makawel 08.03.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet http://img4.imageshack.us/img4/7702/mini316931.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 08.03.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 12.03.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Jestem na etapie poszukiwan oczyszczalni biologicznej. Nie wiem jak do tego sie zabrac. Lokalny pan "predsiebiorca" nie ma byt dobrej opini . Moze ktos cos doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 21.03.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Ja co do oczyszczalni nie doradzę, ale doradzę w sprawie drogi. Należy kupić samochód terenowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 21.03.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 hhehehhehe, no to dziekuje za swietna rade i witam w mych skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.03.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Bożenko A co tak lakonicznie ? Płytki kupione. A jakie? foty, linki, aranżacje , pomysły to gdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.03.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Bożenko A co tak lakonicznie ? Płytki kupione. A jakie? foty, linki, aranżacje , pomysły to gdzie???? No właśnie same tajemnice płytki do łaienki są do kuchni są a zdjęć brak . Tynki malowaliśie farbą ? szlifowaliście wcześniej czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 28.03.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 A jakos nie za bardzo ktos tu zaglada wiec zdjec brak, dla siebie samej nie trzeba wklejac Renatko, nic nie scieralismy, tynki mamy brzydkie w wiekszosci domu ,ale niestety na gipsowanie brak kasiorki,wiec malowanie na bialo calej chatki drugo raz szlo. Dzieki za odwiedzinki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.03.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 No jak nie zagląda jak zagląda? . Na ten przykład JA Płytki majolika widoczne, reszta nie. Te od niwy kumam, a na resztę poczekam jak już będą na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 28.03.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 a co się z tymi tynkami stało, że brzydkie???? podobno teraz odchodzi sie od gipsów, a już na pewno jak ktos chce gipsy to nie daje najpierw wapiennych, żeby póżniej opiero gipsy, tylko od razu tynk gipsowy, który przeważnie jest tańszy niz wapienny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.03.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 No jak nie zagląda jak zagląda? . Na ten przykład JA Płytki majolika widoczne, reszta nie. Te od niwy kumam, a na resztę poczekam jak już będą na ścianach. I ja i ja tu zaglądam .My mamy dość ok teraz jak dosychają podobają mi się coraz bardziej ,gipsu na to nie wyobrażam sobie kłaść .Będziemy tylko te grubsze grutki piasku ścierać papierm ściernym na to biała farba potem kolor pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 29.03.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 ooooooooooo, witojcie,wiec widze,ze ktos tu zaglada . Tynki sa bryzdkie, wstretne i spiep..... To ostatnia robota naszego zaufanego Boba, ktory nas olal,ze mu zaufalismy. Niestety reklamacji nie uwzglednia, twardo twierdzi,ze tynki sa git i ze jego ludzie sa the best , najgorsze,ze cena byla niemala,ale juz nie mam sily sie z nim klocic. Po prostu koniec wspolpracy,a tynki jakos przezyje kiedys tam ;( Dzieki za odwiedzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 29.03.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Pamiętaj, żeby sprawdzać plytka po płytce. Ja niestety wielokrotnie się naciąłem, a tu rysa, a tu pęknięcie z boku... W Castoramie sprzedają trzeci gatunek jako pierwszy. Tłuką na miejscu. Poza tym po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględniają ;( Ponoć zakupy w necie są lepsze, dostajesz pierwszy gatunek a czasami dużo taniej niż w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.03.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Hm... widać nie w każdej Castoramie podchodzą tak samo do klienta. Płytki, które tam kupiliśmy są ok. kafelkarz nie narzeka. Pękniętych nie było, tylko jedna miała wyszczerbiony rożek.Można oddać bez problemu, nawet jedną płytkę jak zostanie. Reklamowaliśmy kiedyś bez problemu, co prawda nie płytki tylko podkaszarkę, była , że tak powiem dość zużyta i wtedy ujawniła się wada , bez problemu zaproponowali zwrot pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 29.03.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Z tego co pamiętam, kupiliśmy wannę, nawet ją zamontowaliśmy. Potem wyjęliśmy i oddaliśmy do Castoramy. Owszem, wtedy nie było problemu. Ale nie zapomnę tych płytek w Łodzi... Tragedia! Dopiero przedstawiciel producenta pokazywał mi czym się różnią klasy płytek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 31.03.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witaj Bożena, no dzieje się u Ciebie dużo. Gratuluję zakupów już powoli wnętrzarskich, więc przeprowadzka się zbliża chyba? Na jakiej stronce kupowałaś płytki? Cenowo dużo atrakcyjniej?Pozdrawiam i czekam na nowe zdjęcia, tym razem łazienki:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 01.04.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Pamiętaj, żeby sprawdzać plytka po płytce. Ja niestety wielokrotnie się naciąłem, a tu rysa, a tu pęknięcie z boku... W Castoramie sprzedają trzeci gatunek jako pierwszy. Tłuką na miejscu. Poza tym po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględniają ;( Ponoć zakupy w necie są lepsze, dostajesz pierwszy gatunek a czasami dużo taniej niż w Castoramie. no jakos nie sprawdzilam,ale poki co bez skaz kafelki. Nie kupilam ich przez internet, bo po prostu takie tylko byly w castoramie,wiec z tej racji tylko castorama wchodzila w gre. Pytalam dzis plytkarzy jak sie ukladaja kafle czy sa krzywe,czy dobrze sie klada i ich dopowiedz byla: Pani kochana gdybysmy mieli na to patrzec to bysmy polowy robot nie mieli , kafle to kafle jak czlowiek umie to kazde polozy. Dodali,ze juz nawet najdrozsze sa krzywe,wiec dla nich nie ma roznicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 01.04.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witaj Bożena, no dzieje się u Ciebie dużo. Gratuluję zakupów już powoli wnętrzarskich, więc przeprowadzka się zbliża chyba? Na jakiej stronce kupowałaś płytki? Cenowo dużo atrakcyjniej?Pozdrawiam i czekam na nowe zdjęcia, tym razem łazienki:). No przeprowadzka chyba sie zbliza nie da sie ukryc, byle jak najszybciej, poki co nie mamy jeszcze wody Kafle kupilam z internetowego sklepu, ktory bardzo polecam. Towar pierwsza klasa i bardzo szybko dotarl , oto namiary http://www.e-budujemy.pl Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 02.04.2011 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Witaj BożenaEwa Pędzicie jak burza. Miałam zapytać o sklep internetowy, ale OlaiJacek zrobili to za mnie. Sprawdzę co tam mają, bo przede mną też zakupy sanitariatów i armatury do dolnej łazienki. Pozdrawiam wiosennie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 04.04.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witaj BożenaEwa Pędzicie jak burza. Miałam zapytać o sklep internetowy, ale OlaiJacek zrobili to za mnie. Sprawdzę co tam mają, bo przede mną też zakupy sanitariatów i armatury do dolnej łazienki. Pozdrawiam wiosennie:) Dzieki za odwiedzinki,ale u Ciebie widze,ze tez niezbyt wolno idzie Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts