... ?

:D