Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Minkipinki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 301
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nam jak robiła arch. poprzedni projekt domu, to w każdym pomieszczeniu na poddaszu zrobiła nam inną wysokość ścianki kolankowej :jawdrop:. Jak jej powiedziałam, że tego nie akceptuję, to powiedziała, że przecież nie będę tego widzieć wchodząc do poszczególnych pomieszczeń :evil: :jawdrop:

Ja swój kominek w domu przeniosłam ze ściany zew. na środek salonu, ale bynajmniej nie dlatego, że ktoś mi odradził ścianę zew.

Ludzie to jednak chamy są, że wyrzucają wam na działkę śmieci :evil:

ja u siebie za to znalazłam 4 wielkie ciężarówki gruzu, który ktoś sobie wywiózł po rozbiórce starego domu :evil:

No dooooooooooooobry, tylko to wyglada jak w Irlandii - przeprowadzasz sie? ;)

Widzialam ostatnio ten dom na Trendir'ze:)....to Portugalia:):)

http://www.trendir.com/house-design/stone-house-exterior-mountain-home-in-portugal.html

niezly;)

Minkapinka, kiedy jedziesz na wakacje? Musze wiedziec kiedy zaczac zieleniec z zazdrosci:D:D

Jeżeli można, ale ja odwróciłbym kolory biel na pościel lub podobne, a kolor bliski wrzosu na sciany. Wg psychologii kolorów jest on najbardziej wyciszającym,a na sen po ciężkim dniu to się przyda. Nie doczytałem : czy masz psa(jezeli tak), napalisz w kominku (byle nie z płaszcem wodnym) - to zaraz zobaczysz , gdzie się będzie rozkładał. Ciepło (kominkowo) pozdrawiam. Żadne inne ciepło nie daje tego co dobry wkład kominkowy. Leżeć i kontemplować=