konstancja30 13.01.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 tak Mycha ... zawsze mi to robisz ... długa cisza a potem sru:bash: ... jazda bez trzymanki ... :Dchoinka ... galeryjka że o tym co pod galeryjką nie wspomnę a tymi roletami zwłaszcza kuchnia (bo mi na cito potrzebna taka ) to mnie dobiłas ... oczywiście że wszystko idealne ... oczywiście że konsekwencja w utrzymaniu tonacji robi wrażenie i to jakie ... lampeczka w kuchennym oknie uroczo stylowa ... ale okna to chyba nie otwieramy .. :lol2:co :) (moje otwiera się z lekkim wysiłkiem ale na skutek kompromisu w wyborze baterii ) ... ... a przede wszystkim wyłowiłam ten cudny dzban pod galeryjką ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 13.01.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Konstancjo - a wiesz, że się za Tobą stęskniłam ... i nawet do Ciebie dziś zaglądałam Lampeczka w kuchni - surowizna kupiona na allegro i pomalowana przez mła ... klosik - Leroy M. A okno ... hmm ... uchyla się górą i otwiera bokiem aż nie napotka na drodze swej baterii A dzban - Vox ... A co tam u Ciebie słychać ??? bo za wiele to też ostatnio nie piszesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.01.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 weekendowo może nadrobie ... wiesz gwiazdka była bardzo lieracka i wpadłam w szał czytania bo po natłoku prac końca roku początek jest tak rozkosznie leniwy ... piesa mi zgryzła moje zegarowe uchwyty i nadgryzła bynamniej nie zębęm czasu wiatrołapową komódkę ... trudno naprawi się ... piesa urocza to jej wybaczam ... i mam zamiar też weekendowo pożegnać beż ścian w kuchni ... trochę się miotam co dalej bo cała ja pragnie dewnianych bielonych półeczek i obrazków (postaery Mimi z galerii "camomille" ... myslałam o tych pastelowych z makaronikami i kilka paryskich kamieniczek itd) ... z drugiej strony (że też zawsze musi być druga strona) nie ma być broń mnie estetyko ... słodko ... dlatego industrialu chcę wcisnąć ... i teraz problem jak połączyć i to jeszcze jak zmieścić w braku budżetu bo w zasadzie budżet dawno znikł ... no widzisz ... czyli normalka ... po staremu mogłam napisac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 13.01.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 eee - nie takie znów po staremu zapowiadają się zmiany :lol2: i widzę, że i Ciebie również dopadło jakieś noworoczne nicnierobienie ... już myślałam i się bałam, że tylko ja tak mam ... ... a o budżecie to nawet teraz lepiej nie mówmy będę zaglądać do Ciebie bom bardzo ciekawa zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.01.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Mycha piekna choinka, galeryjka, rolety...ach jak milo zajrzec do Ciebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 13.01.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Anetko - ja do Ciebie też lubię zaglądać Już ostatnio pytałam - jak Ty się czujesz ??? Bo to już pewnie niedługo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.01.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 ja też ... bardzo jestem ciekawa ... zapomniałam to nicniechcenie będące powodem nicnierobienia tak mnie zdenerwowało, że zrobiłam rzecz dziwną ... wykupiłam sobie kartę sportu ... i tu każdy kto mnie zna lepiej wyje ... tarza sie po podłodze i jest w stanie zagrożenia życia na skutek długiego niepohamowanego smiechu i niedotlenienia ... bo ja mam do sportu stosunek odwrotnie proporcjonalny ... ale wybrałam takie bardzo spokojne ... pilates ... joga ... i sauna i nie mów mi że sauna to nie sport ... założe adidasy będzie sportowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.01.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Zostaly wedlug terminu 2 tygodnie wiec juz calkiem blisko...czuje sie jak slon:lol2:, z Okruszkiem jakos latwiej bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.01.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 No to dałaś do wiwatu droga Mycho Ja najbardziej wzdycham nad galerią, bo marzę o takiej ale słabo mi się robi na ogrom roboty przy przygotowaniu jej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 13.01.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Anetko - trzymam kciuki za Ciebie i całą Waszą rodzinkę Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała być na Twoim miejscu ... Czy dobrze rozumiem, że nie rodzisz w Polsce ? Konstancjo - absolutnie masz rację - adidasy załatwiają sprawę Lasche - kto jak kto - ale Ty taką galeryjkę machniesz lekką rączką ... jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.01.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Mycha dzieki:hug:. Masz racje - Marysia urodzi sie w Oslo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 13.01.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Ależ bosko !!! Będzie parka A Marysia będzie miała starszego brata :lol2: Moje odwieczne marzenie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.01.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Troche sie obawiam jak starszy brat zareaguje na mala siostrzyczke:), staramy sie go przygotowac do nowej roli ale nie jestem pewna czy on tak do konca rozumie co sie naprawde dzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 13.01.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Wokół mnie jest ostatnio dużo znajomych, którzy tak jak Wy - mają starszego chłopca i właśnie urodziła się dziewczynka . I jest Super !!! Są bardzo opiekuńczymi braciszkami ... co prawda są trochę starsi od Waszego Okruszka ... Ale jestem pewna, że jesteście mądrymi rodzicami i odpowiednio mu pomożecie zaakceptować nową sytuację ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.01.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Anetko będzie super zobaczysz ...zawsze będziesz mówić, że on jest wyjątkowym chłopcem a ona wyjątkową dziewczynką ...albo najlepszym na świecie ...jak ma się dwoje tej samej płci to trzeba się gimnastykować bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 14.01.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 (edytowane) Mycha, w końcu jesteś! Długo Cię nie było, wiesz? Stęskniłyśmy się za Tobą i STANOWCZO domagamy się nie porzucania nas na długie miesiące!!! Pięknie u Ciebie - klasycznie, spokojnie, elegancko.... Świetnie komponujesz taki retro glamour. Syn - przystojny chłopak!! Mikołaj też! Bardzo podoba mi się choinka i galeryjka! A co z salonem?? Edytowane 15 Stycznia 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.01.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Mycha Super ,że znowu jesteś Galeryjka rewelacyjna,jak i cała reszta,ale roletki cudne. Choinka u mnie była w tej samej kolorstyce:) Nie znikaj juz na tak długo.... A i synuś bardzo przystojny chłopak,ile on ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.01.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Nie kopie się leżącego ... Ta galeryjka ... Wow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.01.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Halo, halo, ktoś tu o kanapach chyba wspominał i miał pokazać, a może się mylę??Mycha, WRÓÓÓĆ! Boję się, że znowu przepadniesz bez wieści na dłuuuugi czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 18.01.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Jestem Melduję się Nie przepadłam na wieki Anjazzielonego - wywołałaś mnie u Kici - a więc mówisz - masz Ale wpadam tylko na chwilkę jak przeciąg bo mam urwanie głowy w pracy ... i szkole młodego Dziękuję Ci kochana za miłe słowa ... Salon pokażę może po weekendzie jak pstryknę jakieś sensowne fotki ... Mam nadzieję, że się nie rozczarujesz ... Ale będę miała dla Ciebie jeszcze coś ... górną łazienkę ... płytki już som A tak w ogóle - to może wreszcie i Ty założysz galerię , hę ???? Nadulka - to miód na moje matczyne serce usłyszeć komplementa o synalku mym dziękuję A wywołany Jegomość skończył w grudniu całe dziesięć lat ... Pozdrawiam gorąco joliska - gdzież bym śmiała kopać ... :no: czy mogę wnioskować, że dobrze rozplanowałam ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts