Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Minkipinki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 301
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam!

Bardzo podoba mi się Wasz pomysł na dom... sama niedawno miałam projekt domu z płaskim dachem, ale niestety życie i brak przekonania mojego męża(po ostatniej zimie), że taki dach się w naszej strefie klimatycznej sprawdzi zweryfikowały nas dosyć mocno i jesteśmy na etapie przerabiania projektu.

Ten pierwszy dom który jest 500m od Waszej działki był parę miesięcy temu przedstawiany w Muratorze. Jest cudny - bardzo się nim zachwycałam i zachwycam. Pewnie tu będę często zaglądać ;)

pozdrawiam Małgosia i

To i ja się wpadam przywitać.

Będę kibicować dalszym postępom i mam nadzieję, że ta dawka walki z urzędami, którą przeszliście już wyczerpała limit, a teraz pójdzie z górki:)

Witam :) Tez mam nadzieję, ze na każde pozwolenie nie będę musiała czekać 13 miesięcy jak poprzednio. Szczęśliwie w urzedzie zmienił się naczelnik wydziału architektury i ten pan chce coś robić i zmieniać :)

No to się obraziłam ;)

Zapomniałaś wspomnieć, że oprócz wspaniałego projektu, fantastycznej działki masz przemiłych sasiadów ;)

A już myślałam, że dasz się zaprosić na kawę ;)

Tak na serio to GRATULUJEMY Wam z całego serca !!!!

Kibicujemy jakt nikt na tym forum - służymy pomocą i doświadczeniem.

Pozdrawiamy GLOWACE :)

Od razu mi lepiej 

Tak na serio ostatnio wypatrzyliśmy wspaniały dom – cały szary z mega przeszkleniami schowany w lesie – obok nas i Was 

.

BOSKI – sama jestem w szoku, że obok nas jest takie CUDO.

Wszędzie dworki, rezydencje jak u Carringtonów ;) i taki rodzyneczek 

Edytowane przez glowac

No dobrze dobrze- wykasuj proszę ostatni wpis w dzienniku bo aż mi głupio :)

Tak patrzę na tę Twoją piękną kuchnię i myślę sobie, że najlepiej by było znaleźć super stolarza, który zrobi Ci ją za pół ceny tego co weźmie studio kuchenne.

Chyba Depi miał namiar na takiego?

Nie wiem czy widziałaś łazienki u Kasiorek?

Sprzedała mi namiary na swoich kafelkarzy - az miło popatrzeć na ich pracę (nie to co u nas).

Dzieci ciagną mnie do łazienki - pozdrawiam :)

glowac a nieprawdę napisałam? :)

widziałam kuchnię znajomych robioną przez stolarza i wygląda bardzo OK. Z tego co czytam na forum takie kuchnie są wiele tańsze od takich ze studia kuchennego, a wyposażenie i wykończenie mogą mieć takie same. Nie wykluczam zatrudnienia zdolnego stolarza, ale na to mamy jeszcze dużo czasu...

A łazienki Kasiorek widziałam, nie tylko zresztą łazienki. Wszystko piękne :)