Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Azalia

Recommended Posts

ok, piec chyba wybralismy, i chyba bedzie to SAS Eco 23kw, nie wiem czy to dobry wybor,ale jedno wiem, kazdy kociol na groszke bedzie brudzil, bedzie wymagal pracy przy nim i nie ma co sie ludzic ,ze bedzie to chociaz zblizone do ogrzewania na gaz :(,ale coz zrobic.

teraz na tapecie temat grzejnikow, jakie proponujecie? takie zeby cenowo nie powalily nas na lopatki, bo juz wszystko nas powala ostatnimi czasy ;). Takze zapraszam na dzielenie sie opiniami.

U nas pan hydrauli powiedział ,że Purmo ale że Diamond też niczego sobie więc kupimy diamond bo 100 zł różnicy między jednym i drugi .

• Odpowiedzi 132
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzieki Renata,ale widzilam juz to ogloszenie. Wszedzie jest to samo cena od 10zl,a potem za kazdy "cos" plus 1zl lub 2zl,wiec suma sumarum zawsze wychodzi kolo 14zl do nawet 17zl. Jestem na etapie prawie zalatwiania lokalnej ekipy za 15zl ,ale u nas jest bieda z woda na dzialce,wiec za to sobie doliczaja,wiec mysle,ze to w miare cena, dam znac jak omowie wszystko z Panami. Wielkie dzieki za odwiedzinki!

BożenaEwa dawno u ciebie nie bylam a u ciebie już tynki i prawie wylewki...powiedz nie boisz sie robic tego w zimie...że mróz wejdzie do środka i coś się będzie z tym wszystkim działo...też bym chciała ruszyć już z tynkami, ale mi oczywiscie odradzaja...myślę o welnie na poddasze-też odradzają,że przed tynkami to nie rocić...myslę o hydraulice...to też mówią po tynkach...a tynki w kwietniu..więc 2 miesiące straty jakby ich słuchać

eeeeeeee tam nie sluchaj ich ;))))). Nie no zartuje oczywiscie,ale jakbym miala sie wszystkich sluchac to o wiele dluzej budowa by trwala,a to czy to dobry pomysl byl okaze sie pozniej:)))). Prawda jest taka,ze u rodzicow pomieszkujemy i strasznie mi spieszno i im pewnie juz tez zeby juz tam wejsc. Poza tym tynki byly dogrzewane koza troszku,a wylewki juz wylane i super wygladaja,wiem tylko ze teraz tak z 1,5 miecha do robienia czegos na niej,ale zaraz zaczynamy sufity robic wiec posadzki moga czekac :). A poza tym ja ryzykantka jestem,wiec to chyba stad sie wzielo ;)

Przyszłam pogratulować prac i życzyć pogody za oknem i pogody ducha:) do dalszych prac!. My mamy taki rozkład transz, że wylewki dopiero w następnej, a też wolałabym już nie skakać przez podwalinę:). Bożena, jeśli można spytać, ile poszło betonu i jakiego na te wylewki i ile styro? (może być kwotowo:)), no a przy okazji ile cm robiliście?Pozdrawiam

• 2 weeks później...