Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz dom ...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 773
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

marta_dow - witam Cię serdecznie :)

Co do dużych płyt - to są jakieś włoskie (nazwy nie znam / nie pamiętam) o wymiarach 90 x 90 . Widzę, że jesteś z Poznania - będzie w takim razie łatwo wyjaśnić :) Kupowałam je w Terrano na Obornickiej. Koszt takiej płyty to ok. 600 zł / szt. Mają je w różnych odcieniach. A kolor farby wybieraliśmy na podstawie próbnika wypożyczonego z Terrano. Trudno byłoby z taką płytą jeździć po sklepach z farbami - jest pieruńsko ciężka ... a ponadto czeka się na nią ok 6 tygodni . Jakbyś miała jeszcze jakieś pytania - śmiało wal :D

Darcy - nie no .... tyle miłych słów od rana ... :D :lol2: Dziękuję :D

A poduchy w salonie - Ikea ... :D

Pozdrawiam gorąco :)

pysiaczek - no to witam jeszcze raz oficjalnie ... już bez sklerozy ... :D :welcome:

dziękuję za tyle miłych słów ...

Kanapy są mega wygodne ... jak w nich się zalegnie to nie chce się ruszyć ... książka, muzyczka , kaweczka lub herbatka a może winko jakieś ... i można tak godzinami ...

Dziewczyny - a Wy co się tak zmówiłyście - obie ze Szczecina ? :D

Nie rozumiem dlaczego u Was nie ma Ikei ...

Zawodowo jestem związana ze Szczecinem i niejednokrotnie znajomym od Was kupuję w Ikei różne duperelki ... Mebla jednak nigdy nie kupowałam bo za przesyłkę pewnie zapłaciliby jak za zboże ...

w Szczecinie nie ma Ikei - bo inna Ikea jest za blisko - 130 km do Berlina - polecam jest wiecej artykuło zdarzają się tańsze. koło Ikei ( Schonefeld) jest wielkie centrum z boskimi dodoatkami do domu - własciwie wszystko tam jest...AA i po drodze do Berlina przy ringu jest inne centrum...Ikea się chowa

pozwoliłam sobie napisac....a watek czytuje regularnie:)

podgladalam od czasu do czasu watek,ale po ostatnich fotach to padlam :jawdrop:

a stol w jadalni powalil mnie na kolana normalnie!robiony byl na zamowienie?

i jeszcze raz :jawdrop:

edytuje,bo jeszcze raz dokladnie przeczytalam watek i juz wiem....

kurcze kurcze

bylam na ich stronie i maja tylko krzesla....

aaaaaa,musze miec taki stol!!!!!:???:

pogadam ze stolarzem,mam nadzieje,ze sie nie bedziesz zloscic za plagiat?

Edytowane przez prawdziwy.anika

Po obejrzeniu salonu podtrzymuję tezę o możliwości mojego wprowadzania się do Ciebie na zawsze :)

O służbie zdrowia to już nie mam siły pisać... Ja rozumiem brak kasy, ale żeby kogoś zrozumieć i być dobrze wychowanym nie trzeba pieniędzy. Smutne to...

Dziękuję za namiary, osoba która pytała o manekina ucieszy się, że kupiłaś gotowego, bo takiego szuka :)

Prywatnie do Nellki mogę?

Nelko, ja mam jak Ty - muszę się czasem na jakiś czas wyłączyć, czasem nie wiem nawet dlaczego. Więc rozumiem i nie naciskam, ale tęsknię i czekam... Zaciskając kciuki za ambitny jętkowy plan...

DarioAS - ależ oczywiście - rozgość się :D kawkę ? czy może coś mocniejszego ? :D

kacha.crac - ech te moje listwy :rolleyes: widzę, że na wielu zrobiły wrażenie ...

A jak w takim razie Twoje ? Panowie dali radę ??? Pozdrawiam :)

psosin - powodzenia w takim razie i cierpliwości ... (tylko właśnie nie wiem dla kogo ... czy dla Ciebie, czy dla męża Twego ... :D )

Teska - dziękuję za informację. Może bezpośrednio mnie to nie dotyczy ale dla niektórych tu zaglądających może być cenna. Pozdrawiam :)

prawdziwy.anika - witaj u mnie :D

Firma od stołu ma faktycznie na stronie tylko krzesła ale w Poznaniu w salonie firmowym mają wszystko na żywo. Ten stół, i inne, i ławy w tym stylu, i stoliczki itd. ... Co do plagiatu - nie ma sprawy . Jak stolarz da radę to brawo dla niego ! A jeżeli nie - może by trzeba było pomyśleć o wycieczce do Poznania ... :D

wadera - to kiedy się wprowadzacie ??? ... myślę, że mój synio ochoczo zaprzyjaźni się z Twoimi Pięknymi Larwami ... a mi może ktoś upiecze te booooskie muffinki ... ? ... i może jeszcze chlebek jaki .... ??? :D

Pozdrawiam :D

Prywatnie do Nellki mogę?

Nelko, ja mam jak Ty - muszę się czasem na jakiś czas wyłączyć, czasem nie wiem nawet dlaczego. Więc rozumiem i nie naciskam, ale tęsknię i czekam... Zaciskając kciuki za ambitny jętkowy plan...

Dziękuję!!! :hug:

Myszko i Tobie za gościnę :hug:

Przyszłam przed chwilką zobaczyć, co u Anetki i tak się ucieszyłam!!!

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...