lilan 05.04.2011 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Wiesz, naszej budowie w lipcu stukną 3 (słownie: trzy) lata. Najbardziej rozśmieszył mnie wykonawca, który robi ten dom prawie pod klucz (nie będzie robił schodów, wstawiał drzwi i kładł paneli). Kiedy powiedziałam, żeby łaskawie zaczął kończyć to, co rozgrzebał, bo mamy zamiar przeprowadzić się w sierpniu, odpowiedział: Chyba żartujesz? Niezłe jaja, co? Na szczęście jednak wziął się do roboty. W końcu dałam mu ultimatum: albo przychodzi do mnie i kończy, co zaczął, albo się rozstajemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 05.04.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Wiesz Kochana wiem o czym mowisz, ja swojego jednego wykonawce pod klucz juz pogonilam , od miesiaca mam kolejnego, ktory robi bardzo porzadnie,ale tez sie wlecze,a mi zalezy na czasie tak samo jak i Tobie, chyba jak kazdemu , i juz dzis mialam ochote i tego pogonic. No nic trzeba jakos go zmotywowac. Podejrzewam,ze stwierdzenie : "Panie, ja chce w czerwcu zamieszkac" nie pomoze , wiec po prostu poczekam az do dnia kiedy wybuchne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 07.04.2011 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Wybuchłabym wcześniej, gdyby nie moja naiwność, a forumowicze uprzedzali - nie daj kasy, gdy praca nie została skończona...Ja oczywiście chcąc być ludzka i widząc, że tak niewiele zostało do zrobienia, nie robiłam problemów zaliczkowych. Tak doszłam do punktu, w którym to ekipa ma mnie w garści, a nie ja ekipę. Na dzień dzisiejszy jestem im dłużnajakieś 6000 za skończenie elewacji, a mają jeszcze osadzić wannę i poprawić podłogę w dolnej łazience. Pretensje mogę mieć sama do siebie, zyskałam jednak doświadczenie - bezcenne;). Mogłabyś napisać coś więcej o oczyszczalni? Gdzie ją zamawiałaś,jaką ma pojemność, jaki jest całkowity koszt, kto to instaluje? Może być na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.04.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Wiesz Kochana wiem o czym mowisz, ja swojego jednego wykonawce pod klucz juz pogonilam , od miesiaca mam kolejnego, ktory robi bardzo porzadnie,ale tez sie wlecze,a mi zalezy na czasie tak samo jak i Tobie, chyba jak kazdemu , i juz dzis mialam ochote i tego pogonic. No nic trzeba jakos go zmotywowac. Podejrzewam,ze stwierdzenie : "Panie, ja chce w czerwcu zamieszkac" nie pomoze , wiec po prostu poczekam az do dnia kiedy wybuchne I ważne ,że porządnie i tego się trzymaj, wprowadzić to możesz się nawet na budowe byle byś była zadowolnona ,że zapłaciłaś robotnikowi i masz tak jak chciałaś do czerwca jeszcze troszkę czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 07.04.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam, dzięki za linka, zaglądam:), widziałam wstępne zdjęcie zaczętej łazienki-póki co rewelacja, kolorystycznie super, ale zobaczymy dalsze zabiegi;), ja wczoraj planowałam swoją łazienkę i w końcu po długich namysłach centralnym punktem naszego salonu kąpielowego będzie kibelek. Uroczo może być i z humorem:).Pozdrawiam i gratuluję kolejnych prac za Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 17.04.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Witam, widziałem Wasze boje o wodę. Załóżcie sobie studnię wierconą i nie płaćcie za wodę już nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 21.04.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 witam, dawno u ciebie nie byłam a tu co widzę, jedna nogą można miszkać...:)woda-można z butelkowej, a na kąpanie do znajomych czy rodziny-my też nie mamy jeszcze wody i taki mamy plan jak sie do lata nie doczekamy:) lazienka super, tez myślę o tych kaflach, jeżeli to takie szare matowe, które w castoramie były na wizualizacji z pomarańczowym dekorem:) życzę powodzenia z ta wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 21.04.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Witam, widziałem Wasze boje o wodę. Załóżcie sobie studnię wierconą i nie płaćcie za wodę już nigdy fajnie by bylo,ale mamy gleboko gline a poza tym ten wydatek nie miesci sie w naszym budzecie , wiec ni da rady ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 21.04.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 witam, dawno u ciebie nie byłam a tu co widzę, jedna nogą można miszkać...:)woda-można z butelkowej, a na kąpanie do znajomych czy rodziny-my też nie mamy jeszcze wody i taki mamy plan jak sie do lata nie doczekamy:) lazienka super, tez myślę o tych kaflach, jeżeli to takie szare matowe, które w castoramie były na wizualizacji z pomarańczowym dekorem:) życzę powodzenia z ta wodą Tak, tak to wlasnie sa te kafle, na zywo wygladaja jezcze lepiej wiec jak najbardziej polecam poki co , dzieki za odwiedzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 22.04.2011 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Ewo zaczyna wszystko ładnie wyglądać gratulki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 22.04.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img4.imageshack.us/img4/3561/3wielkanocnadchodziw978.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.04.2011 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://images38.fotosik.pl/800/745b844f55ed062f.jpg Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,pełnych wiary, nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodzinyi wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 23.04.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://img232.imageshack.us/img232/3817/kartkaswiateczna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.05.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Hej, Bożen ko Zajrzałam po długiej nieobecności i oczy mi z orbit wyszły, bo już za moment wszystko będzie skończone na tip-top! Super! Gratulacje - trzymam kciuki za to Wasze tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 05.05.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Bożena Bożena , Ty się nie cackasz z robotą, super gratuluję. Fajnie już zaczyna u Ciebie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 05.05.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Dzieki,dzieki, za zyczenia za odwiedziny, a mnie tu dlugo nie bylo . Sorrryyyyyy:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 06.05.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Widzę, że trawka się niedługo pojawi;) Ślicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 10.05.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Myslałem, że kładziecie płytki na płytki w kuchni, ale to chyba ogrzewanie podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 01.06.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witaj Bożenko, a co z ociepleniem nie tak? Trzymaj się pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 01.06.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 no witam, ocieplenie jest troszku schrzanione, w sensie niedokonczone i przy fundamentach kiepsko polozone. Niestety fachowcow wygonilismy, z racji,ze trwalo to mega dlugo i nasza cierpliwosc sie skonczyla. Nie wiem,ale zaczynam powatpiewac czy sa jeszcze szybkie ekipy i porzadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts