Nelli Sza 27.01.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Nelli - ale w jakim sensie - nie wiesz ??? że go zamknęłaś, czy że gdzieś zaginął ? Ale w marcu wróci, tak ? Nie wiem tak ogólnie.....trudno to wytłumaczyć; no i taki był w 3/4 z pustymi miejscami po usuniętych już duuuużo wcześniej zdjęciach, jeszcze z czasów budowy... Nie, nie, ja sama prosiłam o zamknięcie na amen. A w marcu nie wróci ten stary, będzie od początku, w sensie watek od początku Do budowy już nie wrócę brrrrrrr Ale postaram się pokazać i może opowiedzieć, co i jak jest TERAZ Dzięki za zainteresowanie, to miłe Ps. A dałam sobie czas do marca, żeby trochę się wyciszyć i uspokoić (buhahaha ), przemyśleć to i owo.... Miałam w ogóle wyłączyć SIĘ z forum, ale nie mogę, bywam rzadziej, ale jednak bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.01.2011 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Nelli zrób nam prezent na Dzień Kobiet i zacznij gwoździkiem Dobre, dobre Pomyślę A Wy dzisiaj, tj. wczoraj nie idziecie spać? Ja się poszarpałam z moim i myślę, gdzie by tu przekimać Bo jak jestem wielce obrażona, to nie idę spać do sypialni (tj. pokoju z dziurą przy oknie dachowym i w ścianie, po panach hydraulikach, którzy roz..... a co gorsza rur nie naprawili ) tylko gdzieś tam, jakby to mojego męża w ogóle obchodziło Już te sztuczki na niego nie działają, oj nie, a było tak fajnie... jak mnie zgarniał z podłogi i niósł na rękach, a ja niby, że nie, że ma mnie puścić a w duchu, taka szczęśliwa, że jednak są romantyczne chwile na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.01.2011 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Nelli uśmiałam się ...choć Ci pewnie nie do śmiechu ...no czas zmienić numer popisowy, bo się pewnie dla szanownego małżonka zbyt przewidywalny zrobił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.01.2011 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Mycha, mnie zaraz przepędzi na te prywatności Ale dopowiem tylko, że sama siebie rozbawiłam i już mi lżej, idę spać do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 28.01.2011 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Nellka - skąd ja to znam .... myślę o facetach .... Kiedyś ... a teraz ... już nie działają stare, wypróbowane metody ... już nie ... trzeba kombinować i nowe wymyślać .... Ale wracając do Twojego wątku - dlaczego chciałaś zniknąć ??? WHY ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.01.2011 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 O mycha, widzę, że Cię trapi ta moja sytuacja Naprawdę, nic się nie stało. Czasami tak w życiu się zdarza, że nagle chcesz uciec gdzieś daleko, bo niektóre rzeczy Cię przerastają...i potrzeba czasu... No dobra, chyba bez powodu nic się nie dzieje.... hmmm, sama dałaś mi teraz do myślenia... No jak to WHY??? A myślisz, że jak się jętki podnosi i kilkanaście godzin tygodniowo na strychu spędza, to jest jeszcze czas na FM ;) Dzięki, mycha, serio, dzięki Kurde, poryczałam się przez Ciebie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 28.01.2011 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) osz no no nie chciałam, żebyś przeze mnie ... chlip.chlip .... yyyyy ..... nie wiem co powiedzieć .... Byłaś zawsze na FM, czasami do Ciebie zaglądałam, zawsze dla wszystkich byłaś dobra - taka kochana duszyczka .... Kurde - brrrr .... już ... Wracaj do sypialni, życzę Tobie aby nowy dzień przyniósł jaśniejsze spojrzenie I czekam, czekam do marca ... Bardzo jestem ciekawa, jak u Ciebie jest .... Edytowane 28 Stycznia 2011 przez mycha73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 28.01.2011 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 ... tymczasem - do jutra .... do dzisiaj w zasadzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.01.2011 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Myszko, myszko, źle mnie zrozumiałaś, ja się popłakałam przez Ciebie tak pozytywnie wiesz? Bo tak mi się zrobiło ciepło na sercu, że pytasz, to niesamowite uczucie, bo prawie się tutaj nie znamy, tak osobiście, a tak czasami jednym na drugich zależy... I to były łzy radości i szczęścia, że TAKA mycha jedna takie zainteresowanie mi właśnie okazała A teraz proszę mi zamienić te buźki z pierwszego wersetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.01.2011 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 A z tymi jętkami to na razie PLAN ale coraz bliższy realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.01.2011 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 28.01.2011 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Mycha, wspaniały klimat! Wiesz, co mnie zachwyca: wszelkie srebra u Ciebie - lustro, lampy, świecznik (o Matko Boska, jaki on pięęęęekny!!! to ten z Czacza??), subtelne łączenie czerni z bielą, szarością i beżami...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.01.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 AZZ, to mój świecznik Oczywiście, kiedy już Mycha uświadomi sobie, że go nie lubi / że Jej do wnętrza nie pasuje itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 28.01.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 O żesz Ty......Mycha.................brak mi słów .......... Jak się otrząsnę to napiszę coś więcej......CUDNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.01.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Mycha nie mogę się pozbierać i słowa wydobyć yyyyy noooooooo cuuudnieee .... Lampy dobrane perfekcyjnie, poduchy na kanapie mnie powaliły... Warto było czekać tyle czasu..... Pozdrowienia dla 11-o latka od mojego 11-o latka jak to dobrze ,że ferie mamy ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 28.01.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 jejku, jak tam pięknie! az ma się ochotę zapaść w te kanapy, podeprzec poduszeczką i nie wychodzić od Ciebie!! mam pytanie o krzesła w kuchni, czy są wygodne? jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 28.01.2011 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 A teraz proszę mi zamienić te buźki z pierwszego wersetu Zmieniłam ..... A cóż to za plan z jętkami ??????? Bardzom ciekawa .... :hug::hug: Anjazzielonego - dziękuję , mam nadzieję, że nie rozczarowałam ..... joliska - oczywiście pamiętam o tym, kto ma pierwszeństwo pierwokupu ... ale na razie cały czas go uwielbiam .... Nie wiem czy widziałaś - jeszcze przed Świętami podawałam linka do sklepu Tchibo - mieli baaaaardzo podobne świeczniki .... w sklepie internetowym co prawda już ich nie ma ale może w realu gdzieś istnieją jeszcze ..... Rynka - ożesz .... aż otrząsać się trzeba .... Juszczakówka - dziękuję Pozdrowienia gorące od nas dla Was Ferie, ferie ..... u nas tradycyjnie - .... młody ma grypę od środy leż z gorączką a ja zaczynam już się denerwować, żeby jakiegoś powikłania nie było .... Dziś o 4 nad ranem przyszedł do mnie mówiąc: " mamo, ja się tak źle czuję, jakbym miał zaraz umrzeć ..." Zmierzyliśmy gorączkę - 38,6 .... Panikę więc mam od rana .... wiszę na telefonach do lekarzy .... o wizycie mogę zapomnieć - miejsc brak .... Na kiego grzyba ja co miesiąc płacę składkę , jak i tak muszę prywatnie .... marta1210 - ależ nie krępuj się - na sofkę, podusia .... mogę kawkę zapodać i Tiramisu szybciutko zrobię .... a te kanapy faktycznie są tak wygodne, że nic tylko się na nich uwalić Krzesła natomiast - pewnie Ci chodzi o te same, co w salonie - to Queen Pedrali , są mega prektyczne i meeeega wygodne .... aż byłam zaskoczona, że tak się fajnie na nich siedzi nawet przez kilka godzin ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.01.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Mycha pięknie wszystko spójne stylistycznie, stare z nowym, lampy są śmietankowe? Piękne ! W łazienkach szachownica bomba ! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.01.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 no pieknie! tak jasno i słonko nawet dopisało! a niezłe pole masz za oknami;-)) a na to Tyramisu to ja sie chyba tez wprosze; bo te kanapy az wołają zeby sie przysiasc ) no chyba ze dasz przepis na "szybkie tyramisu;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.01.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Dołączę do zachwytów. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts