Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz dom ...

Recommended Posts

Mycha,

dzięki za info o lampie.

Wiesz, Twój dom ma DUSZĘ, styl, tajemnicę, nutkę retro, zapierające dech widoki, cudny taras, no i jest zakocony, a to podstawa - dla mnie dom bez kotów, to co to za dom?

Ja Twoją opinię o kupowaniu sobie chyba wydrukuję i przedstawię mężowi i rodzinie:)

Bo niektórzy się dziwią, PO CO ja od 2 lat zbieram, wyszukuję i kupuję- drobiazgi, drobiażdżki, dekoracje mniejsze i większe, tkaniny, pościele, serwisy.....

• Odpowiedzi 773
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aż mi się ręce trzęsą jak piszę! Ale cuuuuudnieeeee! Łazienka dopracowana perfekt! Patent na chwosty zwędziłaś mi z głowy (planuję je nawet na lodówce)! Śliczne dodatki, szafy, widoki! Ach, ach i ach! Absolutnie mój number one!!! Zapomniałabym o kocie - musi mieć przecież też swoje 5 minut! Pogłaskaj go ode mnie! Śliczny leniwiec!!!

Anjazzielonego - Jesoo która godzina :eek: ale wsiąknęłam - muszę lecieć do pracy ! później pokażę ...

PS. - Bardzo dobrze, że już zbierasz różności - potem będzie jak znalazł. Ma to jednak również i jedną słabą stronę (przynajmniej w moim przypadku) - zapomniałam co już kupiłam i w ten oto sposób mam np. 3 komplety solniczek+pieprzniczek hihi :) ... ale jaka radocha przy rozpakowywaniu wszystkiego :)

Miłego dnia i znośnych upałów :D

CDN.

Edytowane przez mycha73

mycha ja Cie proszę po dobroci .Ty już więcej tych pierdółek z pudełek nie wyciągaj ,bo będziesz mnie miała na sumieniu.Padnę na zawał ,jak nic:D po prostu pięknie ,ze smakiem i po "parysku".A teraz prywata - możesz mi powiedzieć gdzie kupiłaś ten piękny żyrandol .? Bardzo pasowałby mi do gościnnego- biblioteki.Te abażury są w kolorze szarym ,czy brązowym? Edytowane przez Beauty

Mycha cudnie....wieszaczki w łazience z postaciami rewelacja - taki szczególik a jaki klimat:) Szafa w wiatrołapie - marzenie mojego Oficera- jest superowo duża i taka piękna - chciałam u siebie zwykłego pojemnego komandora z drzwiami oklejonymi moją ulubiona tapetą, ale teraz to juz sama nie wiem, czy nie ulec Oficerowi...Zdradź proszę skąd to cudo, czy można kombinować z wymiarami i czy cena nie zabija:D No a Pedrali....się normalnie do mnie usmiechają:yes:Jakie w użytkowaniu???