lasche 18.01.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Po weekendzie ??? to całe ciągnące się w nieskończoność 6 DNI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 19.01.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Mycha, oj, jak dobrze że jesteś znowu!w takim czekam wielce pokornie na zdjęcia Twoich pięknych wnętrz. Zżera mnie ciekawość, jaka będzie zwłaszcza łazienka. A my mamy jeszcze kawałek do galerii..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.01.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Mycha, kokietko! Rewelacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 19.01.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Mycha, galeryjka cudna! Sama bym sobie taką machnęła, tylko fajnych zdjęć brak. A czy nietaktem będzie zapytanie, jak tam listwy przy podłodze? Nie wyłapałam nigdzie informacji o dalszym ciągu tej smutnej historii. Nie wiem, czy cudze nieszczęścia pocieszają (pewnie nie...), ale ja podobną historię przeżyłam z Mugatami. Tak się cieszyłam na te płytki, tak mi się podobały u Ciebie w łazience! A potem na widok fug, na widok odwróconego dekoru (tak, tak, mam listwy położone do góry nogami!), na widok tych wszystkich niedoróbek po prostu chciało mi się płakać. Glazurnik siedział potem co prawda z papierem ściernym i poprawiał, co się dało, ale nadal nie rozumiał, o co mi chodzi. Według niego wszystko było git malina. Facet polecony, że dokładny, że myślący, że porządny, że fachowiec... Szkoda gadać. Ale wnętrza masz cudne, łazienki prześliczne, kuchnia boska, stół obłędny... Och, ach i och, ach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 19.01.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 (edytowane) lasche - 6 powiadasz ... hmmm .... damy radę Anjazzielonego - a jaki to kawałek ??? nio - dalej zakładać proszę ! joliska - oj tam, oj tam ... w każdym razie - thank you very very much Darcy - witam po raz pierwszy właścicielkę przepięknego, przecudnego, przeboskiego i po stokroć prze ... domu w moich skromnych progach Twoje drzwi , zabudowa holu, kuchnia,itd.itd. (mogłabym wymieniać bez końca ...) - po prostu dla mnie bomba !!! (że o firmie z zasłonami nie wspomnę hihi....) Widziałam, że ostatnio spodobały się Tobie płytki Ceramiche Grazia - no to prawda ... ja w kuchni planowałam inne ale jak zobaczyłam te - poraził mnie piorun miłości od pierwszego wejrzenia i dlatego plany kuchenne zostały szybciutko zmienione ... Na szczęście jeszcze zdążyłam ... i są Co do Twoich Mugatów ... hmm. .. no o co chodzi z tymi fachowcami, że dla nich to wszystko bez różnicy, jak położą płytki czy listwę ... a jeszcze potem to my w ich oczach wychodzimy na upierdliwe baby ... Ale nie przejmuj się - Twoja łazienka wygląda cuuuudnie i jestem pewna, że o tych mankamentach wiesz tylko Ty Taaa ... a co do moich listew ... nie chciałam już o tym pisać bo tak naprawdę jest doopa blada Panowie machnęli tylko te wyszczerbienia farbą (notabene moją, którą znaleźli w garażu ... do metalu ... no comments - "bo wie pani - ta farba dobrze kryje ..." ) , głupa przygrali i ani nie wiem dokładnie, w którym momencie pojechali uciekając tak, jakby ich ktoś gonił ... Jak odjechali - patrzę zostawili swoje śniadania - dzwonię więc do nich szybko, żeby wrócili (a chciałam im pokazać - wytknąć te ich pseudo poprawki ) ale powiedzieli,że się bardzo spieszą ... nie wrócili ... i tyle ... Tak więc tej ekipy polecić niestety nie mogę Edytowane 19 Stycznia 2011 przez mycha73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 19.01.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 czy teraz pozwolisz mi ich zabić? Lutajka pewnie się dołączy. zszargał nam opinię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 19.01.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Monah - nie zabijaj !!! nie warto ... umyłam te cholerne listwy, doszorowałam, i po prostu przymykam na to oko ... innym słowem - olewam temat coby sobie już nerwów nie szargać ... a jak będą się niszczyć coraz bardziej na tych niedoróbkach - będę ich wtedy ścigać ... I proszę - nie pierdziel, że ktoś zszargał Wam opinię ! No co Ty ? choraś czy jak ? Luzik ... i tyle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 19.01.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 zszargał jako polecającym. pokaż coś ładnego na pociechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 19.01.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Ok - mówisz - masz po wygooglowaniu hasła "coś ładnego " pokazało się to: http://img89.imageshack.us/img89/3715/zzzzzzg.jpg Może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 19.01.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 zajebioza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 19.01.2011 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 19.01.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Ja pierdziu! Powyższe odnosi się zarówno do zająca, jak i powitania, które dostałam. Mycha, wszystkie komplementy, które powiedziałaś o moich skromnych progach, ja mruczę zawsze pod nosem, widząc Twoje wnętrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 19.01.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 (edytowane) Darcy - nie no bez przesady ... Ty masz bardzo spójny stylistycznie dom a mój zaczął się zmieniać w trakcie ... e - co ja mówię już nawet po wybudowaniu ... Z łączenia starego z nowym nagle ostro skręciłam w klasykę ... i tak na przykład już mam niepotrzebne meble (np. narożnik z salonu ... zastąpiony przez dwie sofy z materiału ...). Już gdybym mogła - zrobiłabym inną podłogę A najbardziej nie mogę przeboleć, że blat w kuchni mam dębowy a nie z czarnego granitu No tak - ale do czarnego granitu nie pasowałyby obecne płytki ... musiałyby być inne ... No muszę przyznać - jestem chyba rąbnięta ... Edytowane 19 Stycznia 2011 przez mycha73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 20.01.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Hehe, mam to samo. Jeszcze nie mieszkam, a lista rzeczy do zmiany nie mieści się na kartce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.01.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 (edytowane) A ja zbieram Wasze wszelkie uwagi, porady, zawodzenie z rozpaczy nad popełnionymi błędami, czy też imaginacją, że to błędy, bo przecież obie macie bosko - i Mycha, i Darcy; czytam, zapisuję, mam swój notatnik - co zrobić, czego absolutnie nie, zbieram złote myśli, zdjęcia..... I, cholera jasna, ciekawe, ile sama błędów popełnię A co do chciejstwa tego, owego i jeszcze tamtego, i które wybrać, i wybrane, a potem, traf, wpadamy na coś idealnego, lepszego, i czarna rozpacz, czemuś mnie Boże opuścił w momencie kupna, nie dał znaku z nieba, nie nie nie, nie bierz, znajdziesz lepsze- jasne, każdy tak ma, łączę się w bólu, moje Wy kochane wariatki dekoratorskie:) Dodam, że konstrukcja: WARIATKI DEKORATORSKIE jest w najwyższym stopniu wyrazem uznania dla Waszych działań i pomysłów:) PS. Mycha, co do galerii, to może założę. Może. Pod warunkiem, że nie będziecie się jeszcze przez jakiś czas domagać zdjęć apartamentów, bo apartamenty są, już, od jakiego czasu, ale przypominają nadal gruzowisko - pobojowisko, bardzo industrial, w stylu Lasche:) No i pod warunkiem, że zadowolicie się zdjęciami milionów dodatków, dodateczków, wyposażenia, wszelkich smaczków dekoratorskich, które skupuję i znoszę do domu od jakichś 3 lat, i zdjęciami wymarzonych, upragnionych inspiracji. Ale znając Was wiem, że na pewno chętnie byście gadały o lampach, kinkietach, zasłonach, sztućcach:) Edytowane 20 Stycznia 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.01.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Mycha , Darcy ja mam to samo...:lol2:my zaczniemy mieszkac za 3 miesiace a ja zmienilabym niemal wszystko:lol2:, lacznie z bryla domu...moze trzeba pomyslec o kolejnej budowie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.01.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Aneta,kocham Cię za taki szczery wnętrzarski coming out, zwłaszcza z dopiskiem o bryle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 20.01.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 (edytowane) Czyli jednym słowem - jesteśmy crazolki Anjazzielonego - nie będziemy się nerwowo domagać zdjęć ... słowo harcerza I oczywiście fotki dodatków to już coś ... Zobacz Lasche - ile ma stron wew wątku swym a prawie żadnych zdjęć domku. No dalej - zakładaj - bierz przykład z Darcy - zuch dziewczyna ! CZEKAMY Edytowane 20 Stycznia 2011 przez mycha73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 20.01.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 No to samo mialam napisac ...u mnie do wykonczeniowki jeszcze kawal (teraz woda, kable i takie tam przyziemne sprawy) ...wiec sie gada o pierdolach i smieciach...Anja ja bym tez chciala Twoje skarby - zbieractwo zobaczyc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.01.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Anja Dziewczyny maja racje - Ruszaj ze swoja galeria bo teraz to Ci juz zyc nie damy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts