lilan 06.06.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Wieki u Ciebie nie byłam. Fajne schody - będzie co wspominać, kiedy pojawią się te właściwe:) Czy te ekipy budujące już całkiem pogięło? Nic tylko wsadzić w rakietę i w kosmos;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 19.06.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Co te zdjęcia takie maluchne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 20.06.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Maluchne bo ciezko sie laduje;),ale postaram sie zeby byly wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 07.07.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 hej:)dawno u ciebie nie byłam a tu już dam praktycznie skończony-super:)czekam na więcej zdjęć:)kiedy przeprowadzka?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.08.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 gratuluję zamieszkania :wiggle: A gdzie te picsy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.08.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Łoooo są i to jakie piękne łazienka w szarościach pięknaaa, pokój tzw pusty, taki jak u mnie . Niby pusty a wiele w nim znaleźć można Fajne masz meble kuchenne, to drewno? Niech Wam się dobrze mieszka i oby chwile spędzone w domku były samiuśkie szczęśliwe i radosne :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 26.08.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Łoooo są i to jakie piękne łazienka w szarościach pięknaaa, pokój tzw pusty, taki jak u mnie . Niby pusty a wiele w nim znaleźć można Fajne masz meble kuchenne, to drewno? Niech Wam się dobrze mieszka i oby chwile spędzone w domku były samiuśkie szczęśliwe i radosne :hug: Dzieki za odwiedzinki:). Tak to drewno, drewno prosto z ikea Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 29.08.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Cześć Bożena, bardzo ładnie się "urządzasz", kuchnia stylowa, łazienka również, domek się fajnie prezentuje. Napisz jeszcze co masz położone w salonie na podłodze. Pozdrawiam i gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 06.09.2011 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Cześć Bożena, bardzo ładnie się "urządzasz", kuchnia stylowa, łazienka również, domek się fajnie prezentuje. Napisz jeszcze co masz położone w salonie na podłodze. Pozdrawiam i gratuluję!!! W salonie na podlodze mam panele. Pozdrawiam i dzieki za cieple slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.09.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Bardzo fajnie wam wyszło u mnie też te mebelki miały być w kuchni ale mąż się zbuntował bo syna pokój w sośnie ,nasza sypialnia też będzie w sośnie szafa już jest i szafka w łazience i powiedział chyba wystarczy zmieniłam koncepcje na STAT też Ikea . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2011 03:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 http://img405.imageshack.us/img405/5268/swietax.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.09.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 hej Bożenko Co słychać po upływie roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.12.2012 03:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://img24.imageshack.us/img24/4098/wesolychswiat2012.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts