Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz dom ...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 773
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mycha,

dobrze zrobiłaś - jest przepiękny!!!

W Mode de Vie są cuda, śliczności, piękności - ale, te ceny, są okropne, zdecydowanie o wiele za wysokie....

A kolekcję cynową masz wspaniałą - ciesz się, że już kompletna i Twoja; ja też na taką choruję, tylko czemu każda rzecz kosztuje przeciętnie od 200 zł w górę.....

Mycha fakt że 1200 pln piechotą nie chodzi...Wkleiłam go, bo był prawież identyczny jak na prezentowanym przez Ciebie zdjęciu. Te Monahowe też very beauty, ale ten z allegro ma niepełne nogi - czyli jakby to powiedzieć, taki cieńszy jest , a ten w Mode... jest dużo grubszy - nigdy bym na to nie zwróciła uwagi, gdybym sobie wczoraj w Mode...nie podotykała :-)

Mycha, jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego domu. Czytając wątek od początku, podziwiałam wnętrza i przychodziły mi do głowy pytania o meble, lampy, ale na większość odpowiedź już znalazłam ;)

Zaznaczam i kibucuję.

Dzień dobry MYCHA! Troszkę żałuję, że dopiero teraz tu trafiłam, bo jestem pod wielkim wrażeniem Twoich wnętrz. Kojarzę Twoją łazienkę chyba z wątku o białych płytkach cegiełkach. Reszta też jest piękna... Mam takie pytanie - czy możesz zdradzić skąd jest ta cudowna szklana lampa wisząca (ta w wiatrołapie)? Pozdrawiam, zapisuję i będę podglądać...

oglądam, oglądam i nie mogę przestać :)

piękne rzeczy, mnóstwo pięknych dodatków, a łazienka po prostu cudowna !!!

Baterie są boskie, czy mogłabyś podrzucić nazwę, albo miejsce gdzie kupowałaś te baterie umywalkowe?

Zachorowałam, a ponieważ wprowadzić do siebie mi się nie dasz, to tu się wpraszam i nie wyrzucisz mnie nawet siłą :)

betib - :welcome: :welcome::welcome:

marta1210 - Witam serdecznie i zapraszam częściej :D

nea - absolutnie nie zamierzam Cię stąd wyrzucać :no: :) a co do baterii - nie pamiętam nazwy ale to jakaś włoska jest ... papierów teraz - po przeprowadzce nie ma szansy abym odnalazła - może za jakiś czas ... Kupowałam ją w Poznaniu w Terrano. To był komplet - bateria umywalkowa i prysznicowa. Jak znajdę papiery - dam znać

Pamiętacie tą obudową, którą kupiłam dzięki Monah:

http://img208.imageshack.us/img208/9766/7adf4d99ab0dfa50.jpg

Monah - jeszcze raz wielkie dzięki :)

Otóż od wczoraj działam nad doprowadzeniem jej do stanu bardziej cywilizowanego. W ruch poszła najpierw delikatnie szlifierka, potem ręcznie papier ścierny ... następnie podkład - primer oraz dwie warstwy szarej farby ... teraz schnie ... potem będę ją malowała na biało i robiła przecierkę. Tak wygląda obecnie:

http://img517.imageshack.us/img517/8779/p6290253.jpg

http://img682.imageshack.us/img682/599/p6290255.jpg