minkapinka 06.08.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Mam podobne podejcie jak Glowac, dom musi być z dobrej cegły i dobrze ocieplony, wszystko inne, mozna zawsze zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.08.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Mam podobne podejcie jak Glowac, dom musi być z dobrej cegły i dobrze ocieplony, wszystko inne, mozna zawsze zmienić. mam to samo. Wszystko inne zawsze można wymienić - płytki, podłogi, meble. Natomiast cegły się nie da wymienić, więc ważne jest to, aby budować z dobrych jakościowo materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Tez tak mysle i ciesze sie, ze nie buduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.08.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 malgos ale na brak atrakcji remontowych nie narzekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 malgos ale na brak atrakcji remontowych nie narzekasz? No skad. Ale tym razem nauczona doswiadczeniem postaram sie wlasnymi silami wiekszosc rzeczy zrobic. Nie mam zdrowia do grzebkow anymore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.08.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Zmieniła się kocepcja domu, chcę takihttp://img210.imageshack.us/img210/9247/stonehouseexteriormount.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 No dooooooooooooobry, tylko to wyglada jak w Irlandii - przeprowadzasz sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.08.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Nigdy. Takiego kamyczka u nas nie znajdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Kamyka dawno na forum nie bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.08.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Może go zatynkowali, albo wylewką zalali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.08.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Arnika ty chyba bardziej w temacie styropianu jesteś, wiec może go ocieplili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.08.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Kamyk.... to gościu z FM... Dawno go nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.08.2010 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Domyślam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 09.08.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Oto co znalazłam dzisiaj na naszej działce Wcześniej miałam przerzucone za płot worki z gruzem. http://img832.imageshack.us/img832/853/syfnadziace.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 09.08.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witaj Znalazłam twój dziennik i przemyślenia i sama chciałam wtrącić swoje 3 grosze;-) po pierwsze widzialam ze podobaja ci sie lampy random mooi sama takie mam i wygladaja fantystycznie (mam dwie czarne 50 i jedna biala 80) i sa ogromne ale daja niesamowity efekt po drugie zauwazylam ze rozmyslalas o kominku na scianie zewnetrznej -nasi architekci od razu odradzili w polsce nie robi sie kominków na scianach zewnetrznych domów no to tyle chyba na razie;-)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 O kurde, ktos monotematyczny jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 10.08.2010 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Koktajl dzięki za uwagi Jeśli będą lampy random, to dwie sztuki - 50 i 80cm. Tez masz tak powieszone? Światło nie jest słabe? Kominek nie będzie na ścianie zewnętrznej, widzę wiele wad takiego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 10.08.2010 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 O kurde, ktos monotematyczny jest... Niezła impreza była. W Polsce to niestety powszechne - śmieci mozna wywieźć do lasu, a nasrać na chodniku Kiedys moj mąż zwrócił uwagę pewnej paniusi z pieskiem, ze załatwiać moze się w innym miejscu, a nie na środku chodnika Zrobiła sie czerwona i uciekła, do tej pory mojego męza unika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.08.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Swoją drogą to ciekawe stwierdzenie: "w polsce nie robi sie kominków na scianach zewnetrznych domów "... i "architekci to odradzają". A mój architekt zaprojektował kominek na ścianie zewnętrznej, sam u siebie w domu też zrobił kominek na ścianie zewnętrznej... Z pełną świadomością tego, co robi... A flaszeczki prima sort. Chciałbym kiedyś dożyć czystych lasów w Polsce. Ale to chyba jeszcze nie w tym i nie w następnym pokoleniu... Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez barranki2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 10.08.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Po doświadczeniach z kilkoma architektami podchodzę do ich opinii z dystansem. Architekt, która robiła nam pierwszy projekt i zaprojektowała nam wysokość pomieszczeń na parterze 2,7m, a chcieliśmy 2.9m .Stwierdziła, ze przesadzam z tą wysokością, bo ona ma w mieszkaniu 2,6m i jest OK A kominków na ścianach zewnętrznych domów zaprojektowanych w Polsce widziałam bardzo dużo. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts