minkapinka 08.05.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 juz mozna zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 09.05.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam! Bardzo podoba mi się Wasz pomysł na dom... sama niedawno miałam projekt domu z płaskim dachem, ale niestety życie i brak przekonania mojego męża(po ostatniej zimie), że taki dach się w naszej strefie klimatycznej sprawdzi zweryfikowały nas dosyć mocno i jesteśmy na etapie przerabiania projektu. Ten pierwszy dom który jest 500m od Waszej działki był parę miesięcy temu przedstawiany w Muratorze. Jest cudny - bardzo się nim zachwycałam i zachwycam. Pewnie tu będę często zaglądać pozdrawiam Małgosia i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.05.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 To i ja się wpadam przywitać.Będę kibicować dalszym postępom i mam nadzieję, że ta dawka walki z urzędami, którą przeszliście już wyczerpała limit, a teraz pójdzie z górki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 09.05.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Nasz wcześniejszy pomysł na dom był zupełnie inny - dom z piętrem i dachem 22 stopni. Stwierdziłam, ze był za grzeczny i teraz jestem przekonana, ze płaski dach to jest to. A ten dom koło nas przetrwał juz 5 zim, więc moze nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 09.05.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 To i ja się wpadam przywitać. Będę kibicować dalszym postępom i mam nadzieję, że ta dawka walki z urzędami, którą przeszliście już wyczerpała limit, a teraz pójdzie z górki:) Witam Tez mam nadzieję, ze na każde pozwolenie nie będę musiała czekać 13 miesięcy jak poprzednio. Szczęśliwie w urzedzie zmienił się naczelnik wydziału architektury i ten pan chce coś robić i zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 09.05.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 hm.....zapowiada się ciekawie będę Was odwiedzała życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 10.05.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 hm.....zapowiada się ciekawie będę Was odwiedzała życzę powodzenia zapraszam i nie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.05.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ale fajnie sie zapowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 15.05.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 No to się obraziłam Zapomniałaś wspomnieć, że oprócz wspaniałego projektu, fantastycznej działki masz przemiłych sasiadów A już myślałam, że dasz się zaprosić na kawę Tak na serio to GRATULUJEMY Wam z całego serca !!!! Kibicujemy jakt nikt na tym forum - służymy pomocą i doświadczeniem. Pozdrawiamy GLOWACE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 17.05.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 No to się obraziłam Zapomniałaś wspomnieć, że oprócz wspaniałego projektu, fantastycznej działki masz przemiłych sasiadów Mam nadzieję, ze już się zrehabilitowałam Pozdrawiamy naszych WSPANIAŁYCH SĄSIADÓW ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 17.05.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 (edytowane) Od razu mi lepiej Tak na serio ostatnio wypatrzyliśmy wspaniały dom – cały szary z mega przeszkleniami schowany w lesie – obok nas i Was . BOSKI – sama jestem w szoku, że obok nas jest takie CUDO. Wszędzie dworki, rezydencje jak u Carringtonów i taki rodzyneczek Edytowane 18 Maja 2010 przez glowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 17.05.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Juz się napaliłam na oglądanie Od której strony trzeba jechać Hafciarską? Od Pożaryskiego czy od Zorzy? Dom jest przy kanałku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 17.05.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 (edytowane) tak najłatwiej będzie wjechać od ....- sama go podglądąłam kilka razy Edytowane 18 Maja 2010 przez glowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 17.05.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 No dobrze dobrze- wykasuj proszę ostatni wpis w dzienniku bo aż mi głupio Tak patrzę na tę Twoją piękną kuchnię i myślę sobie, że najlepiej by było znaleźć super stolarza, który zrobi Ci ją za pół ceny tego co weźmie studio kuchenne. Chyba Depi miał namiar na takiego? Nie wiem czy widziałaś łazienki u Kasiorek? Sprzedała mi namiary na swoich kafelkarzy - az miło popatrzeć na ich pracę (nie to co u nas). Dzieci ciagną mnie do łazienki - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 17.05.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 glowac a nieprawdę napisałam? widziałam kuchnię znajomych robioną przez stolarza i wygląda bardzo OK. Z tego co czytam na forum takie kuchnie są wiele tańsze od takich ze studia kuchennego, a wyposażenie i wykończenie mogą mieć takie same. Nie wykluczam zatrudnienia zdolnego stolarza, ale na to mamy jeszcze dużo czasu... A łazienki Kasiorek widziałam, nie tylko zresztą łazienki. Wszystko piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.05.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Cześć Minka!!!! ależ fajnie, że masz już swój dziennik:) Działka - po prostu marzenie, zazdraszczam mocno!! Powodzenia i szybkiej oraz przyjemnej budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 20.05.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witaj Aniu Miło Cię tu widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 20.05.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Glowac widziałam ten dom, mnie nie powalił na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 26.05.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Wpisuję się - będę śledzić z przyjemnością Waszą budowę. Moja przyjaciółka mieszka w Waszym bliskim sąsiedztwie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 26.05.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Dominka witam i zapraszam Przyjaciółka tez ma dom na leśnej działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts