Arnika 26.05.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Zapowiada się interesująco. Będę zaglądać jeśli pozwolisz. I dzień dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.05.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Cześć Minka:-) Pamiętasz mnie? Fajnie, że zdecydowałaś się założyć dziennik. Będę kibicować. Świetne inspiracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 26.05.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Arnika Witaj.Cieszę się, ze zajrzałaś i zawsze zapraszam do komentowania Magda 34 oczywiście, ze Cię pamiętam Cały czas zaglądam do wątku z kuchniami Z tego co podczytuję wydaje mi się, ze podobają nam się podobne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 28.05.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Cześć Minka Sprawa domu jest sprzed 12 lat. Dom kupili w stanie surowym otwartym - do zakupu "podchodzili dwa razy". Za pierwszym razem jak przyszło do konkretnych negocjacji - to okazało się, że była to samowola budowlana - więc do transakcji nie doszło. Facet odezwał się do nich po roku z uregulowanym stanem prawnym - i wówczas kupili ten dom. Jak to zrobił ,że udało mu się zalegalizować samowolkę to nie wiadomo. Moja przyjaciółka ma też podciągnięty gaz ziemny - co w tamtej okolicy jest rzadkością. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 29.05.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Dominka zauwazyłas podobieństwo w naszych nickach Na tych terenach jest dużo samowoli budowlanych. Nam urzędnicy tez sugerowali, ze możemy zbudować to co chcemy, a później zalegalizować Na legalizację samowolki jest cennik - kosztuje to ok. 50 tyś. Jesli działka jest leśna, jak nasza, to jeszcze karę dowalą Lasy Państwowe. Z tego co wiem, to w Wawrze na terenach leśnych trudno było uzyskać warunki zabudowy i bardzo duzo domów wybudowano bez pozwoleń. I żadnego podobno nie kazali rozebrać U nas nie byłoby problemu z doprowadzeniem gazu gdyby nie jedna działka po drodze, która nie ma właściciela . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 02.06.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Bardzo podoba mi się pomysł z lustrem w drzwiach w garderobie Tylko u nas nie bardzo się sprawdzi A inspiracje....... - dech zapiera - niestety my jesteśmy na tym etapie, że obok inspiracji widzę oczyma wyobraźni ile to wszystko kosztuje Wybudowanie domu to połowa kosztów - drugie tyle albo i więcej to wykończenie ech etap budowy był zdecydowanie przyjemniejszy ................................ kiedy zaczynacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Głowac ... wcale z tym wykańczaniem nie jest źle... Tylko czasami sama jestem wykończona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 03.06.2010 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 A ja wam trochę zazdroszczę tego wykończenia wykańczaniem Glowac planujemy zacząć dopiero na wiosnę w przyszłym roku. Musimy zrobić nowy projekt. Przed rozpoczęciem budowy chcę mieć dokładnie zaplanowane wnętrza, żeby później zminimalizować problemy. Cieszę się, ze mamy doświadczonych sąsiadów, będę korzystać z namiarów:), np.ten pan od V&B bardzo mnie zainteresował. A jeśli chodzi o inspiracje i wykończenie, chcę sobie postawić wysoko poprzeczkę, żebym później mogła ją obniżyć :D:D Kiedy planujecie przeprowadzkę???? Bardzo podoba mi się wasza kuchnia, ale nie mogę się doczekać kiedy zobaczę ją z blatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 03.06.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Witam! Chciałam powiedzieć, że najlepszym projektowaniem domu jest jego zaplanowanie wnętrz i połączenie w całosć. Wtedy kuchnia nie będzie za mała a kominek widoczny z jadalni. Super, że zaczęłaś od tej stron. Zorganizować przestrzeń a później ubrać ją w pomieszczenia. Bedę kibicować, bo podoba mi się taka prostota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 03.06.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 No i fajnych sąsiadów będziesz miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zby5 03.06.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Gratuluję pomysłów, czekam na sprawozdanie z ich realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 04.06.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 No i fajnych sąsiadów będziesz miała. Nie da się ukryć :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 04.06.2010 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Gratuluję pomysłów, czekam na sprawozdanie z ich realizacji Witaj Zby5 Nie ma czego gratulować, bo pomysły nie moje Na realizację muszę jeszcze trochę poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Tez jestem na etapie regalow na ksiazki z tym, ze ja je chce na dniach kupic... Po milionie przemyslen stanelo na ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 04.06.2010 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 malgos2 na które regały się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 malgos2 na które regały się zdecydowałaś? Po bolach a cierpieniach zdecydowalam sie na billy, ale 40-stki. Mysle, ze nie powinny sie wygiac. Oczywiscie chce biale. Myslalam tez o expedicie ale w Krakowie najwyzsze biale maja zaledwie 149 cm... W planach byl tez bialy Hemnes, ale... w Krakowie go nie ma. Tak wiec stanelo na waskim billym - chce zestawic razem 11 regalow + nadstawki, tak, zeby calosc miala 237 cm wysokosci, 440 szerokosci... Bez zadnych drzwiczek bron Boze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.06.2010 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Po bolach a cierpieniach zdecydowalam sie na billy, ale 40-stki. Mysle, ze nie powinny sie wygiac. Oczywiscie chce biale. Myslalam tez o expedicie ale w Krakowie najwyzsze biale maja zaledwie 149 cm... W planach byl tez bialy Hemnes, ale... w Krakowie go nie ma. Tak wiec stanelo na waskim billym - chce zestawic razem 11 regalow + nadstawki, tak, zeby calosc miala 237 cm wysokosci, 440 szerokosci... Bez zadnych drzwiczek bron Boze. Billy będą dobrze wyglądać. Niezła ścianka - 4,4m. Ja tez zawsze dodaje, ze oczywiście białe . Bardziej podobają mi się regały lekkie, ale za względów praktycznych zaczynam zastanawiać się nad czymś częściowo zakrytym, mamy trochę segregatorów i papierów, które trzeba gdzieś schować. Dobrze, ze na decyzję mam jeszcze czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 I mnie tu nie może zabraknąć, Ciekawe inspiracje, bardzo mi sie podobają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.06.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 mariomili cieszę się, ze inspiracje Ci się podobają Zawsze zapraszam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Billy będą dobrze wyglądać. Niezła ścianka - 4,4m. Ja tez zawsze dodaje, ze oczywiście białe . Bardziej podobają mi się regały lekkie, ale za względów praktycznych zaczynam zastanawiać się nad czymś częściowo zakrytym, mamy trochę segregatorów i papierów, które trzeba gdzieś schować. Dobrze, ze na decyzję mam jeszcze czas Czas to wazny element urzadzania. Wiem co mowie, bo robie to juz ponad 3 lata. Noooo moze po jakims czasie to juz zaczyna czlowiekowi troche doskwierac, ale praktyczne pomysly przychodza do glowy dopiero jak sie juz zamieszka. No to Cie pocieszylam, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts