Renatamama3 02.02.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 ok, piec chyba wybralismy, i chyba bedzie to SAS Eco 23kw, nie wiem czy to dobry wybor,ale jedno wiem, kazdy kociol na groszke bedzie brudzil, bedzie wymagal pracy przy nim i nie ma co sie ludzic ,ze bedzie to chociaz zblizone do ogrzewania na gaz ,ale coz zrobic. teraz na tapecie temat grzejnikow, jakie proponujecie? takie zeby cenowo nie powalily nas na lopatki, bo juz wszystko nas powala ostatnimi czasy . Takze zapraszam na dzielenie sie opiniami. U nas pan hydrauli powiedział ,że Purmo ale że Diamond też niczego sobie więc kupimy diamond bo 100 zł różnicy między jednym i drugi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.02.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 http://allegro.onet.pl/posadzki-wylewki-mixokret-dolnoslaskie-600830240-i1430076325.html zadzwoń i spytaj tak jak Atijka radzi też tak chce zrobić pojadę i sprawdzę ich pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 03.02.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Dzieki Renata,ale widzilam juz to ogloszenie. Wszedzie jest to samo cena od 10zl,a potem za kazdy "cos" plus 1zl lub 2zl,wiec suma sumarum zawsze wychodzi kolo 14zl do nawet 17zl. Jestem na etapie prawie zalatwiania lokalnej ekipy za 15zl ,ale u nas jest bieda z woda na dzialce,wiec za to sobie doliczaja,wiec mysle,ze to w miare cena, dam znac jak omowie wszystko z Panami. Wielkie dzieki za odwiedzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.02.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A to nie wiedziałam ,że tak naliczają też jestem przed wylewkami ,sami układać będziemy styro już zaczełam u synka i dopiero zadzwonie co i jak i ile za same wylewki .To nie ciekawie jak wody brak u nas licznik z wodociąków mamy dawno, już własną wodą strop podlewaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.02.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Pocieszjące jest to ,wylewek jest 4 razy mniej niż tynków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 04.02.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 jak nie chcesz to nie buziaki i wytrwałości w negocjacjach życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 05.02.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Panowie chyba wchodza w poniedzilalek, wtorek, choc dla mnie do rzecz watpliwa z racji odwilzy, a to rowna sie brak wjazdu na dzialke ;(, no poki co woda zalatwiona od sasiada, tylko ten dojazd . Pozyjemy obaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.02.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Ooooo jakże ja się cieszę, że u Ciebie robota do przodu idzie :lol2: Czekam na zdjęcia. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.02.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 No to chwal się zdjęciami .Oj ta kasa wszędzie tylko kasa kasa kasa ,ale musi się udać jak się powiedziało zaczynamy to i skończymy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 13.02.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 BożenaEwa dawno u ciebie nie bylam a u ciebie już tynki i prawie wylewki...powiedz nie boisz sie robic tego w zimie...że mróz wejdzie do środka i coś się będzie z tym wszystkim działo...też bym chciała ruszyć już z tynkami, ale mi oczywiscie odradzaja...myślę o welnie na poddasze-też odradzają,że przed tynkami to nie rocić...myslę o hydraulice...to też mówią po tynkach...a tynki w kwietniu..więc 2 miesiące straty jakby ich słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 13.02.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 eeeeeeee tam nie sluchaj ich )))). Nie no zartuje oczywiscie,ale jakbym miala sie wszystkich sluchac to o wiele dluzej budowa by trwala,a to czy to dobry pomysl byl okaze sie pozniej:)))). Prawda jest taka,ze u rodzicow pomieszkujemy i strasznie mi spieszno i im pewnie juz tez zeby juz tam wejsc. Poza tym tynki byly dogrzewane koza troszku,a wylewki juz wylane i super wygladaja,wiem tylko ze teraz tak z 1,5 miecha do robienia czegos na niej,ale zaraz zaczynamy sufity robic wiec posadzki moga czekac . A poza tym ja ryzykantka jestem,wiec to chyba stad sie wzielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 13.02.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 zróbcie jakies poziome okno nad garażem, albo daszek ze spadem w kierunku wyjazdu...albo choćby kolorem tynku poczarujcie zeby garaż nie szpecił, bo całość jest ładna...a ten garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 14.02.2011 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Wiem,wiem bedziemy sie starac to zniwelowac tynkiem, jesli to nie pomoze to zrobimy daszek,ale to sprawa na troszke pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 17.02.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Witam witam kolejną Azalkę, jak miło. Powodzenia życzę i będę wpadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 18.02.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 O prosze jak fajnie,ze ktos jest z Azalkowa Pozdrawiam cieplo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 21.02.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Przyszłam pogratulować prac i życzyć pogody za oknem i pogody ducha:) do dalszych prac!. My mamy taki rozkład transz, że wylewki dopiero w następnej, a też wolałabym już nie skakać przez podwalinę. Bożena, jeśli można spytać, ile poszło betonu i jakiego na te wylewki i ile styro? (może być kwotowo:)), no a przy okazji ile cm robiliście?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 22.02.2011 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 hello, dzieki za odwiedzinki i juz odpowiadam. Jesli chodzi cenowo to za calosc zaplacilismy 4890zl za okolo 170m plus kupilismy,a cala reszte oni zapewniali,wiec ta cena dotyczy robocizna plus material. a styropian szedl najepierw 10 folia a potem 5tka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 24.02.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dzięki Bożena, znaczy nie będzie tak źle, mam nadzieję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 04.03.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Tak to już zimą bywa, że nastrój kiepski. Ale zaraz wiosna będzie i do tego przypływ gotówki dostaniecie, to zobaczysz jak będzie się chciało działać Ja to dopiero mam sprawy papierkowe, to jest nuuuda i zastój:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 05.03.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Hellołłl :D:D Chyba wiosna , szwendaczka wreszcie i do mnie pomału dociera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts