monah 14.06.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 nie ma za co i gratuluję niech się dobrze nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.06.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Mycha, dobrze zrobiłaś - jest przepiękny!!! W Mode de Vie są cuda, śliczności, piękności - ale, te ceny, są okropne, zdecydowanie o wiele za wysokie.... A kolekcję cynową masz wspaniałą - ciesz się, że już kompletna i Twoja; ja też na taką choruję, tylko czemu każda rzecz kosztuje przeciętnie od 200 zł w górę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 15.06.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Mycha fakt że 1200 pln piechotą nie chodzi...Wkleiłam go, bo był prawież identyczny jak na prezentowanym przez Ciebie zdjęciu. Te Monahowe też very beauty, ale ten z allegro ma niepełne nogi - czyli jakby to powiedzieć, taki cieńszy jest , a ten w Mode... jest dużo grubszy - nigdy bym na to nie zwróciła uwagi, gdybym sobie wczoraj w Mode...nie podotykała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotras_m 15.06.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Super wygląda zestawienie białych okien i białych (?) parapetów.Jeśli można wiedzieć jakie są to parapety?Konglomerat,granit?W ogóle pięknie urządzony dom.Można pomarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 15.06.2010 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 kicikici - masz absolutną rację na razie jednak tylko siano spowodowało, że zdecydowałam się na ten drugi ale myślę - mam nadzieję, że będzie OK. i tak, jak napisałam - jest to rozwiązanie tymczasowe piotras_m - dziękuję za miłe słowa . A parapety to zwyczajny mdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 15.06.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Mycha gratuluję zakupu!!! Ja o takiej właśnie atrapie kominka marzyłam zawsze do naszej górnej, przysypialnej łazienki (z wanną). Kąpie(my) się i patrzymy w kominek... Magia A no właśnie, dlaczego jeszcze nie widzieliśmy drugiej Waszej łazienki??? Czemu, no czemu??? POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 15.06.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Panczurko moja droga - bo się dopiero będzie robiła Koncepcja i zamysł - jest. Płytki też już som, dodatki - ... a jakże ... ale będzie robiona w czasie gdy my będziemy na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 15.06.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 mycha - kominka zazdraszcam wielce,i tego ze juz mieszkasz tez. pieknie ,pieknie, coraz piekniej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 16.06.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Byłam ........................................ obejrzałam ....:jawdrop: poczytałam .........................jak dojde do siebie napisze coś sensownego .......teraz tylko jedno wielkie GRATULUJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 16.06.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 a za link do samouczka decoupage m.in. jestem dozgonnym dłużnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 16.06.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Konstancjo - dziękuję, dziękuję, dziękuję :oops: . Zapraszam jak najczęściej Lutajko - nie ma co zazdraszczać - wszak Ty masz prawdziwą kozę a za rychłą przeprowadzkę - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 16.06.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Mycha będę odliczała dni i minuty do Waszego powrotu z wakacji, bo podejrzewam, że górną łazienką też nas 'zastrzelisz' POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaota 17.06.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Mycha, jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego domu. Czytając wątek od początku, podziwiałam wnętrza i przychodziły mi do głowy pytania o meble, lampy, ale na większość odpowiedź już znalazłam Zaznaczam i kibucuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.06.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Dzień dobry MYCHA! Troszkę żałuję, że dopiero teraz tu trafiłam, bo jestem pod wielkim wrażeniem Twoich wnętrz. Kojarzę Twoją łazienkę chyba z wątku o białych płytkach cegiełkach. Reszta też jest piękna... Mam takie pytanie - czy możesz zdradzić skąd jest ta cudowna szklana lampa wisząca (ta w wiatrołapie)? Pozdrawiam, zapisuję i będę podglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 18.06.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 panczurka - będziemy razem odliczały :D:D gaota - witam Cię serdecznie i zapraszam częściej ane3ka1 - lampa jest z Castoramy. Pozdrawiam i dziękuję za kibicowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 18.06.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 to i ja się ujawiniam u Ciebie baaaaaaaaardzo ładnie w Twoim domku , podoba mi się ! no i widze te znajome przedmioty ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 18.06.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 kurcze, domek jest piękny, jestem pod wielkim wrazeniem!! będę wiernie oglądać, podglądać i się inspirować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 24.06.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 oglądam, oglądam i nie mogę przestać piękne rzeczy, mnóstwo pięknych dodatków, a łazienka po prostu cudowna !!! Baterie są boskie, czy mogłabyś podrzucić nazwę, albo miejsce gdzie kupowałaś te baterie umywalkowe? Zachorowałam, a ponieważ wprowadzić do siebie mi się nie dasz, to tu się wpraszam i nie wyrzucisz mnie nawet siłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 29.06.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 betib - :welcome: marta1210 - Witam serdecznie i zapraszam częściej nea - absolutnie nie zamierzam Cię stąd wyrzucać a co do baterii - nie pamiętam nazwy ale to jakaś włoska jest ... papierów teraz - po przeprowadzce nie ma szansy abym odnalazła - może za jakiś czas ... Kupowałam ją w Poznaniu w Terrano. To był komplet - bateria umywalkowa i prysznicowa. Jak znajdę papiery - dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 29.06.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Pamiętacie tą obudową, którą kupiłam dzięki Monah: http://img208.imageshack.us/img208/9766/7adf4d99ab0dfa50.jpg Monah - jeszcze raz wielkie dzięki Otóż od wczoraj działam nad doprowadzeniem jej do stanu bardziej cywilizowanego. W ruch poszła najpierw delikatnie szlifierka, potem ręcznie papier ścierny ... następnie podkład - primer oraz dwie warstwy szarej farby ... teraz schnie ... potem będę ją malowała na biało i robiła przecierkę. Tak wygląda obecnie: http://img517.imageshack.us/img517/8779/p6290253.jpg http://img682.imageshack.us/img682/599/p6290255.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts