Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Minkipinki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 301
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki Dziewczyny :) Dziecię jest bardzo fajne, bo urodzone 3,5 miesiąca przed terminem, a teraz zdrowe, duze i mądre :)

Maya Tam można wszystko pożyczyć - rowery wodne, kajaki, żaglówki, sprzęt do windsurfingu, a nawet rolki :) A jak mozna pożyczyć, to po co kupować?

W kajaku chcesz spać? :) To musicie mieć dwa:)

Tak się napaliłam na windsurfing, ze za rok znowu tam jadę :)

Dzięki Dziewczyny :) Dziecię jest bardzo fajne, bo urodzone 3,5 miesiąca przed terminem, a teraz zdrowe, duze i mądre :)

Maya Tam można wszystko pożyczyć - rowery wodne, kajaki, żaglówki, sprzęt do windsurfingu, a nawet rolki :) A jak mozna pożyczyć, to po co kupować?

W kajaku chcesz spać? :) To musicie mieć dwa:)

Tak się napaliłam na windsurfing, ze za rok znowu tam jadę :)

Z jednej strony masz racje - tak tez mowi Pan Maz - serwisowac tez nie trzeba tylko pojdzie sie zaplaci za dzien i juz....na razie to tylko zapal...najpierw lozko trzeba kupic;) i kuchnie, i lampy, i umywalki....i lista dluga az do ziemi...kajaki sa na drugiej stronie;)

ja też się cieszę :)

Od ponad dwóch tygodni jesteśmy przeszczęśliwymi mieszkańcami Międzylesia :)

Od tygodnia mamy ciepłą wodę (były problemy z jakąś czujką - ale ja blondynka jestem i nie bardzo wiem o co chodziło?) - jest CUDNIE :)

Do snu kładę się z instrukcją obsługi piekarnika więc zapraszam na kawę i może nawet ciasto?

;)

widziałam projekt Twojej kuchni i zdecydowanie polecam Ci szuflady wszędzie tam, gdzie to możliwe, jest to droższe rozwiązanie [systemy BLUM], ale niezwykle funkcjonalne - bo widzisz wszystko co masz; szafki miałam poprzednio i nie dość, że trudno utrzymać w nich porządek, to jeszcze trudno w nich cokolwiek znaleźć

w szuflady upchnęłam talerze, garnki, artykuły spożywcze - a wierz, że mam ich dużo [lubię gotować i robię to często, więc jak prawdziwy kucharz samozwańczy mam mnóstwo rzeczy, jedzenia itd]

• 2 weeks później...

Cześć Magdo :)

Jest tam ściana nośna, a wejście może być standardowe czyli skrzydło 80cm. Nie wiem, czy tak się da zrobić, mam nadzieję, ze architekt cos wymyśli :)

Stwierdziłam, ze wole jednak gabinet zamknięty, będzie tam można czasami gości przenocować, zwłaszcza, ze łazienka blisko.