BozenaEwa 08.05.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Witam i zapraszam do dzinnika:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 08.05.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 A dzinnik w sygnaturce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.05.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Pierwsza No siostra nie dojechałaś jeszcze? Dawaj fotki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.05.2010 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Nie poddawaj się, następne foty będą większe a jak nie to weźmiemy lupę i też zobaczymy co trzeba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 15.05.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 hehehhehehe, postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.06.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Hejjjj, I ja wpadłam podglądać co słychować na budowie, mogłam:oops:?? Gratululuję budowy domku no i podziwiam budowę na odległość- szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 11.06.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 A pewnie, ze moglas. Im wiecej wpadaczy tym lepiej . Pozdrawiam cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.06.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Przywitać się przyszłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 16.06.2010 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 a to i ja sie witam, znow zdjecia miniaturki . No coz... Blondynka w koncu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.06.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Zdjęcia małe, ale co trzeba widać Super ,że pogoda pozwala na prace:) Czekam na ciąg dalszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 22.06.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 nie wiem znow te zdjecia male wyszly, masakra jakas. Tak czy siak, cos tam widac . Jestesmy na etapie zastanawiania sie nad piecem. Niestety ekogroszek musial wygrac, bo sciagniecie do nas gazu za duzo kosztuje. Jakie u Was beda piece, lub sa, jesli ktos tu zaglada to prosze o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.06.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Ekogroszek, z tych samych powodów co u Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 25.06.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 fajny bedziesz mieć domek Bożenko:)my też ekogroszek- powody te same, ale dodam, że kominy będą z jakąś wkładką kwasową,żeby w razie cooo(w sensie: jakby gaz Nam kiedys w odległej przyszłości zamontowili) potem przejść na gaz:) i o:) pozdrawiam Cieplusio:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.06.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Ufffffff , odnalazłam Cię siostra:D Faktycznie mury rosną , a dziś nawet schody bedziecie mieli , hihihihi. Za to u mnie brakuje póleczek na duperele , czyt . schody tymczasowe pojechały ode mnie do Was . :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 no to widzę, że Bożenko jesteś o krok przed Nami;) Bo My dziś dopiero zalewamy strop i schodky moje ulubieńsze:) Siuuuuper:D- poprosze o fociszcze- co by porównać, nieem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 01.07.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 delfina schodki zobacze juz niedlugo, teraz ja bede miala gdzie klasc rozne rzeczy hehhehhhehe, chcociaz nie, bo to tylko na budowe:)) Niwa zdjecia zaraz bede wklejac, swiezutkie, niestety nie widzialam domku na zywo,ale od czego sa rodzice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 02.07.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Bożenuś, Byłam, widziałam i jestem zadowolona, że się buduje znaczy że ludki Twój domek budują... fajnie wygląda to zdjątko gdzie jest tak trójkątna ściana- na górze( nie wiem jak to się fachowo nazywa.... dla mnie jest trójkątna, bo tak;)) hihihih:) ogólnie suuuuper , tak 3mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 26.07.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 (edytowane) Witaj Niwa, niesttety tych scianke juz nie ma, juz nie ma o wiele wiecej, przyjde jak przydarzy mi sie cos dobrego, przyjde jak bedzie lepiej, teraz juz jest tylko zle ;( Edytowane 26 Lipca 2010 przez BozenaEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.07.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Bożenko co jest?????????? zasmuciłaś mnie bardzo przytulam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 27.07.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Dzieki za przytulaski, troszku pomogly A dzieje sie duzo w moim zyciu. Chalupka mi sie zwalila podczas nawalnicy, nie mamy krokwi, nie mamy scianek szczytowych, potem wypadek na budowie i teraz jeszcze praca. Stad moj brak sil. Pozdrawiam serdecznie i pieknie Tobie rosnie domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts