atija 27.07.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Przytulam jeszcze raz bardzo mocno. Szkoda tych ścian i krokwi. A Bob to jakoś tak poważnie ucierpiał? Czy pracę straciłaś czy może jakieś przestoje? Cokolwiek się dzieje , bądź silna, ja przesyłam pozytywnej energii całą masę i przytulasków tysiąc. Bożenko, będzie dobrze, zobaczysz.:hug: Trzeba to przetrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 28.07.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Bożenko Niunia, będzie dobrze, na prawdę- Atijka ma rację musisz wierzyć, że praca, domek, zdrowie Boba - wszystko się ułoży a na pewno tak będzie Niuńcia :hug: Trzeba wierzyć, że się uda i Ktoś tam w górze ma Nas/Was w opiece i nie da Nam/Wam zrobić krzywdy:yes: Bożenuś ułoży się, zobaczysz :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.08.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Hej Bożenko Co tam u Ciebie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 30.08.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Drodzy forumowicze i forumowiczki polecam stronke z aukcjami na recz kruszynki Amelki, mozna pomoc i na dodatek zakupic swietne rzeczy. Zajrzyjcie i licytujcie: http://pomozmyamelce.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.09.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Ciesze się , że jesteś i budujesz dalej. Pozdrawiam i trzymam kciuki , zwłaszcza za Amelkę. Żeby udało się zebrać dużo pieniążków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 21.09.2010 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Cześć, Bożenko Byłam w Twoim dzienniku. Będziecie mieć świetny dom - mimo wszystkich trudności, które Was spotkały. Zobacz, z kredytem też na początku miałaś pod górkę, a potem poszło gładko - trzeba wierzyć, że z budową też tak będzie. Wszystko, co złe, już się wydarzyło - teraz będzie tylko dobrze - uwierz w to! Trzymam kciuki za to, żeby wszystko szło Wam od tej pory gładko. Jeśli znasz Amelkę, to życz jej ode mnie duużo zdrówka! Zaraz prześlę link do mojego osobistego przelewacza pieniędzy, żeby posłał jakąś pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 22.09.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Dziekuje bardzo w imieniu Amelki i jej Mamy za kazda pomoc, i kazde wsparcie. Amelka walczy kazdego dnia i wygrywa kolejna bitwe . Ale droga jeszcze dluga wiec wciaz zapraszam na aukcje http://pomozmyamelce.blogspot.com/ a tu wiesci od Amelki http://pomoz-amelce.pl/kronika Dziekuje jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.09.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Trzymam ciągle kciuki za Amelkę. Dzielna dziewczynka. Nawet udało mi się wylicytować piękną zakładkę do książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.09.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Bożenko przytulaski przesyłam :hug: Mam nadzieje, że teraz będzie już z górki. Pogoń pana od prądu. Dzwoń tak często, aż mu obrzydnie. Żeby się Ciebie pozbyć zrobi Ci projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 23.09.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Trzymam ciągle kciuki za Amelkę. Dzielna dziewczynka. Nawet udało mi się wylicytować piękną zakładkę do książki. Amelka to maleńki wielki człowieczek - jest naprawdę bardzo dzielna. Kochana dziewczynka. Wczoraj czytałam bloga jej mamy i płakałam do 3.00 w nocy - dziś nadal chodzę jak struta. Wysłałam maile z linkiem do wszystkich znajomych - mam nadzieję, że nie pozostaną obojętni. Atijka, widziałam tę zakładkę i sama miałam ją ochotę wylicytować, ale okazało się, że aukcja zakończona i wygrała Atija Obeszłam się smakiem i po prostu wysłałam pieniądze na konto fundacji. Zamierzam zresztą robić to częściej - oddałabym bardzo wiele, żeby ta kruszyna wyzdrowiała... Zrobiłam Ci, Bożenko off topa, ale mam nadzieję, że się nie pogniewasz, prawda? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 29.09.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Skądże znowu nic się nie gniewam, poza tym Amelka to część tego dziennika . Atija tez dzięki, w ogóle wielkie dzięki babeczki za pomoc . Az mi sie micha cieszy jak wiecej ludzi walczy o to żeby wszystko było dobrze Przytulaski dla Was, jestescie wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 13.10.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Dach skonczony )))), w koncu wiec czas sie brac za elewacje i stad moje pytanko ktokolwiek wie: zastanawiamy sie na styropianem 10 a 15cm, co byscie wybrali. Oczywiscie to ze pucu nie polozymy przed wiosna to juz powszechnie bylo wiadomo z powodu temperatur, tylko ja ciemna masa nie wiedzialam, ze tak to dziala , albo ze tak to nie dziala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 21.10.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Dlaczego ten garaż jest tak wysoko?wygląda jak 2 piętrowy i ogólnie zaburza bryłę domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 24.10.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Wiem,wiem . Niestety rady "specow" sa niekiedy bezcenne, ach brak slow. Po nocach nie spie przez ten garaz i mysle co wykombinowac zeby wygladal normalnie, moze ktos zarzuci jakis pomysl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.10.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Hej, Bożenko Świetnie, ze macie kasę z banku i tak pięknie podgoniliście budowę. Domek wygląda super! Nie przejmuj się aż tak tym dachem. Nie jest to może szczyt kunsztu, jeśli chodzi o proporcje, ale skoro tak zbudowali, to musi zostać. Myślę, że sytuację może trochę podratować albo elewacja z poziomymi elementami, obnizającymi optycznie bryłę, albo też np. zrobienie nieco głębszego dachu - nie dałoby się nieco nadbić niżej tego drewnianego szczytu? To pytanie laika, bo nie wiem czy to technicznie jest możliwe, ale jakby ten szczyt nad bramą garażową obniżyć o przykładową jedna deskę, to byłoby widać mniej muru i tym sposobem budynek wydawałby się niższy... My robiąc "głęboki" dach na naszym domu też go optycznie chcieliśmy obniżyć, bo gdy się patrzyło na bryłę stojąc naprzeciw garażu, to miało się wrażenie (ja miałam ), że stoi się przed wieżowcem Poradź się może jakiegoś architekta albo kogoś mądrego na forum - może sytuacja nie jest wcale beznadziejna...? A jeśli nawet jest to się nie przejmuj Czy garaż jest najważniejszą sprawą na świecie??? Macie zdrowie i będziecie mieli piękny dom - SWÓJ, z ogrodem - a jak się ładnie zaaranżuje przestrzeń wokół domu, to bimbać ten garaż - nawet nikt go nie zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.11.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Ta wstrętna zima zawitała i do Ciebie Bożenko? Pokrzyżowała plany budującym, oj pokrzyżowała.Pozdrowienia przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 17.12.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 dzień dobry,chciałam się przywitać:)ale mieliście ciężkie początki...trzymam kciuki, żeby dalej wszystko szło już gładko:)co do garażu to również uważam, że elewacja i zieleń może zdziałać cuda.pozdrawiam.ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 21.12.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 A zapraszam, zapraszam czesciej po Angielsku ... Merry Christmas po Arabsku ... عيد ميلاد سعيد ('iidu miilaadin sa'iidun) po Baskijsku ... Eguberri On po Bułgarsku ... Честита Коледа lub Честито Рождество (Chestita Koleda lub Chestito Rożdestvo) po Chińsku (uproszczony, wymowa mandaryńska) ...(sheng dan kuai le) po Chorwacku ... Sretan Božić po Czesku ... Veselé Vánoce po Duńsku ... Glædelig Jul w Esperanto ... Gajan Kristnaskon po Filipińsku ... Maligayang Pasko po Fińsku ... Hyvää Joulua po Francusku ... Joyeux Noël po Grecku ... Kαλά Χριστούγεννα (Kalá Christúyena) po Hebrajsku ... חג מולד שמח (chag molad sameach) po Hiszpańsku ... Feliz navidad po Holendersku ... Gelukkig kerstfeest (jeżeli jesteś bardzo religijny/religijna: Zalig kerstfeest). po Indonezyjsku ... Selamat Hari Natal lub Selamat Natal po Islandzku ... Gledelig Jól lub Gladur Jól po Katalońsku ... Bon Nadal lub Feliç Nadal po Koreańsku ... 메리 크리스마스 po Litewsku ... Linksmų Kalėdų lub Šventų Kalėdų po Łacinie ... Natale hilare po Łotewsku ... Priecīgus Ziemassvētkus po Malajsku ... Selamat Hari Natal lub Selamat Hari Krismas po Niemiecku ... Fröhliche Weihnachten po Norwesku ... God Jul po Persku ... کریسمس مبارک ( kerismas mobarak ) po Portugalsku ... Bom Natal lub Feliz Natal po Rosyjsku ... Счастливого Рождества lub Рождеством po Rumuńsku ... Crăciun fericit! po Serbsku ... Срећан Божић (Srećan Božić) w Suahili ... Sikukuu njema ya Krismasi po Szwedzku ... God Jul w Urdu ... کرسمس مبارک (Chrismas Mub'arak) po Walijsku ... Nadoleg Llawen po Węgiersku ... Kellemes Karácsonyi Ünnepeket lub Kellemes Karácsonyt po Wietnamsku ... Giáng Sinh Vui Vẻ po Włosku ... Buon Natale Wyspy Owcze ... Gledelig jól Po Polsku.. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia:-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.12.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 27.12.2010 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 dreczy mnie pytanie a propo's ogrzewania domu. Czy piec na ekogroszek czy ekogroszek i pelet, czytam forum i juz nic nie wiem co lepsze, nie ma pieca, ktory nie ma zlych opini. Moze ktos pomoze w wyborze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts