malgos2 27.08.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Ale fajne dziecie. Jezioro jak jezioro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.08.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Wszystko fajne!! Dziecie i jezioro!! Sprzet wynajeliscie, czy swoj? Ja strasznie bym chciala kupic kajaki, ale Pan Maz mi puka w glowe, ze gdzie ja bede je skladowac.....jak dla mnie moga byc w sypialni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 27.08.2010 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Dzięki Dziewczyny Dziecię jest bardzo fajne, bo urodzone 3,5 miesiąca przed terminem, a teraz zdrowe, duze i mądre Maya Tam można wszystko pożyczyć - rowery wodne, kajaki, żaglówki, sprzęt do windsurfingu, a nawet rolki A jak mozna pożyczyć, to po co kupować? W kajaku chcesz spać? To musicie mieć dwa:) Tak się napaliłam na windsurfing, ze za rok znowu tam jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.08.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 witam po wakacjach dziecię i widoki super. Też bym się chciała kiedyś na windsurfingu nauczyć pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.08.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Dzięki Dziewczyny Dziecię jest bardzo fajne, bo urodzone 3,5 miesiąca przed terminem, a teraz zdrowe, duze i mądre Maya Tam można wszystko pożyczyć - rowery wodne, kajaki, żaglówki, sprzęt do windsurfingu, a nawet rolki A jak mozna pożyczyć, to po co kupować? W kajaku chcesz spać? To musicie mieć dwa:) Tak się napaliłam na windsurfing, ze za rok znowu tam jadę Z jednej strony masz racje - tak tez mowi Pan Maz - serwisowac tez nie trzeba tylko pojdzie sie zaplaci za dzien i juz....na razie to tylko zapal...najpierw lozko trzeba kupic;) i kuchnie, i lampy, i umywalki....i lista dluga az do ziemi...kajaki sa na drugiej stronie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 28.08.2010 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Lidszu nad Zalew Zegrzyński nie jest daleko, mozna tam popływać na desce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 30.08.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Wpadłam się przywitać Ja ponad 2 tygodznie nie logowałam się do kompa - fajne uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.08.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Jak to miło Cię widzieć Mam nadzieję, ze przeprowadziliście się???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 30.08.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 ja też się cieszę Od ponad dwóch tygodni jesteśmy przeszczęśliwymi mieszkańcami Międzylesia Od tygodnia mamy ciepłą wodę (były problemy z jakąś czujką - ale ja blondynka jestem i nie bardzo wiem o co chodziło?) - jest CUDNIE Do snu kładę się z instrukcją obsługi piekarnika więc zapraszam na kawę i może nawet ciasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.08.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Dziękuję za zaproszenie, juz mi slinka leci Jak dzieci zareagowały na niespodziankę czyli swoje bajeczne pokoje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 02.09.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 widziałam projekt Twojej kuchni i zdecydowanie polecam Ci szuflady wszędzie tam, gdzie to możliwe, jest to droższe rozwiązanie [systemy BLUM], ale niezwykle funkcjonalne - bo widzisz wszystko co masz; szafki miałam poprzednio i nie dość, że trudno utrzymać w nich porządek, to jeszcze trudno w nich cokolwiek znaleźć w szuflady upchnęłam talerze, garnki, artykuły spożywcze - a wierz, że mam ich dużo [lubię gotować i robię to często, więc jak prawdziwy kucharz samozwańczy mam mnóstwo rzeczy, jedzenia itd] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 02.09.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Nino tak własnie planuję zrobic Wszędzie będą szuflady i będzie ich dużo, bo chyba 24 I niestety wiem, ze to będzie sporo kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.09.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 minkapinka, jakiś zastój w researchu i inspiracjach u Ciebie:wiggle: wybraliście architektów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 07.09.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Cześć Minko:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 08.09.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 anula architektów nie wybraliśmy. Jakaś niemoc twórcza mnie dopadła, mam nadzieję, ze to się zmieni. Podglądam Wasze postępy Czesc Magdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.09.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Cześć Minko:-))) Podoba mi się pomysł z osobnym wejściem do gabinetu, ale czy to wejście nie jest za wąskie? I czy tam jest ściana nośna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 19.09.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Cześć Magdo Jest tam ściana nośna, a wejście może być standardowe czyli skrzydło 80cm. Nie wiem, czy tak się da zrobić, mam nadzieję, ze architekt cos wymyśli Stwierdziłam, ze wole jednak gabinet zamknięty, będzie tam można czasami gości przenocować, zwłaszcza, ze łazienka blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.09.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Wg mnie bardzo dobry pomysł. Gdyby miały być drzwi przesuwne, to można je zamontować od strony gabinetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Minko, do siebie nie zagladasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 19.09.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 rzadko to robiłam, bo nie byłam w nastroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts